TICKETS!

COVID-19

Covid-19

Op 19 augustus 2021 hebben wij met pijn in ons hart jullie moeten informeren over het feit dat Healthy Fest Weekend dit jaar niet plaats zal vinden. Onze jubileum editie wordt verplaatst naar 2022. Hieronder kan je alle verdere informatie vinden met betrekking tot jouw reeds aangeschafte ticket(s)

De nieuwe datum van Healthy Fest Weekend is:
10, 11 & 12 juni 2022
.

Het goede nieuws is dat jouw huidige ticket geldig blijft voor Healthy Fest Weekend 2022! Hier hoef je nu niets voor te doen. Wij zijn blij dat onze partner Center Parcs kan garanderen dat minimaal hetzelfde type cottage volgend jaar weer beschikbaar zal zijn voor jou. Wij als organisatie gaan natuurlijk weer ons stinkende best doen om een gaaf en gevarieerd programma samen te stellen en een fantastisch en feestelijke jubileum editie neer te zetten!

Is jouw vraag niet beantwoordt?  Check dan de FAQ of mail ons met jouw vraag naar info@healthyfestweekend.nl. Hier zitten wij voor jou klaar om je verder te helpen!

Let op! Wegens grote drukte op de mail kan het zo zijn dat wij wat langzamer reageren dan je van ons gewend bent. Je ontvangt uiteraard altijd antwoord van ons, wij streven ernaar om dit zo snel mogelijk te doen.

Healthy Fest heeft er vertrouwen in dat jullie massaal willen genieten van een mooi event in juni 2022. Wij kijken er enorm naar uit om jou op de editie van 2022 te ontmoeten.

Officiële partners

Copyright © 2022 Healty Fest