TICKETS!

FAQ

Veel gestelde vragen

Healthy Fest is definitief verplaatst naar 10, 11 & 12 juni 2022. Het ticket wat je al had gekocht, is automatisch geldig voor deze nieuwe datum.

Helaas kan Healthy Fest Weekend niet doorgaan in september 2021 vanwege het heersende coronavirus en de maatregelen die de regering genomen heeft om de verspreiding tegen te gaan. We hebben met alle partners en instanties gekeken naar het beste moment om Healthy Fest Weekend veilig en volgens de regels te kunnen organiseren en juni 2022 geeft ons hier meer zekerheid in.

We zijn op dit moment in contact met alle trainers, sprekers en motivators en doen ons best om zoveel mogelijk hetzelfde programma te behouden. Dit hangt echter van een aantal zaken af, waaronder de agenda’s van de trainers, sprekers en motivators, maar ook of we nog te maken gaan hebben met maatregelen omtrent het coronavirus. Zodra we hier meer info over hebben, brengen we je op de hoogte!

Uiteraard zullen we de regelgeving toepassen die op dat moment voor het type evenement van kracht is. We zullen de nodige voorzorgsmaatregelen en hygiëne maatregelen toepassen tijdens het evenement. Healthy Fest Weekend speelt zich nagenoeg in de openlucht af.

Nee, het ticket wordt automatisch omgezet. Te zijner tijd dien je uiteraard jouw tickets te personaliseren, mits je dat niet al hebt gedaan, en uitgeprint mee te nemen. That’s it!

Center Parcs garandeert dat minimaal hetzelfde type cottage volgend jaar weer beschikbaar zal zijn voor jou. En, vergeet niet, als je al een ticket hebt krijg je een upgrade en overnacht je dus tegen dezelfde prijs in een gloednieuw cottage! Als organisatie gaan natuurlijk weer ons best doen om een gaaf en gevarieerd programma samen te stellen.

Niets moet, alles mag! Uiteraard hopen wij dat iedereen met ons mee verplaatst naar juni 2022, zodat we alsnog met z’n allen het langverwachte weekend kunnen vieren.

Healthy Fest Weekend is een fantastisch weekend wat afhankelijk is van- en draait op allerlei medewerkers, trainers, sportschoolhouders, ondernemers op gezondheidsvlak, sprekers, leveranciers en crew. We willen jullie vragen om niet alleen Healthy Fest, maar ook alle betrokkenen te blijven steunen om hun passie en visie met de wereld te kunnen blijven delen. We hebben elkaar harder nodig dan ooit! Door geen restitutie aan te vragen, maar je ticket te behouden voor juni 2022, proberen we met alle betrokkenen Nederland een stukje gezonder te maken.

Het is alleen mogelijk om de gewenste optie voor de gehele order te verwerken. Dit betekent helaas dat het niet mogelijk is om de bestelling binnen je groep op te splitsen. Het enige dat in dit geval mogelijk is, is om jouw ticket onderling te verkopen aan bijvoorbeeld een andere sportieve vriend of vriendin.

Geen probleem! De Customer Service van Paylogic kan de naam, ook die van de hoofdboeker, aanpassen maar er moet dan wel iemand anders voor in de plaats komen. Of je moet het bedrag met elkaar overnemen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiële ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Deze verzekering is afgesloten bij Booking Protect, zij hanteren de volgende algemene voorwaarden en hier kan je de aanvullende informatie vinden rondom het coronavirus en de annuleringsverzekering. Booking Protect zal dan ook bepalen of jij wel of geen beroep kan doen op de annuleringsverzekering.

Dat ligt aan de verzekeraar en het type verzekering dat je hebt afgesloten. Verder is annuleren voor bepaalde omstandigheden alleen mogelijk wanneer er een annuleringsverzekering bij Booking Protect is afgesloten. Bij boeking van Healthy Fest Weekend is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk om te annuleren.

Het is verplicht om van elke bungalow bewoner de naam, mailadres en geboortedatum door te geven. Je ontvangt voorafgaand aan het weekend in 2021 een email om je ticket te personaliseren en deze gegevens in te vullen.

Door personalisatie van de tickets, ontvangen wij automatisch de juiste gegevens, waarmee we jou uiteindelijk toegang kunnen geven tot het boekingssysteem. Via dit boekingssysteem kan jij jouw persoonlijke programma voor Healthy Fest Weekend samenstellen.

De personalisatie blijft gewoon staan. Jouw (gepersonaliseerde) ticket, is dus geldig voor de nieuwe datum.

Natuurlijk! Mocht een van jouw cottage genoten niet kunnen komen op de nieuwe datum, en heb je een andere kandidaat gevonden, laat dit ons dan weten! Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de tenaamstelling van het ticket wordt aangepast en je een nieuwe toegestuurd krijgt.

Geen probleem! De personalisatie periode wordt verlengd. Dit kan je dus later nog doen.

Een bungalow kan niet via een partij als TicketSwap of Marktplaats worden doorverkocht. Als je je bungalow wilt doorverkopen kun je dit onderling met een andere gegadigde regelen. Als je ons vervolgens mailt, kunnen wij dit ook noteren. Personaliseren kan pas voorafgaand aan het event in 2021.

Alleen als de tickets al gepersonaliseerd zijn. Wij kunnen dan namelijk de naam op het ticket voor je wijzigen. Als de tickets nog niet gepersonaliseerd zijn, kunnen jullie alles onderling afhandelen.

In januari 2021 werd aangekondigd dat er een garantiefonds komt van 356 miljoen euro voor evenementen. Organisatoren van bijvoorbeeld festivals en beurzen krijgen daarmee de kans om met voorbereidingen te beginnen zonder het risico alles kwijt te raken in het geval dat het evenement geannuleerd moet worden. . De details van het fonds moeten echter nog worden uitgewerkt. Mochten er voor Healthy Fest Weekend details bekend zijn, zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

Het is niet meer mogelijk om restitutie aan te vragen. Heb je een verzekering afgesloten bij Booking protect, zie de gelde redenen bij Booking protect . Ben je toch gehinderd en wilt een bekende jouw kaartje overnemen? Meld het dan bij ons, zodat wij de persoonlijke gegevens kunnen aanpassen.

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons op info@healthyfestweekend.nl. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Officiële partners

Algemene voorwaarden Healthy Fest Weekend | Contact 

Copyright © 2022 Healty Fest