FAQ

Veel gestelde vragen

Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Op deze website onder het kopje “Programma 2020” kan je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden. We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor The Healthy Breakfast Club op zaterdag en zondag ochtend. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Inchecken bij Center Parcs is mogelijk op vrijdag 10 juni vanaf 10:00 uur. Je kan vanaf dit moment gebruik maken van de faciliteiten van het park en je auto parkeren op de parkeerplaats, maar je kan pas vanaf 15:00 uur in je cottage. Eerder is deze nog niet schoon.
 
Vanwege de verwachtte drukte vanaf 14:00 uur, is het aan te raden om op tijd te komen, en het park alvast lekker te gaan verkennen, of een verfrissende duik te nemen in Aqua Mundo (gratis toegang voor Healthy Fest deelnemers).

Deelnemers met dagtickets zijn welkom op zaterdag en/of zondag vanaf 7:30 uur.

Op de vrijdag starten de lessen al om 15:00 uur. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om geheel gereed te zijn en bij start van de lesjes paraat te staan bij de desbetreffende locatie. Voor de gehele planning, verwijzen wij je naar het gepubliceerde blokkenschema (vrijdag, zaterdag en zondag). 

Allereerst, zorg dat je op tijd bent én, wanneer mogelijk, samen rijdt. Wel zo duurzaam. Er is een groot parkeerterrein aanwezig, maar VOL=VOL!

Ook dit jaar is het mogelijk om fietsen te bestellen en je zo makkelijk over het park te verplaatsen. Het reserveren van fietsen kan je doen door te mailen naar [email protected]

Vermeld in deze mail:
 • Naam van de hoofdboeker
 • Aantal benodigde fietsen
 • Cottagenummer (te vinden op je ticket)

Het reserveren van fietsen kan tot uiterlijk vrijdag 3 juni. Let op! Er kan alleen een fietsarrangement voor het gehele weekend gereserveerd worden à € 30,00 per fiets.

Uitchecken is op maandag 13 juni voor 10:00 uur. Eerder mag ook.

Huisdieren gedurende het weekend zijn toegestaan. Echter dit moet van te voren gemeld worden bij Center Parcs de Eemhof en huisdieren zijn alléén toegestaan in het huisje en niet op het park zelf.

Voorbereiding is het halve werk sportievelingen! Speciaal voor jou een handig lijstje:

 • E-Ticket
 • Persoonlijke programma op je telefoon
 • Eigen Yogamatje, heb je dit nog niet? Lees dan verder onderaan dit bericht
 • Bidon
 • Muggenspray
 • Genoeg sportkleding voor alle weersomstandigheden
 • Zwemkleding + teenslippers + badhanddoek
 • Petje
 • Haarelastiekjes
 • Extra handdoek en sporthanddoek
 • Oplader/powerbank
 • Én vergeet natuurlijk je ID en pinpas niet

Vanwege de hygiene willen wij iedereen benadrukken om een eigen yogamat mee te nemen. Heb je geen yogamat? Geen zorgen! Pre order je yogamatje voor €8,99 bij Decathlon! Je kunt bij aankomst op Centerparcs je matje ophalen en afrekenen bij de stand van Decathlon. Tevens krijg je van hen ook een bidon. 

Als dagticket deelnemer op de zaterdag of zondag hebben wij uiteraard ook voor jou een mogelijkheid bedacht om tussen de lesjes door je op te kunnen frissen. Speciaal voor jou zijn de douches bij zwembad Aquamundo beschikbaar. 

Uiteraard! Ook hier is over nagedacht. Je kan bij de accreditatietent melden. Hier is een garderobe voor *alleen* dagticket deelnemers beschikbaar. 

Bij inlevering van je Center Parcs bandje, wanneer jij het terrein verlaat, krijg een goed gevulde goodiebag van ons mee. 

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons op [email protected]. We streven ernaar je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.