Healthy Fest Weekend Programma 2020

Daar is ‘ie dan! Onze knaller van een line-up!
Zie hier alvast het eerste deel van het programma, dat onder andere bestaat uit de allergrootste hits van de afgelopen 4 jaar. Daarnaast verzamelden we de nieuwste health-trends weer voor jou.

Het programma wordt in aanloop naar het weekend nóg verder verrijkt met de gaafste workouts, trainingen, lezingen, masterclasses en workshops.

Zo is er voor ieder wat wils tijdens Healthy Fest Weekend!

Sport

NIEUW: THE BIG FIVE MET LARZ - Workout

NIEUW: THE BIG FIVE MET LARZ - Workout

Speciaal voor ons vijfjarig bestaan brengt Healthy Fest Weekend dit jaar samen met Nike Mastertrainer Larz een nieuw, uniek concept: THE BIG FIVE. Vijf te gekke workouts over het hele weekend verspreid, waarbij we iedereen tegelijk verzamelen!

OPENING
We beginnen Healthy Fest zoals het hoort, met één grote energiebom. Nadat we zoveel mogelijk mensen hebben verzameld, zetten we de toon voor de rest van het weekend. Staan jullie vooraan?

WAKE-UP WITH LARZ
Wakker worden met Larz is een traditie die je niet mag missen. Een gezellige work-out met leuke elementen om je klaar en wakker te maken voor de dag die komen gaat. Tegelijkertijd proberen we heel Nederland erbij te betrekken en met z’n allen trending te worden!

90’S PARTY
Dé dansles van Healthy Fest Weekend! We gaan met z'n allen dansen op 90's muziek, dus trek je hoofdband, glitterpak of andere gekke kleding maar uit de kast en feest mee! Het niveau is dansbaar voor iedereen en er zal een live dj aanwezig zijn. Steel jij straks de show?

EARLY BOOTCAMP
Start je dag goed met een fanatieke bootcamp. Warm je spieren op en laat je bloed stromen. Ben jij klaar voor de rest van je dag?

FINAL BIG BOOM
Zo'n energiek weekend moet natuurlijk afgesloten worden met een knaller. Hoe? Dat houden we nog even als verrassing.. Maar zorg dat je er staat, want dit festijn wil je niet missen!

24FITDANCECREW - Workout

24FITDANCECREW - Workout

24FIT DANCE CREW, bestaande uit Adam Natadiningrat en Rouche Rosa. Al vijf jaar een swingend feestje met deze mannen en hun energieke Zumba workouts. En dit jaar is er een best of Zumba op zaterdag met de beste hits van de afgelopen jaren. Laat jij weten welke hitjes jij wil horen? Mis het niet!

ZUMBA
Deze Dance Fitness work-out heeft de wereld veroverd met alle internationale ritmes zoals Salsa, Reggaeton, Afro, etc.

NIEUW: THE BEST OF
Speciaal voor deze jubileum editie van Healthy Fest Weekend mogen jullie bepalen op welke hitjes jullie willen swingen! Wat waren jouw favorieten van de afgelopen jaren? Laat het ons weten!

BIANCA LANDMAN - Workout

BIANCA LANDMAN - Workout

Stoere en sexy yogaflows op knallende beats! Bianca Landman is er weer bij met Bad Ass ® Yoga. Bad Ass ® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness. Een work-out waarbij je je complete body, mind & spirit weer zen zijn. Dit jaar met een vernieuwde playlist, nog stoerder en cooler met vier nieuwe varianten:

NIEUW: BAD ASS YOGA HIIT MIX
Stoere yogamoves op opzwepende beats, in combinatie met high intensity intervaltraining.

NIEUW: BAD ASS YOGA RISE & SHINE
Een uplifting total body and mind yogaflow. Dé perfecte start van je dag.

NIEUW: BAD ASS YOGA BOOTYLICIOUS
Tijdens deze yogaflow draait het allemaal om ‘the booty’ 🍑

NIEUW: BAD ASS YOGA HIPHOP
We bring sexy back! Deze yogaflow draait om het loslaten van je ‘inner badass’ op hiphopmuziek.

HAPPIER LIFE FLOATFIT® - Workout*

HAPPIER LIFE FLOATFIT® - Workout*

Mastertrainers Pascal en Bianca Landman dagen je uit tijdens een 30-minuten durende high intensity interval workout op het water. Squats, burpees en andere uitdagingen op de aquabase, een plank op het water. Blijf jij staan?

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

BODYTEC BLX - Workout*

BODYTEC BLX - Workout*

Tijdens Bodytec worden vrijwel alle grote spiergroepen worden tegelijkertijd geactiveerd en getraind op doelgerichte wijze. Tijdens Bodytec wordt aandacht besteed aan probleemgebieden op de heupen en taille. Vet wordt effectief verminderd. Spieren raken beter gedefinieerd en steviger, cellulitis wordt effectief bestreden.Verlies gewicht, kom weer in shape en word steviger.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: TESSA DE NIET - Workout

NIEUW: TESSA DE NIET - Workout

Wellicht heb je Tessa wel eens voorbij zien komen in een vlog van Mascha van Beautygloss. Ze is namelijk trainer van verschillende BN’ers. Als oud topsportster heeft ze veel ervaring op het gebied van personal coaching.

ABS ON FIRE
Volg tussen alle programmaonderdelen door het buikspierkwartier van Morena Personal Training Boutique. In deze training staat het krachtiger en sterker maken van je core centraal. Je core is het centrum van je lichaam, waaruit alle bewegingen komen. Is jouw core er klaar voor?

GET FIT WITH TESSA
Tessa de Niet van Morena Personal Training Boutique zorgt dat jij helemaal strak in je vel zit voor de zomer! Doe mee meet deze all round workout en ga fit de zon tegemoet.

BUNGEE SUPER FLY - Workout*

BUNGEE SUPER FLY - Workout*

Bungee Super Fly biedt een full body workout aan bungee elastieken met zo’n hoge FUN Factor, dat je vergeet hoe hard je zweet! Draai tijdens de workout upside-down. Hoe? Push-ups worden pulldowns, squat met de weerstand naar beneden èn... what goes down must go up: je gaat mega jumps maken waarbij je al je spieren net even anders traint. Qua cardio ga je van 0 naar 100 gaat qua cardio, terwijl je een superhero ervaring hebt. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?

BUNGEE DANCE
Doordat je verbonden bent met de bungee elastieken zijn je mogelijkheden om 3D moves uit te voeren eindeloos! Hierdoor worden jumps & turns zo makkelijk, dat je letterlijk vliegt op de muziek door alle danspassen heen.

BUNGEE WORKOUT
Nog nooit bungee gedaan? Dan is deze les perfect voor jou! Een weerstandtraining aan bungee elastieken. De bungee laat je super easy burpees, push-ups en jumps doen, maar tegelijkertijd train je andere spieren dan normaal. Je gaat van 0 naar 100 in een seconde wat cardio betreft. Je voelt je een soort Superman, wanneer je jezelf de lucht in katapulteert! Mega fun en effectieve high-intensity full body workout. Ready for take-off?

BUNGEE TABATA
Workout gedreven door muziek aan bungee elastieken ... De bungee laat je super easy burpees, push-ups en jumps doen, maar tegelijkertijd hele andere spieren trainen dan normaal. Je voelt je een soort Superman, wanneer je jezelf de lucht in katapulteert! Mega fun en effectieve high-intensity full body workout. Ready for take-off?

NIEUW: BUNGEE COMBAT
Een unieke High Intensity Workout waarbij je werkt aan kracht en conditie door zwaartekracht. Door vechttechnieken te combineren met de bungee wordt je core stability constant getraind. Je verbetert je snelheid en explosiviteit. Als je van een uitdaging houdt of al vaker meegedaan hebt met Bungee Super Fly®, dan is dit de next challenge!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

CALISTHENICS - Workouts & Workshops

CALISTHENICS - Workouts & Workshops

Bij Calisthenics train je met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door oefeningen als pull-ups, push ups en dips, bouw je aan een sterk en fit lichaam. Op zoek naar een grotere uitdaging? Probeer dan eens de ‘human flag’ en ‘planche’.

WORKOUTS
Maak kennis met de basis van Calisthenics door het uitvoeren van diverse oefeningen tijdens een full body workout. Deze workouts zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden.

WORKSHOPS
Bij de workshops wordt de moeilijkheidsgraad naar een hoger niveau getild. Kies uit 2 verschillende workshops: ‘human flag’ en ‘muscle-up’. Ga stapsgewijs met de trainers aan de slag en leer hoe je deze advanced Calisthenics oefeningen het beste uitvoert.

THE CHALLENGE
Kans maken op een 90 minuten durende Calisthenics clinic door mastertrainer Jason Bonam? Doe mee met de Calisthenics challenge!

In meerdere rondes verspreid over het hele weekend, voer je verschillende oefeningen uit. Voer jij de meeste reps uit of hou jij de oefening het langst vol? Dan ben jij de winnaar! De gewonnen les is geen onderdeel van Healthy Fest en zal later in 2020 plaatsvinden.

LOS MET CARLOS - Workout

LOS MET CARLOS - Workout

Personal trainer van onze BN'ers Carlos Lens is ook weer van de partij dit jaar!

LOS MET CARLOS
Elk jaar een gegarandeerd feestje onder begeleiding van live DJ Thiago, van een front kick langs een jab met een shuffle tot in een squat. Er staat je een sfeervolle goed te volgen workout te wachten met speciaal uitgetelde eind track met een climax waar je over 3 seizoenen nog steeds over praat. Geef je op en doe mee, Carlos gaat los!

NIEUW: THE ULTIMATE BOOTY CIRCUIT
Carlos is een allround trainer en heeft zich in de de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van booty workouts. Na het schrijven van 'Het Billenboek' en uitbrengen van 'The Ultimate Booty Trainer (Bootybands)' is Carlos gebombardeerd tot booty guru. Maak kennis met nieuwe oefeningen en de bootybands tijdens deze massale circuittraining. Natuurlijk onder begeleiding van live DJ Thiago!

FEEL THE MOTION - Workout

FEEL THE MOTION - Workout

Doe mee met FEEL THE MOTION. Een high energy training van 30 minuten op swingende beats! Hoe leuk is het om als groep sportievelingen met drumstokjes te bewegen op muziek? Dat zweept op! We bewegen met makkelijk te volgen routines op bekende muziek.

FEEL THE MOTION is voor iedereen die graag beweegt op muziek. Door het slaan met de stokjes ben je onderdeel van de muziek! Plezier staat hierbij voorop. Daarnaast beweeg je als één team, volg je een cardiotraining met een makkelijke choreografie én train je ook een beetje je geheugen. Hoe grotere bewegingen je maakt met de stokjes, hoe meer effect! Feel the energy, FEEL THE MOTION!

JUMPING FITNESS - Workout

JUMPING FITNESS - Workout

Een workout op trampolines, hoe gaaf is dat! Jumping Fitness creëert een onbeschrijflijk geluksgevoel en geeft je een energieboost. Daarbij wordt je hele lichaam getraind: maar liefst 400 spieren zijn tegelijk aan het werk tijdens effectieve oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen en evenwicht.

De lessen duren een uur. Per uur kun je wel 1000 calorieën verbranden! Door individuele aanpassing van de intensiteit is Jumping Fitness voor iedereen toegankelijk. Op zoek naar een leuke work-out met geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op muziek? Dan wil je Jumping Fitness echt niet missen.

KANGOO JUMPS® - Workshop

KANGOO JUMPS® - Workshop

Heb je de Kardashians al op Kangoo Jumps® gespot? Je kunt er gewoon niet meer omheen! Kangoo Jumps® is een explosieve, zeer motiverende training, gegeven op Kangoo Jumps® rebound boots.

Tijdens een les word je op de tofste, nieuwste beats meegenomen in een te gekke freestyle interval workout. Terwijl je een leuke choreografie aanleert, bouw je een super conditie op, werk je aan een juiste lichaamshouding en krachtige spieren. Maar bovenal, het is gewoon een fun workout die je even alles doet vergeten en een hoop endorfine bij je losmaakt.

Zonder dat je het merkt ben je ook nog eens lekker (ruim 1000) calorieën aan het verbranden. En wat nou als we erbij vertellen dat je geen spierpijn hebt na de workout? Ongelooflijk, maar echt waar! Het gepatenteerde Impact Protection System van de Kangoo Jumps ® rebound boots zorgt ervoor dat de impact op spieren en gewrichten met 80% wordt gereduceerd.

Ben jij klaar voor iets nieuws en toe aan een superleuke uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jouw enthousiasme! Jamila Boutou van Studio JB Hilversum neemt je tijdens het Healthy Fest weekend mee op Kangoo Jumps ® avontuur.

LES MILLS - Workout

LES MILLS - Workout

Les Mills is op een missie om een fittere planeet te creëren. Ze willen niet dat mensen alleen maar sporten, maar dat ze een passie krijgen voor (groeps)fitness. Les Mills inspireert wekelijks miljoenen mensen om in beweging te komen. De lessen van Les Mills zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en op de beste muziek. Iedereen kan verliefd worden op fitness!

Met ruim 21 Les Mills programma’s, staan ze bij ruim 20.000 clubs ter wereld op het lesrooster, verdeeld over 100 landen. Elke maand ontwikkelen ze een nieuwe workout. De Les Mills 'tribe' bestaat uit 140.000 gecertificeerde instructeurs over de hele wereld!

FIGHTING GLOBESITY
Les Mills is ervan overtuigd dat wereldwijde duurzaamheid begint met onze eigen gezondheid, fitheid en welbevinden. Simpel gezegd: eerst een fit lichaam, daarna een fitte planeet.

NIEUW: BODYATTACK™ - Training for the sport of life.
BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je uit je grenzen op een positieve manier op te zoeken en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

BODYBALANCE™ - Calm and centered, long and strong.
Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yogabewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BODYCOMBAT™ - Get fighting fit.
BODYCOMBAT™ is een toffe high energy work-out, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Binnen no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

BODYPUMP™ - Get lean, tone muscle, get fit.
BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Het programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om snel de resultaten te behalen waar je naar streeft. Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

NIEUW: CXWORX™ - 30 minuten core training.
In een CXWORX™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core wordt je sterker in alle dingen die je doet. Het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij CXWORX krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.
Alle oefeningen in CXWORX hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij CXWORX gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

NIEUW: LES MILLS TONE - The complete workout in one.
LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining voor een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De work-out helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core sterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

SH’BAM™ - Come as you are, leave as a star.
Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen.

LES MILLS SPRINT™ - Ignore your limits.
LES MILLS SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

RPM™ - Experience the rush.
RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen voor je pedaalsnelheid.

Instructeurs doen alle fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen. Na een RPM les voel je je gegarandeerd voldaan!

FITCO - Workout

FITCO - Workout

CROSS BOXING
Cross Boxing is zowel voor mannen als vrouwen en biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Cross Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Het is uitdagend, stoer en hip, maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

PINK BOXING - *WOMEN ONLY*
Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Uitdagend, stoer en hip, maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

NORDIC CROSS SKATING - Workshop

NORDIC CROSS SKATING - Workshop

Nordic cross skaten is een mix tussen langlaufen en skaten. Net als bij het langlaufen gebruik je stokken, om je afzet te ondersteunen. Je ontwikkelt balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. Een complete body workout dus. Op Healthy Fest leer je de basisvaardigheden van deze leuke workout on wheels. Daarnaast gaan we ook on tour. Lekker uitwaaien op de dijk. Ervaring is niet vereist, dus iedereen kan meedoen.

XL HOELAHOEP - Workout

XL HOELAHOEP - Workout

Hoelahoeps zijn nog altijd niet weg te denken uit het sportbeeld! En dat is niet gek, want hoelahoepen is goed voor alles! Train je buik, benen, billen, verslank je taille en versterk je core en conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie verbetert, net als je spijsvertering en doorbloeding én je wordt er vrolijk van! Doe mee met één van de twee workouts en swing jezelf in shape!

NIEUW: HOELAHOEP WORKOUT FUN & FLOW
Tijdens deze hoelahoep workout ga je aan de slag met de basis van het hoelahoepen. Leer leuke trucjes en train tegelijk je lichaam!

NIEUW: HOELAHOEP WORKOUT CARDIO & CORE
Tijdens deze hoelahoep workout wordt het lekker zweten. Terwijl je heerlijk aan het swingen bent met de hoepel, werk je keihard aan je core en conditie.

BARRE - Workout

BARRE - Workout

Onze American babe Taylor Geiger is master trainer barre en pilates en geeft in veel grote gyms in Amsterdam les. Verder is ze founder van 'Taylor Made Barre Teacher Training', de barre(loze) billenmethode.

NIEUW: BARRE(LESS) BOOTY
Barre is een workout gebaseerd op pilates welke focust op het liften, tonen en sculpten van je benen en billen. Beweeg op de muziek en vlieg door de oefeningen heen door de lekkere beats en hoge energie. Om de workout af te ronden komen ook nog wat core en balans oefeningen voorbij waarmee je je postuur en rug verbetert. Veel influencers gingen je al voor!

BEER BARRE
Tijdens deze les werk je aan je benen en billen terwijl je nipt aan een heerlijk verfrissend (alchohol-vrij) biertje. Tijdens deze les ben je dus niet alleen druk bezig met het sculpten en tonen van je lichaam, maar heb je ook een super leuke tijd met vrienden aan de bar!

TOTAL DEFENCE KRAV MAGA - Workshop

TOTAL DEFENCE KRAV MAGA - Workshop

Krav Maga (Hebreeuws voor contactgevecht) is een realistisch zelfverdedigingssysteem voor iedereen en heeft zijn oorsprong in Tsjechoslowakije en Israel. Tijdens deze workshop leer je jezelf te verdedigen tegen (levens)bedreigende situaties. Het team van Total Defence zal ook dit jaar weer op Healthy Fest jou je grenzen fysiek en mentaal laten opzoeken.

NIEUW: GLOW IN THE DARK FUNCTIONAL SHAPE - Workout

NIEUW: GLOW IN THE DARK FUNCTIONAL SHAPE - Workout

Zodra het donker wordt nemen Claire en Dylan jou mee in een toffe shape workout met lekkere moves, guilty pleasures en heel veel glowsticks. Eén ding is zeker: na deze workout ben jij fysiek en mentaal opgewarmd om nog uren te dansen op de plaatjes van de DJ tijdens de Healthy Fest afterparty.

NIEUW: NJOYA LEAGUE - Workout

NIEUW: NJOYA LEAGUE - Workout

Heb jij wel zin in een challenge? Doe dan mee met de (mini) competitie van Njoya League! Jong of ervaren, fit of minder fit, iedereen zal een geweldige tijd beleven met deze challenges. Met een basis kracht/uithoudingsvermogenpakket, kan iedereen meedoen. Ga geen enkele uitdaging uit de weg en zorg ervoor dat ook jij een mooie bijdrage levert aan dit event. De challenges worden zo opgesteld dat iedereen kan shinen op zijn / haar sterke punten. Alle challenges worden gedaan in tweetallen, dus sign up met je buddy! Worden jullie de winnaar?

SUPPEN - Workshop*

SUPPEN - Workshop*

Bij suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

House of Workouts

House of Workouts

Bubbles ‘n’ BRN®
BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks, met afsluitend een glas bubbels (0% ook mogelijk). Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.


ROCKIN’ XCORE®
Ready to get ‘rock hard abs’? Doe mee aan de ROCKIN’ XCORE® ter viering van het vijfjarig Healty Fest jubileum! Met deze workout begint het feest direct. Een 45 minuten durende workout waarmee jouw core optimaal wordt getraind en verbrand tot 700 calorieën! Deze variant wordt exclusief bij Healthy Fest gelanceerd. Wij hebben er onwijs veel zin in, jullie ook?

XCORE® #brandnew
Eén van de populairste groepslessen van Nederland. XCORE® is daarom ook niet weg te denken op het Healthy Fest Weekend. Jij hebt hier de unieke kans om als allereerste van heel Europa kennis te maken met de nieuwste release! XCORE® is een workout van 45 minuten, waarmee je 700 calorieën per workout verbrandt. We zien je daar!

Ultimate LXR®
De populairste LXR® tracks, hard werken, toffe beats, fun en een zonnetje! Dat wil je echt niet missen. Een workout met een elixer van functionele krachttraining, calorieën verbranden, simpele bewegingen en lekkere muziek. Je maakt gebruik van de LXR® sandbag, die jouw workout nog uitdagender maakt! Na 30 minuten ben je klaar, en heb je nog voldoende tijd om aan alle andere activiteiten van Healthy Fest mee te doen.

The House of Workouts
Een combi van je drie favoriete groepslessen: ‘XCORE®’, ‘BRN®’ en ‘LXR®’ in 1 les! Ervaar het op Healthy Fest Weekend. Van zowel XCORE®, BRN® als LXR® worden de beste tracks geselecteerd om er één toffe mix van te maken. Zo laten we jou de ultieme workout ervaren!

Houd jij ervan om je core ultiem te trainen, je benen en billen te shapen en jezelf sterker te maken door krachttraining? En dat ook nog eens met een hele hoge dosis fun? Doe dan mee aan The House of Workouts les!

NIEUW: YOGIRYA - Masterclass

NIEUW: YOGIRYA - Masterclass

Yogi: verwijst naar iemand die yoga doet – Girya betekent kettlebell in het Russisch. Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten.

Athleticflow

Athleticflow

Voor het tweede jaar op rij zal Athleticflow aanwezig zijn bij Healthy Fest Weekend! Je traint je hele lichaam terwijl je constant wisselt tussen versterkende HIIT-stukjes en stretchende yoga-flows; een perfecte combinatie van twee disciplines. Met deze training versterk je niet alleen je spieren, maar verbeter je ook jouw balans, flexibiliteit en focus.

MLAB - Workout

MLAB - Workout

Een complete workout voor lichaam en geest. Toegepaste oefeningen die je beter maken in wat het leven van je vraagt. Je leert schakelen tussen de verschillende staten van je zenuwstelsel en krijgt zo meer controle over je actie en rust stand. Een combinatie van natural movement, strongman, strength & conditioning en toegepaste ademhaling zorgen voor functionele kracht ontwikkeling en simpelweg een goed gevoel.

Joeri Zwart - Workout

Joeri Zwart - Workout

SLIM TRAINEN
Joeri’s trainingsmethode is gericht op het op korte termijn toenemen van kracht en fitheid, zónder dat je veel tijd hoeft door te brengen in de sportschool én zonder dat je je lichaam overbelasten en gewrichten slijt. Slim trainen dus.

JOERI’S HIT-METHODE
Joeri’s methode is een HIT-methode, waarbij HIT staat voor High Intensity Training. De methode blinkt uit in:
Effectiviteit;
Efficiëntie;
Veiligheid.

Mind

AERIAL YOGA - Masterclass*

AERIAL YOGA - Masterclass*

Aerial Yoga Nederland geeft vier soorten workshops op Healthy Fest, met het gebruik van het Aerial Yoga doek op verschillende hoogtes. Het doek is hier je partner en daagt je op verschillende niveaus uit. Ga jij de uitdaging aan?

AERIAL YOGA
Vertrouwde yogahoudingen krijgen een nieuw jasje met behulp van het doek. Het doek is tijdens deze workshop jouw partner; hij ondersteunt je, maar daagt je ook uit! Naast dat je dieper in houdingen komt, worden gevorderde yoga houdingen als handstand en schorpioen ineens heel makkelijk. Het zweef effect van deze yoga vorm, geeft je vleugels! Bijkomend voordeel; de massage van het doek krijg je er gratis bij. Met een hoge funfactor! Lijkt het je wat?

AERIAL FITNESS
Geen yoga fan, maar wil je wel uitgedaagd worden door het doek? Bij Aerial Fitness speel je met de zwaartekracht om spierversterkende oefeningen te doen. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en doet een full body workout a la TRX, alleen voel je je dan meer een Cirque de Soleil artiest! Altijd al van gedroomd?!

AERIAL RELAX
Heeft je lijf even wat rust nodig tijdens je drukke sportweekend? Met het doek vlak boven de grond, werk je aan het herstel van het lichaam. Door stretchen en massage van het doek, creëer je meer ruimte en ontspanning. Om vervolgens als herboren met nieuwe energie de rest van het weekend in te gaan. Een perfecte manier ook om je dag af te sluiten. Toch?

NIEUW: AERIAL YIN
Is jouw lichaam op zoek naar ontspanning? Even stilstaan, tijdens het drukke sportweekend. Dan is de Aerial Yin geschikt voor jou! In Yin Yoga blijven we langere tijd in dezelfde houding om het bindweefsel te masseren waardoor de hydratatie in het lichaam opgaan komt. Bij de Aerial Yin gebruiken we het doek als prop, om zo de houding op jouw lichaam aan te passen.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

COACH VOOR JE LEVEN - Masterclass

COACH VOOR JE LEVEN - Masterclass

Maarten en Inge van Coach voor je Leven zijn lifecoaches die je inspireren en motiveren om jouw leven ECHT te gaan leven. En daar horen keuzes bij die goed zijn voor jou! Tijdens hun lezing onthullen ze 7 stappen die jou meteen tot actie over laten gaan. Van willen naar DOEN!

FOLLOW THE BUTTERFLY - Workshop

FOLLOW THE BUTTERFLY - Workshop

Vraag jij je ook af waar iedereen het tegenwoordig over heeft met essentiële oliën? Of ben je er al mee bekend maar zou je er meer over willen weten? Priscilla Siswoko en Daisy Veltman van Follow the Butterfly laten je kennis maken met de werking van essentiële oliën tijdens het Healthy Fest weekend.

Essentiële olie is geen wondermiddel, maar wanneer je de juiste essentiële olie consequent gebruikt, geef je je lichaam de hulpmiddelen en ondersteuning die het nodig heeft om te functioneren zoals het hoort. Met essentiële olie kom je tot de kern van het probleem in plaats van het onderdrukken of ‘verhelpen' van de symptomen d.m.v. medicatie.
Met behulp van essentiële olie kan je jouw gezondheid op de natuurlijke manier verbeteren.

Wil jij leren hoe je essentiële oliën kan toepassen voor jou en je gezin kom dan naar de lezing en masterclasses van Follow the Butterfly tijdens het Healthy Fest weekend.

KASPER VAN DER MEULEN - Masterclass

KASPER VAN DER MEULEN - Masterclass

Kasper van der Meulen is auteur, biohacker en ademspecialist. Hij helpt over de hele wereld mensen om hun lifestyle te optimaliseren en meer focus en energie te hebben. Op healthyfest leert hij je de snelste en makkelijkste hacks om met je ademhaling je sportprestaties te verbeteren, meer rust te vinden, makkelijker te slapen en stress in je voordeel te gebruiken. Zijn sessies zijn interactief en direct toepasbaar tijdens je healthyfest workouts én je dagelijks leven.

MASSAGESTUDIO LOS - Ontspanning*

MASSAGESTUDIO LOS - Ontspanning*

Dit jaar kan je kiezen uit 2 soorten massages. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. De dames en heren van Massagestudio LOS kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en stemmen de sessie daarop af.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Bij de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

25 minuten € 32,50
50 minuten € 57,50

SPORTMASSAGE
De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.

25 minuten € 33,00
50 minuten € 57,50

FACIAL
Wil jij een gezonde en stralende huid? Massagestudio LOS biedt een heerlijke facial treatment van 50 minuten die bestaat uit de volgende onderdelen:
● Oppervlakte reiniging
● Dieptereiniging
● Peeling
● Onzuiverheden verwijderen of wenkbrauwen epileren
● Korte massage decolleté, nek, schouders en gezicht
● Gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
● Verzorgende dag / nachtcrème

50 minuten € 57,50

FASCIA FACIAL (bindweefsel gezichtsmassage)
Eén van de laatste trends op gebied van schoonheid! Deze treatment is een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté. Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en 'gelift' oogt. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De behandeling kan door verkleving van het weefsel wat gevoelig zijn na de behandeling.

25 minuten € 32,50

PEDICURE
Oud en vertrouwd, even de voeten heerlijk laten ontspannen tijdens een pedicure behandeling waarbij met specialistisch advies wordt gekeken naar jouw voeten en de behandeling wordt daarop afgestemd. Deze heerlijke behandeling van 25 minuten bestaat uit de volgende onderdelen:
● het desinfecteren van de voeten
● het knippen en verzorgen van de nagels
● het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt of de keuze uit:
● het behandelen van kloven en eeltranden of nagelverzorging
● het aanbrengen van een verzorgende voet crème

25 minuten € 32,50
50 minuten € 57,50

PEDICURE & FASCIA FACIAL
In deze behandeling combineren wij de Fascia Facial en pedicure behandeling.

50 minuten € 57,50

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

MINDFUL RUN & WALK - Masterclass

MINDFUL RUN & WALK - Masterclass

Wil jij ook weten hoe Mindful Run je kan helpen om stress te verminderen en meer energie te krijgen? Op een ontspannen manier genieten van hardlopen, plezier, balans in body, mind & soul, terugkomen bij jezelf, het krachtige effect van een goede ademhaling, het komt allemaal aan bod tijdens deze workshops.

MINDFUL RUN
Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig hardlopen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

MINDFUL WALK
Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig wandelen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

MNDFL MOMENTS - Ontspanning*

MNDFL MOMENTS - Ontspanning*

CUPPING
Iedereen heeft met verbazing naar de rug van Michael Phelps zitten kijken toen hij zijn 19e gouden medaille won. Deze topsporter maakt al gebruik van deze eeuwenoude techniek: Cupping. Na een voorbereidende, massage waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd, zal er een Cupping behandeling plaatsvinden door middel van Fire Cupping. Dit zal voor de bekende rondjes op de rug zorgen als er veel verzuring in het lichaam is. Cupping en een cupping massage versterkt de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en -knopen

GUA SHA MASSAGE
Tijdens een Gua Sha gezichtsmassage worden er jadestenen zachtjes langs het gezicht, de meridianen in het gezicht, de acupunctuurpunten en reflexzones gehaald om zo het gezichtsweefsel te masseren. Dit gebeurt op een zachte ‘schrapende’ wijze. Jade staat bekend om z’n spirituele en geneeskrachtige eigenschappen. Na deze gezichtsbehandeling loop jij met een prachtige glow weg.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: NIRVANA FITNESS™ - Masterclass

NIEUW: NIRVANA FITNESS™ - Masterclass

Nirvana Fitness™ is een combinatie van ontspannen pilates en yoga oefeningen, ontspannende positieve muziek en bewuste ademhalingsoefeningen die zorgen voor het ontgiften van het lichaam en om de Nirvana geest te ervaren.

Wat bereik je met Nirvana Fitness™?
● Volledige versteviging van de spieren in het lichaam & extra energie
● Stress reductie & het vrijkomen van blijdschap hormonen
● Controle over je ademhaling en controle over je reactie op stress
● Voldoende zuurstof voor heel je lichaam (oplossen van chronisch zuurstof tekort)
● Nirvana geest (meditatie effecten)
● Verjonging (zuurstof reinigt de bloed stroom)

Maar het belangrijkste: een vanuit je lichaam aangestuurd (diep en langzaam diafragmatisch) dagelijks ademhalingspatroon.

NIEUW: BEWEGING ALS MEDICIJN - Lezing

NIEUW: BEWEGING ALS MEDICIJN - Lezing

John van Heel is leefstijlcoach, docent leefstijlcoach opleiding en voorzitter platform Weert in beweging. Daarnaast is hij directeur/eigenaar Life Style Vitae leefstijlclub en is hij al meer dan 35 jaar actief op het gebied van leefstijl als medicijn. Hij schreef het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?'

Ontdek de essentiële inzichten van bewegen als medicijn en bewegen voor een gezond gewicht! In de afgelopen 60 miljoen jaar waren wij en onze voorouders, actievelingen. Doorlopend rondzwerven, jagen, af en toe vluchten. Nu worden we met het jaar inactiever, gewoonweg omdat het niet meer zo nodig is. Dat eist een zware tol. Overgewicht, diabetes, depressie, burnout, het blijft allemaal toenemen. Vooral de laatste 50 jaar. Het goede nieuws is, dat we meer 50% van de huidige chronische aandoeningen kunnen voorkomen door een 'beweegrecept' toe te passen, dat wetenschappelijk onderbouwd is. Het beweegrecept en de manier hoe we die omslag kunnen maken, presenteren we in deze workshop.

NIEUW: NEW WAY TODAY - Masterclass

NIEUW: NEW WAY TODAY - Masterclass

Merle van NewWayToday geeft ademtraining en coacht jou om optimaal gebruik te maken van je ademhaling voor totale lichaamsontspanning. Voor ‘bewust worden’ en ‘bewust blijven’ op de volgende gebieden:

1. Gezond en efficiënt sporten.
2. Betere zuurstofopname op celniveau.
3. Effectiever herstel en rustperiodes na het sporten.
4. Stimuleren van de spijsvertering.
5. Boosten van je immuunsysteem.
6. Direct reduceren van (chronische)stress.
7. Stimuleren van de bloedsomloop.
8. Beter slapen.

De basis zijn oeroude ademtechnieken, gecombineerd met de wetenschap van het lichaam. Met als resultaat dat een gerichte ademtraining en coaching jou zal ondersteunen bij een positieve verandering in jouw leven; zowel in je privéleven, werk en sport.

PUUR POWER - Masterclass

PUUR POWER - Masterclass

Aniek Jonckers van Puur Power is een zeer bevlogen leefstijlcoach en lifecoach voor vrouwen en ze heeft een belangrijke missie:
“Een gezonde leefstijl en mediteren verandert de wereld niet. Het verandert de vrouw - en vrouwen gaan de wereld veranderen. Ik wil hier mijn steentje aan bijdragen door ze te inspireren, motiveren en leren gezonder en in balans te leven in hun huidige dagelijkse drukke leven waarin ze veel ballen hoog moeten houden. Een vrouw die gezond is en goed in haar vel zit, zowel fysiek als mentaal, zal de mensen om haar heen positief beïnvloeden”.
Tijdens haar presentatie (voor zowel vrouwen als mannen!) leer je in enkele minuten de meest effectieve en ook meest eenvoudige meditatietechniek, zodat je aan het einde van je dag nog energie hebt en gemotiveerd bent om gezonde leefstijlkeuzes te maken voor jezelf en je gezin.

NIEUW: RACHEL BARNES - Masterclass

NIEUW: RACHEL BARNES - Masterclass

Maak kennis met EFT (Emotional Freedom Techniques), ook wel bekend als Tapping. EFT is een vriendelijke manier om negatieve emoties en stress binnen enkele minuten los te laten. Vastgelopen emoties kunnen je behoorlijk in de weg zitten als je vooruit wilt. Vaak uit dit zich in fysieke klachten. EFT is een krachtige stress relief tool en helpt je om negatieve emoties los te koppelen van een specifieke herinnering of (toekomstige) gebeurtenis. EFT kun je inzetten voor ieder probleem dat een spanning- of stresselement bevat. Tijdens de lezing en workshop maak je kennis met EFT en leer je hoe je deze techniek zelf kunt toepassen. Als EFT Coach helpt Rachel Barnes je om los te komen van negatieve emoties zodat je vanuit een ontspannen mindset meer kunt genieten van het leven. Nieuwsgierig geworden? Volg dan haar lezing/workshop of schrijf je in voor een 1-op-1 EFT sessie.

ESSENTRICS - Masterclass

ESSENTRICS - Masterclass

Super effectief én respectvol voor je lijf. De Essentrics workout geeft kracht, lengte en souplesse. Professionele topsporters, internationale actrices en modellen én sportieve laatbloeiers; iedereen heeft baat bij deze unieke mix van oefeningen met invloeden van fitness, tai chi en fysiotherapie. Door grote, vloeiende full body-bewegingen train je alle vlakken van het lichaam en breng je alle spieren en bindweefsel weer in beweging.

LIFESTYLE CONSULTANCY - Masterclass

LIFESTYLE CONSULTANCY - Masterclass

De hit van Healthy Fest; Lifestyle Consultancy! Wellicht sta jij nu op een kruispunt. Je wil een nieuwe weg inslaan, maar welke? Je wil beter voor jezelf zorgen maar hoe doe je dat? Je wil meer energie ervaren maar waar vind je die? Je wil graag gezonde keuzes voor jezelf maken, maar hoe houd je dit vol? De tijd om dit allemaal zelf uit te vogelen is schaars, en kost veel moeite. Lifestyle Consultancy biedt jou effectieve support!

TAIJIQUAN - Masterclass

TAIJIQUAN - Masterclass

Taijiquan is een uitstekende training om je dag mee te beginnen. De taiji-bewegingen brengen je dichter bij jezelf, meer in je lichaam en in de rust van je geest. Vanuit die rust zullen we je energie laten stromen, zodat je een beetje extra kracht en ontspanning bij je draagt voor de rest van de dag. ‘Taiji’ is een Chinees begrip dat op verschillende manieren kan worden vertaald. Sommigen vertalen het als ‘de weg’, anderen als ‘het ultiem volmaakte’. Beide betekenissen krijgen pas echt betekenis als je langer taijiquan beoefent. ‘Quan' betekent ‘vuist’ en is een aanduiding voor vechtkunst. De paradox is dat taijiquan een vechtkunst is die je leert om niet te vechten.

FYSIOMED - Recovery*

FYSIOMED - Recovery*

Ook dit jaar is Fysiomed er weer bij! 2 fysio’s die ook wekelijks met topsporters werken zullen tijdens het Healthy Fest weekend in het Sport-Je- Wel-Gezond-Huisje fysieke testen uitvoeren. Sporten is natuurlijk heel gezond en goed, mits je op de juiste manier en met de juiste intensiteit beweegt. Hoe fit ben je? Hoe staat het met je conditie? Wat kunnen deze fysio’s je vertellen over je spierkracht? Ze zullen je testen en advies geven, voor de kortere en langere termijn. Daarnaast kunnen ze je advies geven met betrekking tot eventuele blessures die je in het verleden hebt opgelopen. Zodat je daarna vrolijk en verstandig verder kunt sporten.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

THIRZA VAN DE HOEF - Yoga

THIRZA VAN DE HOEF - Yoga

Op deze 5de editie van Healthy Fest zal ik wederom veel yogalessen geven - naast een heerlijke geleide meditatie sessie en ook een bijzondere Yoga Nidra (de slaap van de Yogis).
Gezond bezig zijn, je vitaler voelen, plezier hebben/maken en ontspannen/inspannen/ naar binnen keren zijn belangrijke onderdelen binnen de sessies op het festival.
Ik zal een verscheidenheid aan yogavormen aanbieden. Van de rustiger vorm Yin yoga t/m dynamischer vormen van yoga. Om zo alle aspecten aan te kunnen raken die we nodig hebben voor de balans in ons systeem - te weten energie, unwinden, opladen, ontspannen, activeren, versoepelen, versterken, naar binnen keren, verdiepen en plezier. Verder is yoga op avontuur gaan in en met jezelf. Op een fijne, luchtige manier meer in contact komen met jezelf. En het is ook nog de ideale tegenhanger van alle sporten die er dit weekend aangeboden worden. Na de lessen kun je er weer vol tegenaan!

SUPYOGA - Workshop*

SUPYOGA - Workshop*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Een uitdagende en heerlijke yoga/pilatesles waarbij je de yogamat verruilt voor een surfboard. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: MASTER IN HAPPINESS - Workshop

NIEUW: MASTER IN HAPPINESS - Workshop

Een heerlijk shot geluk en inspiratie!
Maak kennis met het magische effect van positieve psychologie en mindset op een nieuwe, praktische, non-zweverige, sprankelende manier 😍.
In dit uur deelt Maartje van Master in Happiness een aantal van haar heerlijke, makkelijk toepasbare tools met je. Je kunt ze direct inzetten en ervaren hoe makkelijk jij je leven een upgrade geeft.

LOS Empowerment

LOS Empowerment

Combineer twee echte trends in de (sport)wereld: boxen en mindfulness! Ga LOS, maak LOS, laat LOS! Tijdens de unieke training ‘Mindful Boxing’ zorgen de tweelingzussen Marjolein en Mirthe dat je helemaal LOS gaat in een intensieve boks workout waarbij er niet alleen aandacht is voor het lichaam maar ook voor de mind. Want boksen is mindful! Er is geen ruimte voor to-do lijstjes of gepieker. Je bent compleet in het moment. Door deze fysieke inspanning maak je onvermijdelijk ook iets LOS in jezelf. Effectieve mindfulness-oefeningen helpen je vervolgens om die gedachten, emoties en/of gevoelens in alle rust LOS te laten.

Kortom; een verrassende ‘out of your mind’ ervaring met focus op de verbinding tussen lichaam en geest. Op je eigen tempo, met goede begeleiding in een relaxte sfeer!

Ukiyo - Workshop

Ukiyo - Workshop

MindMove: Positieve psychologie
Wij geloven dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en dat alles in je leven met elkaar samenhangt. Een fit en gezond lichaam vraagt ook om een gezonde mindset! In deze workshop gaan we samen in beweging komen… Maar dan net even anders. We gaan op zoek naar een: Mindmove, beweging in je denkpatronen en persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar voor een positieve mindset?

Food

NIEUW: EDIBLE BALANCE - Workshop*

NIEUW: EDIBLE BALANCE - Workshop*

Anna van Edible Balance is een functionele voedingsdeskundige, gezondheidshacker en fermentatie-enthousiast met een focus op darmgezondheid en natuurlijke hormoonbalans. Anna zal licht werpen op het belang van een gezonde darm en uitleggen waarom het in feite de basis is voor een evenwichtig lichaam en geest. Naast het behandelen van enkele van de onderliggende theorie over het onderwerp, biedt ze een aantal eenvoudige, bruikbare tips en trucs die u vandaag kunt implementeren om uw bioom een boost te geven en uw gevoel weer op de rails te krijgen. Ook krijgen jullie de kans om meteen je handen vuil te maken! Om het pad naar een gezonde darm te effenen, volgt een interactieve workshop over hoe je thuis eenvoudig rauwe, probiotische kombucha kunt brouwen.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: EVELINE VAN DE WATERLAAT - Masterclass

NIEUW: EVELINE VAN DE WATERLAAT - Masterclass

Eveline van de Waterlaat is diëtist en dieetpsycholoog. Ze schreef het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’. Hierin legt ze je aan de hand van de NU SLANK methode uit hoe je in 7 stappen meer grip krijgt op je eetgedrag. Zodat jij je weer zelfverzekerd, fit en energiek voelt. Zodat je op het strand kunt lopen zonder je te verschuilen achter je handdoek, omdat je blij bent met jezelf. Als jij deze methode toepast val je af en blijf je slank. De NU SLANK methode is níet het zoveelste dieet. Het is dé aanpak waarmee je grip krijgt op je eetgedrag, waardoor je start met afvallen en stopt met jojoën. Jij ontwikkelt een slanke mindset en kijkt weer vol zelfvertrouwen in de spiegel.
In de workshop ‘Afvallen? Houd je hoofd erbij’ geeft Eveline je 3 van de 7 stappen waarmee je direct aan de slag kunt, zodat ook jij blijvend afvalt!

NIEUW: LENNA OMRANI - Workshop

NIEUW: LENNA OMRANI - Workshop

Heb jij ook weleens moeite met het vinden van de juiste balans? En zie je door de bomen het bos niet meer door al die diëten en meningen van anderen? Jij bent niet de enige! Nadat ik jaren te maken heb gehad met een eetstoornis en gepest ben kan ik eindelijk zeggen dat ik MIJN balans heb gevonden. Hoe? Door me open te stellen, mijn zwaktes bloot te leggen en anderen om hulp te vragen. Ik begon mijn eigen platform met het delen van heerlijke recepten en adviezen om een juiste balans te vinden. Dus… Stap jij ook over de streep? Durf jij ook jouw onzekerheden te tonen om er vervolgens écht mee aan de slag te gaan? Ik help je graag! Zie ik je ook op het HealthyFest? En onthoud goed: NOBODY IS PERFECT!

NANNEKE SCHREURS - Masterclass & Workshop

NANNEKE SCHREURS - Masterclass & Workshop

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, personal trainer en yogadocente. Zij schreef de boeken ‘Gezond aan Tafel’, ‘Eet je Fit’, ‘Fit Vega(n) Food’ en ‘Intermittent Fasting’. Daarnaast is zij vegan chef, receptontwikkelaar en schreef onder andere de recepten voor de Killerbodyboeken van Fajah Lourens, de boeken van Vivian Reijs en Mom in Balance.

NIEUW: MASTERCLASS: INTERMITTENT FASTING
Al vele jaren begeleid Nanneke in haar Optimal Health studio mensen met de Intermittent Fasting methode en schreef hier een boek over. Een methode die zorgt dat je lichamelijk en geestelijk meer in balans komt, je fitter en energieker voelt en zorgt dat je lichaam in een optimale vetverbranding komt. Ons lichaam functioneert het beste als het regelmatig wordt uitgedaagd door natuurlijke prikkels. Door het toepassen van periodiek vasten gaan we weer eten zoals we oorspronkelijk aten en waar onze genen op ingesteld zijn. Een effectieve manier om je gezondheid, gewicht en energie op een positieve manier te beïnvloeden. In deze lezing vertelt ze meer over de vele gezondheidsvoordelen en hoe je deze methode kunt toepassen in je dagelijks leven.

NIEUW: WORKSHOP: FIT VEGA(N) FOOD*
Dat je optimaal kunt presteren op een plantaardig voedingspatroon is inmiddels, mede dankzij de documentaire ‘Gamechangers’ wel bekend. Maar hoe je dan zorgt dat je alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt is meestal minder bekend terrein. ‘Fit Green Chef’ Nanneke Schreurs, personal trainer en auteur van ‘Fit Vega(n) Food’ vertelt in deze workshop waar je als sporter op moet letten als je plantaardig kookt en laat zien hoe je makkelijk en snel proteïnerijke maaltijden klaarmaakt.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

RICHARD DE LETH - Masterclass

RICHARD DE LETH - Masterclass

drs. Richard de Leth – zeg maar Richard - is oprichter van Leefstijlplatform OERsterk. Hij verdiepte zich na zijn doctoraal geneeskunde in de preventieve leefstijlgeneeskunde. Hij schreef 7 bestsellers over preventie en een gezonde leefstijl. Het is zijn missie dat één miljoen mensen een beter leven hebben door middel van de juiste zelfzorg. Tijdens Healthy Fest zal Richard een Lezing geven over de geheime vitaliteitsformule die je nergens leert

Je vitaliteit is het grootste kapitaal. Toch ben je er zelf verantwoordelijk voor. Zelfzorg is de basis van gezond en energiek leven. Toch lukt het veel mensen in het moderne leven niet om de juiste zelfzorg te integreren. Of ontbreekt het aan de juiste kennis of een simpel systeem. Hoe dragen voeding, beweging en ontspanning bij aan een betere balans? Ik leer je graag meer over de handleiding van je lichaam. Je zult je gedrag beter gaan snappen. Je zult je gedrag beter gaan sturen. Het resultaat? Meer energie in je lijf, meer innerlijke rust in je hoofd en meer voldoening in je leven. Ik zie je graag bij mijn lezing tijdens het Healthy Fest Weekend.

Waarschuwing: er bestaat een risico dat je na zijn lezing mogelijk ook door het gezondheidsvirus bent besmet.

ROEL HERMANS - Lezing

ROEL HERMANS - Lezing

Dr. Roel Hermans is de specialist op het gebied van leefstijlgewoonten en gedragsverandering. Hij is werkzaam als expert voeding en gedrag bij het Voedingscentrum en als gedragsonderzoeker verbonden aan de Universiteit van Maastricht. Zijn missie is om het wetenschappelijke onderzoek in zijn vakgebied te vertalen naar een groot publiek. Hij is dan ook regelmatig te zien of horen in de media om te vertellen hoe mensen wel of juist niet gestimuleerd kunnen worden om hun leefstijl aan te passen.

LEZING: ONGEZONDE VERLEIDING - HOE GA JE HIERMEE OM?
Als je gezond wil leven moet je gezond eten en voldoende bewegen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan in een omgeving die je juist verleid om ongezond te eten en veel stil te zitten. Gedragsverandering is voor veel mensen dan ook een flinke uitdaging. Tijdens deze lezing vertel ik je meer over hoe jouw dagelijkse leefomgeving jouw leefstijlgedrag beïnvloed en geef ik je een aantal tips hoe je jouw omgeving onbewust in jouw voordeel kunt laten werken. Zo wordt de gezonde keuze de gemakkelijke keuze!

LEZING: AAN TAFEL! HOE DE AANWEZIGHEID VAN ANDEREN ONS EETGEDRAG BEINVLOEDT
Een etentje met vrienden, een lunch met collega’s of een bitterbal tijdens de borrel. Eten speelt een belangrijke rol in ons sociale leven. Het is dan ook niet vreemd dat het eetgedrag van anderen om ons heen een belangrijke invloed uitoefent op ons eigen eetgedrag. Maar waarom zijn we zo beïnvloedbaar als het gaat om ons eten? Tijdens deze lezing vertel ik je er alles over!

EDUARD DE WILDE - Lezing & Masterclass

EDUARD DE WILDE - Lezing & Masterclass

NIEUW: LEZING: ANTI-AGING - 10 TIPS OM VITALER OUD TE WORDEN
Tot je 30e is je lichaam een perfecte machine. Daarna begint een langzaam verouderingsproces. Het proces van eten, bouwen en afval afvoeren levert elke keer een klein beetje schade op. Je leefstijl heeft grote invloed op het herstel van deze schade. Hoe beter het onderhoud van je lichaam, hoe langer de machine geolied blijft lopen. En.. hoe eerder je eraan begint hoe meer je plezier je ervan hebt op latere leeftijd! In deze presentatie bespreekt Eduard de belangrijkste factoren die leiden tot veroudering en welke elementen in je leefstijl een positieve invloed hebben. Bovendien geeft hij je 10 tips die je morgen kunt toepassen om je veroudering te vertragen en morgen meer energie te hebben!

NIEUW: MASTERCLASS: HET KETOGEEN DIEET - WAT IS HET EN HOE PAS JE HET TOE?
Het ketogeen dieet is de laatste tijd enorm populair. Bekendheden als Kim Kardashian en Lebron James hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het is een dieet met veel gezonde vetten, gematigde hoeveelheid eiwitten, en weinig koolhydraten. Het doel is om het lichaam te leren gebruik te maken van vetreserves als belangrijkste brandstof. Ieder mens heeft dat vermogen, maar we zijn het verleerd door een dieet waarbij we de hele dag veel koolhydraten eten. Meestal wordt het ketogeen dieet ingezet om gewicht te verliezen. Er zijn echter veel meer voordelen te noemen, zoals een constante energie en het controleren van je bloedsuikerspiegel. In deze presentatie geeft Eduard aan wat het ketogeen dieet is, wat de voordelen zijn, hoe je op een makkelijke manier onderdeel kan maken van je leefstijl, voor wie het misschien niet geschikt is en specifieke aanbevelingen voor vrouwen.

FRIENDS

SPORTEVENTJES - Workshops

SPORTEVENTJES - Workshops

NIEUW: GYMLES BY APENKOOI EN INNOCENT
In een gymles van een uur komt het kind weer helemaal in je naar boven. Met gymklassiekers als 'iemand is hem niemand is hem', D-day, kat-en-muis en natuurlijk een potje trefbal, beleef je spelplezier, fanatisme en veel energie in één old school work-out. Join the class en leef je uit!

NIEUW: OLYMPIC 5 BY SPORT EVENTJES
Op dit 5de Healthy Fest krijg je de kans om mee te doen aan 5 Olympische toernooitjes; handbal, hockey, voetbal, volleybal en basketbal. Het gaat hier niet om de medailles maar om het lekker samen spelen en sporten. Daag je vrienden/vriendinnen uit of speel samen met gloednieuwe sportmaatjes en kom zo helemaal in de mood voor de echte Olympische Spelen deze zomer.

NIEUW: GROTE MUIL, DIKKE LIP - Cabaret

NIEUW: GROTE MUIL, DIKKE LIP - Cabaret

Misschien heeft u het niet zo in de gaten gehad, maar Ka en Mo hebben zich de afgelopen jaren ingehouden. Met veel pijn en moeite hielden ze hun mond stijf dicht. Ze hadden echt wel een heleboel te klagen, hoor: ze mogen de IKEA nooit meer in, Ruud Gullit is gestopt met voetballen, pubers zijn beperkt houdbaar binnen het gezin En dan die pokkenzooi overal! Als echte rotterdammers was 'niet lullen maar poetsen' hun motto. Dus poetsten ze gewoon door. Maar daar zijn ze klaar mee! Ka en Mo gaan voortaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen.

Dit cabaretprogramma is een cursus Grote Muil. Oftewel een workshop Dikke Lip, want als je zegt wat je denkt, dan kun je een klap verwachten.

Grote muil, Dikke lip: een hilarisch cabaretprogramma van twee Rotterdamse zangeressen met het hart (eindelijk) op de tong!

NIEUW: NIGHT SUP TOCHT*

NIEUW: NIGHT SUP TOCHT*

Bekijk de ondergaande zon vanaf het supboard! Tijdens de Night Sup toch kabbel je heerlijk op het water terwijl je geniet van de mooie omgeving van de Eemhof.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

Boek nu je dagticket(s)

Healthy Fest bestaat 5 jaar!
Om dat te vieren, zijn er voor het eerst in de geschiedenis een beperkt aantal dagtickets beschikbaar.
Je kunt deze bestellen voor zaterdag 13 juni en/of zondag 14 juni.

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je meedoen aan alle programma-onderdelen van Healthy Fest.

Het eerste deel van het programma wordt volgende maand op deze website bekend gemaakt. Klik hier voor een impressie van het programma van vorig jaar.


Veel gestelde vragen
Healthy Fest weekend 2020

Healthy Fest Weekend 2020 vindt plaats op 12, 13 en 14 juni 2020.

Tickets zullen online verkrijgbaar zijn vanaf 10 januari 10:00 uur. Early bird ticket verkoop begint op 6 januari om 18:00 uur, schrijf je in om een unieke code te ontvangen!

Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je vrienden. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, de nieuwste workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond én lekker eten waarbij er genoeg tijd is om te relaxen, een biertje of wijntje te drinken bij ondergaande zon en bij te praten met je vrienden! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Healthy Fest Weekend bestaat dit jaar 5 jaar, Omdat Healthy Fest Weekend elkaar jaar snel uitverkocht is, introduceren we dit jaar dagtickts op zaterdag en zondag. Schrijf je in op de HOME pagina van deze website want de dagtickets gaan wat later in de verkoop.

Dat kan! Wil jij graag naar Healthy Fest Weekend, maar zijn jouw vrienden niet zo sportief? Geen zorgen! Wij krijgen veel berichten van sportievelingen die graag naar Healthy Fest Weekend willen komen maar alleen zijn. Boeken kan vanaf 2 personen, dus team up & boek jullie kamer in een van de shared cottages! Op onze Facebook pagina brengen we jullie bij elkaar en vind jij binnen ‘no time’ een cottagemaatje. Plaats een oproep, maak kennis met anderen & boek samen een Healthy Fest huisje! Daarnaast hebben we dit jaar dagtickets voor zowel de zaterdag als de zondag: deze geven je toegang tot het Healthy Fest terrein van 08:00-00:00 en zijn individueel te bestellen!

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Vanaf € 249,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd, denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programmaonderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Op deze website onder het kopje “Programma 2020” kan je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden. We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor The Healthy Breakfast Club op zaterdag en zondag ochtend. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Dat mag zeker! Op onze Facebook pagina kunnen sportievelingen die op zoek zijn naar een plekje in een cottage zich aanmelden. Op deze pagina kun je een oproep plaatsen en vind je binnen ‘no time’ een cottagemaatje!

Stond jouw vraag er niet tussen of wil je nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@healthyfestweekend.nl

Algemene voorwaarden Healthy Fest weekend 2020

1.Toepasselijkheid

 • 1.1 Deze algemene voorwaarden toegangsbewijzen evenementen FJUZE (Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand komt tussen Fjuze B.V. (FJUZE) en degene die een toegangsbewijs ter zake een door FJUZE georganiseerd evenement bestelt of koopt (Klant). Deze Algemene Voorwaarden gelden ook indien deze overeenkomsten tot stand komen via een door FJUZE voor het betreffende evenement ingeschakeld officiële (voor)verkooporganisatie (Verkoopadres).
 • 1.2 Onder evenement wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: (muziek)-uitvoeringen, opnames van (live) televisieprogramma’s, andersoortige manifestaties en evenementen in de ruimste zin des woords.
 • 1.3 Onder plaats waar het evenement wordt gehouden, wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan de feitelijke plaats van het evenement evenals alle terreinen, ruimten, velden etc. eromheen, die deel uitmaken van het complex, waarbinnen het evenement plaatsvindt.
 • 1.4 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de Klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.Totstandkoming van de overeenkomst/toegangsbewijzen

 • 2.1 De overeenkomst inzake het bezoeken van een evenement tussen FJUZE en de Klant komt tot stand op het moment dat de Klant een toegangsbewijs voor het evenement bij FJUZE dan wel een door FJUZE ingeschakeld Verkoopadres bestelt of koopt.
 • 2.2 Een toegangsbewijs kan bestaan uit een door of vanwege FJUZE verstrekt document of een barcode. De barcode is een unieke code.
 • 2.3 Het toegangsbewijs wordt eenmalig verstrekt en geeft toegang aan één persoon.
 • 2.4 De toegangsbewijzen zijn en blijven eigendom van FJUZE. Het toegangsbewijs geeft de houder recht op bijwonen van het evenement. Alleen de houder van het toegangsbewijs dat als eerste wordt gescand bij aanvang van het evenement of die het toegangsbewijs als eerste toont bij aanvang van het evenement krijgt toegang tot het evenement. FJUZE mag ervan uitgaan dat de houder van dit toegangsbewijs ook de rechthebbende daarop is (de Klant is). FJUZE is niet gehouden ten aanzien van geldige toegangsbewijzen nadere controle te verrichten. De Klant dient er zelf voor zorg te dragen dat hij de houder wordt en blijft van het door FJUZE dan wel een door FJUZE ingeschakeld Verkoopadres verstrekt toegangsbewijs.
 • 2.5 Vanaf het moment dat het toegangsbewijs aan de Klant ter beschikking is gesteld, rust derhalve op de Klant het risico van verlies, diefstal, beschadiging of misbruik van het toegangsbewijs.
 • 2.6 Alleen aanschaf bij de door FJUZE ingeschakelde Verkoopadressen of bij FJUZE zelf garandeert de geldigheid van het toegangsbewijs. De bewijslast dienaangaande rust op de Klant.
 • 2.7 Het toegangsbewijs dat bestaat uit een barcode wordt via elektronische communicatie (e-mail) aan de Klant verstrekt. Indien de Klant ervoor heeft gekozen het toegangsbewijs op deze wijze te ontvangen dient de Klant ervoor zorg te dragen dat dit toegangsbewijs via elektronische communicatie (e-mail) kan worden verstrekt en dat deze op een veilige wijze kan worden verstrekt. FJUZE kan noch de vertrouwelijkheid van het verstrekte toegangsbewijs noch de ontvangst van het toegangsbewijs garanderen.
 • 2.8 Het toegangsbewijs kan niet worden geruild of ter restitutie worden aangeboden.

3.Verbod doorverkoop

 • 3.1 De Klant is gehouden om het toegangsbewijs voor een evenement voor zichzelf te houden en derhalve niet op enigerlei wijze aan derden door te verkopen of in het kader van commerciële doeleinden te verstrekken.
 • 3.2 De Klant is jegens FJUZE gehouden om op geen enkele wijze reclame of enige (andere) vorm van publiciteit te maken in verband met het evenement en ieder onderdeel daarvan.
 • 3.3 De Klant die zijn toegangsbewijs om niet en niet in het kader van commerciële doeleinden aan derden ter beschikking stelt is verplicht om de aan hem als klant opgelegde verplichtingen zoals verwoord in voorgaande leden van dit artikel ook op te leggen aan degene aan wie hij het toegangsbewijs ter beschikking stelt en staat er jegens FJUZE voor in dat deze perso(o)n(en) deze verplichtingen nakomen.

4.Verplichtingen van de klant

 • 4.1 De Klant is verplicht indien daarom verzocht wordt mee te werken aan fouillering bij bezoek van het evenement.
 • 4.2 De Klant dient in het bezit te zijn van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs zowel vóór aanvang als tijdens het evenement en zolang hij zich op de plaats waar het evenement wordt gehouden bevindt. Hij is verplicht om op verzoek van de exploitant van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel en andere bevoegden, zijn toegangsbewijs te tonen.
 • 4.3 De Klant is verplicht om op eerste verzoek, zowel tijdens het bezoek van evenement als bij bestellen van het toegangsbewijs, zich te identificeren om FJUZE onder meer in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen in het kader van evenementen, waaronder de verplichting van het niet verstrekken van alcohol aan bij wet en regelgeving aangewezen personen.
 • 4.4 Het is verboden professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur mee te nemen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname voor de duur van het evenement.
 • 4.5 Het is verboden glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)- wapens en/of gevaarlijke voorwerpen en/of alcoholhoudende dranken mee te brengen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname van deze zaken.
 • 4.6 Registratie van het evenement in welke vorm dan ook, waaronder begrepen professioneel fotograferen, filmen en het maken van (andere) geluids-, en/of beeldopnamen, is verboden, alsook nadruk van en/of overname uit het programma (-boekje), posters en andere drukwerken. Alle zodanige registraties zullen in beslag worden genomen en zonder meer worden vernietigd.
 • 4.7 Indien de Klant na het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt, deze plaats verlaat, verliest het toegangsbewijs zijn geldigheid.
 • 4.8 De Kant is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van FJUZE, de exploitanten van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel, de brandweer en andere bevoegden. In dat kader beseft de Klant zich dat tevens aanvullende voorwaarden of regelementen van de exploitant van de plaats waar van het evenement wordt gehouden van toepassing kunnen zijn (denk aan gebruik garderobe, kluisjes of consumptiemunten).

5.Rechten van FJUZE

 • 5.1 Bij overtreding door de Klant van (één of meer van) de bepalingen zoals genoemd in de in de artikelen 3 en 4 van deze Algemene Voorwaarden is FJUZE gerechtigd de klant de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren zonder dat de klant recht heeft op restitutie van het bedrag dat hij voor het toegangsbewijs (waaronder begrepen servicekosten) aan FJUZE al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan.
 • 5.2 FJUZE behoudt zich het recht voor de klant de (verdere) toegang tot het evenement te ontzeggen of van de plaats waar het evenement plaatsvindt te verwijderen indien FJUZE dit redelijkerwijs nodig acht ter handhaving van de rust en orde tijdens het evenement.
 • 5.3 Indien aannemelijk is dat er sprake is van een vervalsing van het toegangsbewijs is FJUZE gerechtigd de houder van dit toegangsbewijs de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, zonder dat de klant c.q. deze houder aanspraak kan maken op schadevergoeding ten aanzien van enige schade die hij hierdoor lijdt.
 • 5.4 FJUZE behoudt zich het recht voor een toegangsbewijs te annuleren, in geval van (maar niet gelimiteerd tot): (i) verdenking van wederverkoop door de Klant of gelieerdheid van de Klant aan een wederverkoper, (ii) verdenking van doorgeven van een pre-sale code aan derden door de Klant, (iii) verdenking dat de Klant meer dan het maximaal toegestaan aantal toegangsbewijzen bestelt.
 • 5.5 FJUZE is gerechtigd beeld- en/of geluidsopnames (Opnames) van het evenement te (laten) maken. Door het bezoeken van het evenement stemt de Klant er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijke Opnames van hem worden gemaakt. Voor zover noodzakelijk, geeft de Klant FJUZE – thans bij voorbaat – onvoorwaardelijke toestemming om de Opnames wereldwijd en onbeperkt te gebruiken en te exploiteren in de ruimste zin deze woords. Klanten die in de Opnames voorkomen kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding.

6.Overmacht

 • 6.1 Ingeval van overmacht in de ruimste zin des woords, waaronder in dit verband mede begrepen ziekte en/of afzegging van de artiest(en), stakingen, brand, slechte weersomstandigheden et cetera, heeft FJUZE het recht naar eigen inzicht het evenement te verschuiven naar een andere datum, het evenement te verplaatsen naar een andere locatie of het evenement te annuleren. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de Klant om na te gaan of een evenement is afgelast of verschoven en wat de nieuwe tijd en/of locatie zal zijn. Hoewel FJUZE zal proberen de Klant hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte te stellen middels digitale communicatie, media en social media, kan FJUZE niet garanderen dat de Klant van de afgelasting op de hoogte gebracht zal worden vóór de datum van het evenement. Klant is verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste contactgegevens bij het bestellen van het toegangsbewijs. FJUZE is niet gehouden tot vergoeding van kosten die de Klant in dit kader heeft gemaakt.
 • 6.2 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door FJUZE wordt geannuleerd, zal FJUZE uitsluitend verplicht zijn de vergoeding die de Klant voor het toegangsbewijs aan FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan te restitueren. Restitutie vindt uiterlijk binnen twaalf weken na de geannuleerde datum plaats bij een Verkoopadres, na overhandiging door de Klant aan dit Verkoopadres van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs voor het (geannuleerde) evenement. Servicekosten of overige schade zullen niet worden vergoed. Evenmin kan de Klant aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten).
 • 6.3 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door FJUZE wordt verschoven naar een andere datum blijft het toegangsbewijs geldig voor de nieuwe datum waarop het evenement zal plaatsvinden. Mocht de Klant het evenement op de nieuwe datum niet kunnen of willen bezoeken dan is hij gerechtigd zijn toegangsbewijs in te leveren bij een Verkoopadres tegen restitutie van de vergoeding die de Klant voor dit toegangsbewijs aan FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan. Deze restitutie zal alleen plaatsvinden indien de Klant tijdig een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs aan het Verkoopadres overlegt. Indien het evenement verplaatst is naar een latere datum kan de Klant geen aanspraak maken op restitutie van de voornoemde vergoeding als hij het betreffende toegangsbewijs niet heeft ingeleverd bij het Verkoopadres binnen vier weken na de verplaatste (nieuwe) datum waarop het evenement plaatsvindt. Indien het evenement is verplaatst naar een eerdere datum dan vermeld op het toegangsbewijs vervalt het recht van de klant op teruggave van de vergoeding als hij zijn toegangsbewijs niet binnen vier weken na de (oude) datum zoals vermeld op het toegangsbewijs, inlevert bij een Verkoopadres. Servicekosten of overige schade zullen nimmer worden vergoed. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten). Ook kan de klant geen aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement.
 • 6.4 Indien het evenement op dezelfde datum als gevolg van of in verband met overmacht door FJUZE wordt verplaatst naar een andere locatie blijft het toegangsbewijs geldig voor de vervangende locatie waarop het evenement zal plaatsvinden. Er vindt geen restitutie plaats. FJUZE is verplicht de locatiewijziging tijdig te maken, zowel op de oorspronkelijke evenementlocatie als in de regionale media en voor zover bekend via sms en e-mail.

7.Aansprakelijkheid FJUZE

 • 7.1 FJUZE is alleen aansprakelijk voor directe schade die de Klant lijdt en die het rechtstreeks en uitsluitend gevolg is van een aan FJUZE toe te rekenen tekortkoming. Voor vergoeding komt echter alleen in aanmerking die schade waartegen FJUZE is verzekerd en maximaal tot het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitgekeerd onder de verzekering van FJUZE. Niet voor vergoeding in aanmerking komt:
  1. gevolgschade;
  2. immateriële schade; en
  3. schade veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van hulppersonen van FJUZE.
 • 7.2 Het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt en het bijwonen van het evenement, geschiedt door de Klant voor eigen risico, in die zin dat FJUZE geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor schade ontstaan door genoemd betreden of bijwonen zoals bijv. gehoor-, gezichts- en andere lichamelijke stoornissen.
 • 7.3 FJUZE zal ernaar streven dat het programma van het evenement zoveel mogelijk volgens het aangekondigde tijdschema zal worden uitgevoerd. Zij is echter niet aansprakelijk voor afwijkingen daarin en voor de (eventuele) schade welke daardoor voor de klant en/of derden mocht ontstaan.
 • 7.4 FJUZE is voorts niet aansprakelijk voor de inhoud en de wijze van uitvoeren van het programma van het evenement, waaronder uitdrukkelijk begrepen de lengte van het programma.
 • 7.5 FJUZE is ook niet aansprakelijk voor schade van de Klant die is ontstaan door verlies of beschadiging van het toegangsbewijs.
 • 7.6 FJUZE aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de door de Klant bij derde partijen – anders dan de door FJUZE op haar website vermelde officiële Verkoopadressen – verkregen toegangsbewijzen. FJUZE kan evenmin de echtheid hiervan garanderen.

8.Slotbepalingen

 • 8.1 Op deze Algemene Voorwaarden en op iedere overeenkomst die tussen de Klant en FJUZE ontstaat is Nederlands recht van toepassing.
 • 8.2 Alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen FJUZE en de Klant of enige overeenkomst die daarvan het gevolg mocht zijn, zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde rechter te Amsterdam.

Boek nu je weekendticket(s)

Beleef drie dagen vol sport, food, friends, feest en ontspanning.Boek een cottage voor jou en je vrienden en vriendinnen voor een heel weekend. Er is keuze uit verschillende cottages, vanaf 2 (shared) tot 8 personen. 

De weekendtickets gaan hard (al meer 70% uitverkocht),
ben je minimaal met 2 personen maar zit je cottage er niet (meer) bij?

Mail ons dan even met je verzoek dan kunnen wij proberen je wellicht te helpen en ben jij straks aanwezig bij het meest sportieve Festival van Nederland. info@healthyfestweekend.nl

Dit jaar hebben voor het eerst ook dagtickets. Boek ze via de onderstaande knop!

Privacy statement
van FJUZE

We verzamelen en gebruiken deze gegevens onder andere om onze websites en apps te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we je content en advertenties aanbieden die beter passen bij jouw wensen.

We willen je zo goed mogelijk informeren over het gebruik van jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je lezen welke informatie we verzamelen, hoe we dit doen en uiteraard hoe we ervoor zorgen dat jouw privacy wordt beschermd.

Op welke diensten van FJUZE is dit statement van toepassing?

Het privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door FJUZE B.V. en haar dochterondernemingen (hierna gezamenlijk te noemen: ‘HEALTHYFEST, ‘We‘ of ‘Wij‘). De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is FJUZE B.V.

Het privacy statement is van toepassing op alle diensten die wij aanbieden op internet waaronder Healthy Fest Weekend.

Welke definities gebruiken jullie en wat betekenen die?

Healthy Fest Account: hiermee registreer je je bij ons. Door het invoeren voor een gebruikersnaam en e-mailadres en wachtwoord krijg je toegang tot onze diensten.

Apparaten: de apparaten, zoals PCs, tablets, laptops en smartphones, die je gebruikt om toegang te krijgen tot onze diensten.

Diensten: de dienstverlening die wij op internet, op onze domeinen en via apps aanbieden aan gebruikers, al dan niet tegen betaling, zowel via het Healthy Fest Account als via ongeregistreerd website-bezoek of via app-gebruik.

Domeinen: de (tv)apps, websites en platforms waarop we onze diensten aanbieden, zoals healthyfestweekend.nl en healthyfest.nl.

Gebruiker: dit ben jij, als de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die diensten afneemt van FJUZE.

Persoonsgegevens: alle gegevens waarmee een persoon (direct of indirect) te herleiden is, zoals een e-mailadres, telefoonnummer, naam, adres, rekeningnummer, IP-adres, device identifier (zoals ADid’s of IDFA’s) of andere online identifiers, leeftijd, geslacht, psychische, economische, sociale of culturele omstandigheden, locatie, surfgedrag, kijkgedrag etc., of een combinatie van deze gegevens.

FJUZE: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, FJUZE B.V., statutair gevestigd aan de Anthony Fokkerweg 21 te Amsterdam en alle aan haar gelieerde ondernemingen.

Hoe en wanneer verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

 • Direct via de gebruiker
 • Door het gebruik van onze diensten
 • Persoonsgegevens verkregen van derden

Wat zijn cookies?

Cookies en soortgelijke technieken, zoals scripts, zijn kleine bestandjes die vanuit onze domeinen kunnen worden geplaatst op de apparaten van de gebruiker. Op basis van cookies kun je bij een volgend bezoek worden herkend en kan informatie worden verzameld over jouw gebruik van onze domeinen.

Er zijn verschillende soorten cookies. In sommige gevallen worden cookies automatisch verwijderd als je je browser afsluit. In andere gevallen blijven deze cookies langer bewaard en kunnen die ook bij een volgend gebruik van de diensten worden uitgelezen.

De verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies gebeurt altijd conform de bepalingen van dit privacy statement.

Waarvoor verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

We verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, die allemaal gerelateerd zijn aan het leveren van onze diensten waaronder:
Om onze diensten aan te kunnen bieden
Om nieuwsbrieven en acties te kunnen toezenden

Voor marktonderzoek

Om profielen en doelgroepen op te stellen

Het tegengaan van misbruik

Om onze diensten te verbeteren en algemene trends te identificeren

Voor de naleving van wet- en regelgeving

Met wie deelt FJUZE gegevens?

FJUZE deelt met niemand de door haar verworven gegevens.

Op basis van welke grondslag verwerkt FJUZE persoonsgegevens?

We zullen alleen persoonsgegevens verwerken als dit op grond van de wet is toegestaan, waaronder:
Om de overeenkomst met jou, de gebruiker, te kunnen uitvoeren

Als er een wettelijke verplichting is

Als er een gerechtvaardigd belang is voor ons of voor jou

Als je hiervoor toestemming hebt gegeven

Hoe zit het met de beveiliging?

Voor alle gegevens die wij verzamelen en gebruiken geldt een strikt beveiligingsregime. Zo beveiligen wij onze systemen om datalekken te voorkomen en zullen wij gegevens altijd geanonimiseerd of gepseudonimiseerd verwerken indien mogelijk. Verder wordt een retentiebeleid gehanteerd op basis waarvan gegevens worden verwijderd als deze niet meer noodzakelijk zijn.

Het kan zo zijn dat via onze diensten links naar websites van derden worden gedeeld. Wij hebben geen invloed op het verwerken van persoonsgegevens door deze websites en derden en hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. We raden het aan om altijd het privacy statement van deze websites te lezen.

Wat zijn jouw rechten?

Als jouw gegevens door ons worden verwerkt, heb je een aantal rechten waar je altijd (kosteloos) op kunt terugvallen, zoals:
Inzicht in de over jou verzamelde persoonsgegevens

Bezwaar maken

Toestemming intrekken

Toezichthoudende autoriteit

Waar kun je terecht voor meer informatie?

Mochten niet al jouw vragen worden beantwoord in dit privacy statement of heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met ons privacy team via info@healthyfestweekend.nl