Healthy Fest Weekend Programma

Zie hier een voorbeeld van het programma, wat we voor de 2021-editie in petto hadden. Het is een impressie van wat je te wachten staat in 2022. Het programma bestaat onder andere uit de allergrootste hits van de afgelopen jaren. Daarnaast verzamelen we de nieuwste health-trends weer voor jou.

Het programma wordt in aanloop naar het weekend in juni 2022 nóg verder verrijkt met de gaafste workouts, trainingen, lezingen, masterclasses en workshops.

Zo is er voor ieder wat wils tijdens Healthy Fest Weekend!

2 weken voor Healthy Fest Weekend kan je je persoonlijke programma samenstellen en alle onderdelen boeken waaraan je mee wilt doen.

We houden je uiteraard op de hoogte middels onze nieuwsbrief.

*Onderstaand programma is gepubliceerd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Sport

NIEUW: FITBIT - Masterclasses

NIEUW: FITBIT - Masterclasses

ENERGIEK DE DAG STARTEN MET FITBIT
Een heerlijke energieke work-out voor iedereen! Van yoga, booty, aerobics tot aan bootcamp: we gaan los op de muziek en alle stijlen komen voorbij. Onder leiding van Lienke van Dear Good Morning gaan we de dag energiek starten, tot dan!

HEALTHY WALK MET FITBIT OVER ZELFZORG EN -LIEFDE
Titel: 'Healthy Walk met Fitbit over zelfzorg en -liefde'
Tijdens een 45 minuten durende wandeling nemen Judith Noordzij (online ondernemer en coach) en Daphne Feller (breinexpert) je mee in de wereld van zelfzorg en zelfliefde. Welke rol spelen je hart, brein, slaap, stress en bewegen in dat kader? Hoe zorg je eigenlijk goed voor jezelf? Naast hun ervaringen en kennis, wisselen ze tips & tricks uit en is er de mogelijkheid om achteraf vragen te stellen. Wandel je mee?

NIEUW: THE BIG FIVE MET LARZ - Workout

NIEUW: THE BIG FIVE MET LARZ - Workout

Speciaal voor ons vijfjarig bestaan brengt Healthy Fest Weekend dit jaar samen met Nike Mastertrainer Larz een nieuw, uniek concept: THE BIG FIVE. Vijf te gekke workouts over het hele weekend verspreid, waarbij we iedereen tegelijk verzamelen!

OPENING
We beginnen Healthy Fest zoals het hoort, met één grote energiebom. Nadat we zoveel mogelijk mensen hebben verzameld, zetten we de toon voor de rest van het weekend. Staan jullie vooraan?

WAKE-UP WITH LARZ
Wakker worden met Larz is een traditie die je niet mag missen. Een gezellige work-out met leuke elementen om je klaar en wakker te maken voor de dag die komen gaat. Tegelijkertijd proberen we heel Nederland erbij te betrekken en met z’n allen trending te worden!

90’S PARTY
Dé dansles van Healthy Fest Weekend! We gaan met z'n allen dansen op 90's muziek, dus trek je hoofdband, glitterpak of andere gekke kleding maar uit de kast en feest mee! Het niveau is dansbaar voor iedereen en er zal een live dj aanwezig zijn. Steel jij straks de show?

EARLY BOOTCAMP
Start je dag goed met een fanatieke bootcamp. Warm je spieren op en laat je bloed stromen. Ben jij klaar voor de rest van je dag?

FINAL BIG BOOM
Zo'n energiek weekend moet natuurlijk afgesloten worden met een knaller. Hoe? Dat houden we nog even als verrassing.. Maar zorg dat je er staat, want dit festijn wil je niet missen!

24FITDANCECREW - Workout

24FITDANCECREW - Workout

24FIT DANCE CREW, bestaande uit Adam Natadiningrat en Rouche Rosa. Al vijf jaar een swingend feestje met deze mannen en hun energieke Zumba workouts. En dit jaar is er een best of Zumba op zaterdag met de beste hits van de afgelopen jaren. Laat jij weten welke hitjes jij wil horen? Mis het niet!

ZUMBA
Deze Dance Fitness work-out heeft de wereld veroverd met alle internationale ritmes zoals Salsa, Reggaeton, Afro, etc.

NIEUW: THE BEST OF
Speciaal voor deze jubileum editie van Healthy Fest Weekend mogen jullie bepalen op welke hitjes jullie willen swingen! Wat waren jouw favorieten van de afgelopen jaren? Laat het ons weten!

BIANCA LANDMAN - Workout

BIANCA LANDMAN - Workout

Stoere en sexy yogaflows op knallende beats! Bianca Landman is er weer bij met Bad Ass ® Yoga. Bad Ass ® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness. Een work-out waarbij je je complete body, mind & spirit weer zen zijn. Dit jaar met een vernieuwde playlist, nog stoerder en cooler met vier nieuwe varianten:

NIEUW: BAD ASS® YOGA HIIT MIX
Stoere yogamoves op opzwepende beats, in combinatie met high intensity intervaltraining.

NEW NEW: BAD ASS® AEROBICS
Yes! 80’s and 90’s are back & HOT. Verbrand calorieën, TONE YOUR BODY & Have Fun. Met deze Low impact ‘aerobic’ style workouts. Be fierce, Fabulous, be YOU.Schud alles van je af op de lekkerste HITS.

HAPPIER LIFE FLOATFIT® - Workout*

HAPPIER LIFE FLOATFIT® - Workout*

Mastertrainers Pascal en Bianca Landman dagen je uit tijdens een 30-minuten durende high intensity interval workout op het water. Squats, burpees en andere uitdagingen op de aquabase, een plank op het water. Blijf jij staan?

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

BUNGEE SUPER FLY - Workout*

BUNGEE SUPER FLY - Workout*

Bungee Super Fly biedt een full body workout aan bungee elastieken met zo’n hoge FUN Factor, dat je vergeet hoe hard je zweet! Draai tijdens de workout upside-down. Hoe? Push-ups worden pulldowns, squat met de weerstand naar beneden èn... what goes down must go up: je gaat mega jumps maken waarbij je al je spieren net even anders traint. Qua cardio ga je van 0 naar 100 gaat qua cardio, terwijl je een superhero ervaring hebt. Klinkt aantrekkelijk, nietwaar?

BUNGEE DANCE
Doordat je verbonden bent met de bungee elastieken zijn je mogelijkheden om 3D moves uit te voeren eindeloos! Hierdoor worden jumps & turns zo makkelijk, dat je letterlijk vliegt op de muziek door alle danspassen heen.

BUNGEE WORKOUT
Nog nooit bungee gedaan? Dan is deze les perfect voor jou! Een weerstandtraining aan bungee elastieken. De bungee laat je super easy burpees, push-ups en jumps doen, maar tegelijkertijd train je andere spieren dan normaal. Je gaat van 0 naar 100 in een seconde wat cardio betreft. Je voelt je een soort Superman, wanneer je jezelf de lucht in katapulteert! Mega fun en effectieve high-intensity full body workout. Ready for take-off?

BUNGEE TABATA
Workout gedreven door muziek aan bungee elastieken ... De bungee laat je super easy burpees, push-ups en jumps doen, maar tegelijkertijd hele andere spieren trainen dan normaal. Je voelt je een soort Superman, wanneer je jezelf de lucht in katapulteert! Mega fun en effectieve high-intensity full body workout. Ready for take-off?

NIEUW: BUNGEE COMBAT
Een unieke High Intensity Workout waarbij je werkt aan kracht en conditie door zwaartekracht. Door vechttechnieken te combineren met de bungee wordt je core stability constant getraind. Je verbetert je snelheid en explosiviteit. Als je van een uitdaging houdt of al vaker meegedaan hebt met Bungee Super Fly®, dan is dit de next challenge!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

CALISTHENICS - Workouts & Workshops

CALISTHENICS - Workouts & Workshops

Bij Calisthenics train je met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door oefeningen als pull-ups, push ups en dips, bouw je aan een sterk en fit lichaam. Op zoek naar een grotere uitdaging? Probeer dan eens de ‘human flag’ en ‘muscle-up’.

WORKOUTS
Maak kennis met de basis van Calisthenics door het uitvoeren van diverse oefeningen tijdens een full body workout. Deze workouts zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden.

WORKSHOPS
Bij de workshops wordt de moeilijkheidsgraad naar een hoger niveau getild. Kies uit 2 verschillende workshops: ‘human flag’ en ‘muscle-up’. Ga stapsgewijs met de trainers aan de slag en leer hoe je deze advanced Calisthenics oefeningen het beste uitvoert.

THE CHALLENGE
Kans maken op een 90 minuten durende Calisthenics clinic door mastertrainer Jason Bonam? Doe mee met de Calisthenics challenge! In meerdere rondes verspreid over het hele weekend, voer je verschillende oefeningen uit. Voer jij de meeste reps uit of hou jij de oefening het langst vol? Dan ben jij de winnaar! De gewonnen les is geen onderdeel van Healthy Fest en zal later in 2021 plaatsvinden.

LOS MET CARLOS - Workout

LOS MET CARLOS - Workout

Personal trainer van onze BN'ers Carlos Lens is ook weer van de partij dit jaar!

LOS MET CARLOS
Elk jaar een gegarandeerd feestje onder begeleiding van live DJ Thiago, van een front kick langs een jab met een shuffle tot in een squat. Er staat je een sfeervolle goed te volgen workout te wachten met speciaal uitgetelde eind track met een climax waar je over 3 seizoenen nog steeds over praat. Geef je op en doe mee, Carlos gaat los!

NIEUW: THE ULTIMATE BOOTY WORKOUT
Carlos is een allround trainer en heeft zich in de de loop der jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van booty workouts. Na het schrijven van 'Het Billenboek' en uitbrengen van 'The Ultimate Booty Trainer (Bootybands)' is Carlos gebombardeerd tot booty guru. Maak kennis met nieuwe oefeningen en de bootybands tijdens deze massale circuittraining. Natuurlijk onder begeleiding van live DJ Thiago!

JUMPING FITNESS - Workout

JUMPING FITNESS - Workout

WORKOUT: JUMPING FITNESS & JUMPING-BOX
Een workout op trampolines, hoe gaaf is dat! Jumping Fitness creëert een onbeschrijflijk geluksgevoel en geeft je een energie boost. Daarbij wordt je hele lichaam getraind: maar liefst 400 spieren zijn tegelijk aan het werk tijdens effectieve oefeningen voor kracht, uithoudingsvermogen en evenwicht.

De lessen duren een uur. Per uur kun je wel 1000 calorieën verbranden! Door individuele aanpassing van de intensiteit is Jumping Fitness voor iedereen toegankelijk. Op zoek naar een leuke work-out met geweldige groepsgeest en gevarieerde oefeningen op muziek? Dan wil je Jumping Fitness echt niet missen.

KANGOO JUMPS® - Workshop

KANGOO JUMPS® - Workshop

Deze toffe workout verovert in een snel tempo de wereld. Internationaal Kangoo Jumps-trainer Jamila Boutou (Studio JB Hilversum) neemt je mee in een explosieve en motiverende workout, waarbij je op en neer bouncet op Kangoo Jumps® rebound boots. Onder begeleiding van de tofste, nieuwste beats word je meegenomen in een freestyle interval workout, leer je binnen no-time een toffe choreo, bouw je conditie op, werk je aan de juiste lichaamshouding en sterke spieren. Last but not least: geen spierpijn na deze workout! Door het Impact Protection System van de boots, wordt de impact op je spieren en gewrichten met maar liefst 80% gereduceerd.

KANGOO POWER
Kangoo Power™ is het zeer explosieve en motiverende interval programma van Kangoo Jumps® waarbij het hele lichaam wordt uitgedaagd. Niet alleen ontwikkel je sterke spieren en verbeter je het uithoudingsvermogen, ook werk je aan je core stability en houding. De workout is voor ieder fitness level en je daagt jezelf uit door de Power die jij zelf geeft!

KANGOO DANCE
Kangoo Dance™ is het aerobics programma waarbij je door een combinatie van leuke en stoere dance moves, conditie opbouwt. Met de tofste beats die door de speakers klinken en een super freestyle choreo, is dit gegarandeerd de fun workout waar je ook nog eens heel fit van wordt.

KANGOO KICK & PUNCH
Kangoo Kick & Punch™ is het Kangoo Jumps® programma gebaseerd op verschillende technieken uit de martial arts. Een intensieve, high energy, non-contact workout waarbij het hele lichaam getraind wordt. Doe je bokshandschoenen aan en Kick & Punch!

En de glow? Die krijg je er bij... Vergeet even alles en laat de endorfine maar vrijkomen.
Sweat, parkle & Have fun getting fit!

LES MILLS - Workout

LES MILLS - Workout

Les Mills is op een missie om een fittere planeet te creëren. Ze willen niet dat mensen alleen maar sporten, maar dat ze een passie krijgen voor (groeps)fitness. Les Mills inspireert wekelijks miljoenen mensen om in beweging te komen. De lessen van Les Mills zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en op de beste muziek. Iedereen kan verliefd worden op fitness!

Met ruim 21 Les Mills programma’s, staan ze bij ruim 20.000 clubs ter wereld op het lesrooster, verdeeld over 100 landen. Elke maand ontwikkelen ze een nieuwe workout. De Les Mills 'tribe' bestaat uit 140.000 gecertificeerde instructeurs over de hele wereld!

FIGHTING GLOBESITY
Les Mills is ervan overtuigd dat wereldwijde duurzaamheid begint met onze eigen gezondheid, fitheid en welbevinden. Simpel gezegd: eerst een fit lichaam, daarna een fitte planeet.

NIEUW: BODYATTACK™ - Training for the sport of life.
BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je uit je grenzen op een positieve manier op te zoeken en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

BODYBALANCE™ - Calm and centered, long and strong.
Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yogabewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BODYCOMBAT™ - Get fighting fit.
BODYCOMBAT™ is een toffe high energy work-out, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Binnen no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

BODYPUMP™ - Get lean, tone muscle, get fit.
BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Het programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om snel de resultaten te behalen waar je naar streeft. Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

NIEUW: LES MILLS CORE - 30 minuten core training.
In een LES MILLS CORE les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core wordt je sterker in alle dingen die je doet. Het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij LES MILLS CORE krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug.
Alle oefeningen in LES MILLS CORE hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij LES MILLS CORE gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.

NIEUW: LES MILLS TONE - The complete workout in one.
LES MILLS TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining voor een complete en effectieve workout. Een LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De work-out helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core sterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

SH’BAM™ - Come as you are, leave as a star.
Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen.

LES MILLS SPRINT™ - Ignore your limits.
LES MILLS SPRINT™ is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Het is een intense hard style training. Geen lange ritten, maar 30 minuten HIIT knallen. Omdat de workout kort is, word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen.

RPM™ - Experience the rush.
RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.
RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen voor je pedaalsnelheid.

Instructeurs doen alle fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen. Na een RPM les voel je je gegarandeerd voldaan!

FITCO - Workout

FITCO - Workout

CROSS BOXING
Cross Boxing is zowel voor mannen als vrouwen en biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Cross Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Het is uitdagend, stoer en hip, maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

PINK BOXING - *WOMEN ONLY*
Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Uitdagend, stoer en hip, maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

XL HOELAHOEP - Workout

XL HOELAHOEP - Workout

Hoelahoeps zijn nog altijd niet weg te denken uit het sportbeeld! En dat is niet gek, want hoelahoepen is goed voor alles! Train je buik, benen, billen, verslank je taille en versterk je core en conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie verbetert, net als je spijsvertering en doorbloeding én je wordt er vrolijk van! Doe mee met één van de twee workouts en swing jezelf in shape!

NIEUW: HOELAHOEP WORKOUT FUN & FLOW
Tijdens deze hoelahoep workout ga je aan de slag met de basis van het hoelahoepen. Leer leuke trucjes en train tegelijk je lichaam!

NIEUW: HOELAHOEP WORKOUT CARDIO & CORE
Tijdens deze hoelahoep workout wordt het lekker zweten. Terwijl je heerlijk aan het swingen bent met de hoepel, werk je keihard aan je core en conditie.

BARRE - Workout

BARRE - Workout

Onze American babe Taylor Geiger is master trainer barre en pilates en geeft in veel grote gyms in Amsterdam les. Verder is ze founder van 'Taylor Made Barre Teacher Training', de barre(loze) billenmethode.

NIEUW: BARRE(LESS)
Barre is een workout gebaseerd op pilates welke focust op het liften, tonen en sculpten van je benen en billen. Beweeg op de muziek en vlieg door de oefeningen heen door de lekkere beats en hoge energie. Om de workout af te ronden komen ook nog wat core en balans oefeningen voorbij waarmee je je postuur en rug verbetert. Veel influencers gingen je al voor!

TOTAL DEFENCE KRAV MAGA - Workshop

TOTAL DEFENCE KRAV MAGA - Workshop

Krav Maga (Hebreeuws voor contactgevecht) is een realistisch zelfverdedigingssysteem voor iedereen en heeft zijn oorsprong in Tsjechoslowakije en Israel. Tijdens deze workshop leer je jezelf te verdedigen tegen (levens)bedreigende situaties. Het team van Total Defence zal ook dit jaar weer op Healthy Fest jou je grenzen fysiek en mentaal laten opzoeken.

LIEFMANS' SUP CLUB - Workshop*

LIEFMANS' SUP CLUB - Workshop*

Bij suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

House of Workouts

House of Workouts

Ultimate LXR®
De populairste LXR® tracks, hard werken, toffe beats, fun en een zonnetje! Dat wil je echt niet missen. Een workout met een elixer van functionele krachttraining, calorieën verbranden, simpele bewegingen en lekkere muziek. Je maakt gebruik van de LXR® sandbag, die jouw workout nog uitdagender maakt! Na 30 minuten ben je klaar, en heb je nog voldoende tijd om aan alle andere activiteiten van Healthy Fest mee te doen.

The House of Workouts
Een combi van je drie favoriete groepslessen: ‘XCORE®’, ‘BRN®’ en ‘LXR®’ in 1 les! Ervaar het op Healthy Fest Weekend. Van zowel XCORE®, BRN® als LXR® worden de beste tracks geselecteerd om er één toffe mix van te maken. Zo laten we jou de ultieme workout ervaren!

ROCKIN’ XCORE®
Ready to get ‘rock hard abs’? Doe mee aan de ROCKIN’ XCORE® ter viering van het vijfjarig Healty Fest jubileum! Met deze workout begint het feest direct. Een 45 minuten durende workout waarmee jouw core optimaal wordt getraind en verbrand tot 700 calorieën! Deze variant wordt exclusief bij Healthy Fest gelanceerd. Wij hebben er onwijs veel zin in, jullie ook?

Bubbles ‘n’ BRN®
BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks, met afsluitend een glas bubbels (0% ook mogelijk). Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.

XCORE® #brandnew
Eén van de populairste groepslessen van Nederland. XCORE® is daarom ook niet weg te denken op het Healthy Fest Weekend. Jij hebt hier de unieke kans om als allereerste van heel Europa kennis te maken met de nieuwste release! XCORE® is een workout van 45 minuten, waarmee je 700 calorieën per workout verbrandt. We zien je daar!

BRN #brandnew
BRN, oftewel Body u Really Need. 45 minuten knallen met een mix van de tofste en populairste tracks, met afsluitend een glas bubbels (0% ook mogelijk). Tijdens een lesje BRN verbrand je al gauw 750 calorieën door een mix van spierversterkende oefeningen en core-trainingen in één.

Houd jij ervan om je core ultiem te trainen, je benen en billen te shapen en jezelf sterker te maken door krachttraining? En dat ook nog eens met een hele hoge dosis fun? Doe dan mee aan The House of Workouts les!

NIEUW: YOGIRYA - Masterclass

NIEUW: YOGIRYA - Masterclass

Yogi: verwijst naar iemand die yoga doet – Girya betekent kettlebell in het Russisch. Yogirya® is de perfecte balans tussen intensiteit en ontspanning! Je ervaart het beste van beide werelden in een sessie van slechts 45 minuten.

NIEUW: Joeri Zwart - Workshop

NIEUW: Joeri Zwart - Workshop

SLIM TRAINEN
Joeri’s trainingsmethode is gericht op het op korte termijn toenemen van kracht en fitheid, zónder dat je veel tijd hoeft door te brengen in de sportschool én zonder dat je je lichaam overbelasten en gewrichten slijt. Slim trainen dus.

JOERI’S HIT-METHODE
Joeri’s methode is een HIT-methode, waarbij HIT staat voor High Intensity Training. De methode blinkt uit in:
Effectiviteit;
Efficiëntie;
Veiligheid.

BLACKROLL - Workout

BLACKROLL - Workout

BLACKROLL® Master trainer Sylvain Gaspersz laat je kennis maken met het officiële BLACKROLL® MOVES groepsfitness programma en met een BLACKROLL® ENERGY WAKE UP sessie .

BLACKROLL® ENERGY WAKE UP
Het combineert een active movements-fasciatraining(bindweefseltraining) met een intensieve HIITtraining, klassieke yoga en pilates. Essentieel is het gebruik van de unieke BLACKROLL® foamrollers. Daarmee geef je jezelf een myofascial release (zelf massage) over diverse spier- en fasciagroepen en daag je je fascia uit.

BLACKROLL® MOVES
Het BLACKROLL® MOVES programma legt een solide basis voor je algehele fitheid, versterkt je core stability, verbetert je cardio vasculaire systeem en vermindert stress. Verder leidt het tot een groter lichaamsbewustzijn, beter herstel na een zware inspanning, voorkomt het blessures en zorgt het voor een grote algemeen gevoel van balans en fitheid.

PILOXING - Workout

PILOXING - Workout

PILOXING SSP combineert op unieke en dynamische wijze twee tijdloze disciplines. Pilates en Boksen. Het derde element is dans en maakt PILOXING een echte high-energy interval-workout. Van de krachtige bokscombinaties naar het versterken en verlengen door de Pilates bewegingen. Tegelijkertijd maken de simpele dans de workout compleet en zal je ongemerkt meegenomen worden in het mentale empowerment van PILOXING!

BEATRIDERS® - Workout

BEATRIDERS® - Workout

Ervaar jouw spinning workout als nooit tevoren en doe mee aan BEATRIDERS®. Tijdens deze unieke full body- en mind work-out op de fiets overwin jij al jouw “beren op de weg” en kom jij weer een stap dichter bij jouw doelen. Personal trainer en internationaal model Jesse Ramsoebhag motiveert, stimuleert en gidst je door de les heen, onder het genot de lekkerste beats. Onder het motto “we ride together, we succeed together” overwin jij ook deze uitdaging tijdens het Healthy Fest Weekend!

NIEUW: ACQUAPOLE NEDERLAND - Workout

NIEUW: ACQUAPOLE NEDERLAND - Workout

Acquapole Nederland komt onder leiding van Kim Rijnaarts naar het zwembad met de nieuwste rage op aquasport gebied; Acquapole & AcquaBoxing!

ACQUAPOLE & ACQUABOXING
Nadat Kim deze opleidingen in Italië heeft gedaan en in Alkmaar gestart is vorig jaar, verspreid ACQUAPOLE zich langzaam maar zeker over de rest van Nederland. Paaldansen en kickboxen in het water is sind februari 2019 in Nederland. De workouts zijn zwaar, het is een fullbody workout, en het fungehalte is heel hoog!

Fun, Music, Water & Toning your Body!
Kom het proberen, we dagen je uit!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

GILTON FRANKLIN - Workout

GILTON FRANKLIN - Workout

Met Gilton Franklin op het podium, kan je niet stil blijven staan! Ook dit jaar weer zal Gilton de lekkerste dans-workouts voor je op een rijtje zetten.

MAAIKE PARREL - Workout

MAAIKE PARREL - Workout

Maaike is een presenter, trainer en coach in hart en nieren en vanaf het eerste jaar een vast gezicht tijdens het Healthy Fest Weekend. Ze heeft diverse groepsfitness programma’s ontwikkeld waaronder The Gladiator Workouts® en BRN®. Ze is docent op het CIOS, choreograaf van GXR Aerobic, trainer van Fit at Home en vloog als voormalig Personal Trainer van DJ Afrojack de hele wereld over. Speciaal voor ons jubileum presenteer Maaike een nieuwe workout; BLEND!

BLEND WORKOUT
BLEND Workout is een samensmelting van verschillende trainingsprincipes in één, exclusief en uiterst efficiënt gemaakt door Maaike Parrel. Vergeet de standaard shape trainingen want door de unieke structuur, dynamische oefeningen op kracht, reactievermogen en stabilisatie in combinatie met cardio is BLEND een te gekke total body workout. Met gebruik van dynabands, eigen lichaamsgewicht en het werken in duo’s train je je buik, billen, benen, bovenlichaam, core en (spier)conditie maar dan net even anders dan je gewend bent met heel veel FUN. “Let’s BLEND!”

TRAIN THE TRAINERS - Workout

TRAIN THE TRAINERS - Workout

Onder leiding van Bianca Karel komt Train The Trainers weer een aantal heerlijke workouts geven! Schud jezelf wakker met de GLADIATOR WORKOUTS® BOOTCAMP, de outdoor high intensity interval workout voor iedereen die graag functioneel traint in de buitenlucht. Ga dansend de middag door met SHAPE & DANCE, de total body conditioning workout op knallende muziek met gave combinaties!

GLADIATOR WORKOUTS® BOOTCAMP
Ondertussen is deze bootcamptraining een bestseller op Healthyfest met een
grote schare fans. Het team van TRAIN THE TRAINERS gaat wederom een heerlijk bootcamptraining
verzorgen met de kenmerken van het GLADIATOR WORKOUTS® trainingssysteem.
Vaste bekende elementen zoals "JACK!" en veel plezier en interactie.

SHAPE & DANCE
Deze workout is een waanzinnig leuke mix van toegankelijke dansonderdelen
gemixt met SHAPE-training, de ultiem leuke conditioningles!

BODYBOXX - Workout

BODYBOXX - Workout

Het team van BodyBoxx is gespecialiseerd in het maken van boksprogramma’s voor de fitness, en zij laten deze expertise dan ook niet onbenut tijdens het Healthy Fest Weekend! Niet alleen zullen zij met hun heerlijke boxing/kickboxing workout jullie je in het zweet laten werken, ook komen zij met een hardcore nieuwe workout: TRX.

NIEUW: TRX WORKOUT
De TRX is een fitness tool waarmee ontzettend veel diverse full-body strength oefeningen en workouts mee kan doen. Na deze workout heb je geheid spierpijn!

NIEUW: DEAR GOOD MORNING ENERGIZER- Workout

NIEUW: DEAR GOOD MORNING ENERGIZER- Workout

Dear Good Morning is de grootste Ochtendcommunity van Nederland. Pak de ochtend voor jezelf en word fitter, gelukkiger en succesvoller. Om een kijkje te geven in deze leuke en energieke Ochtendcommunity geeft founder Lienke samen met haar trainers een energieke workout, voorzien van alle soorten sporten: Yoga, meditatie, HIIT, booty, aerobics en meer. Genoeg keuze om een energieke start van de dag te hebben! We sluiten af met geweldige affirmaties. Wees erbij voor een dosis energie! Voor elk niveau.

FEEL THE MOTION - Workout

FEEL THE MOTION - Workout

Doe jij mee met FEEL THE MOTION, een High Energy Training van 30 minuten op swingende beats? Hoe leuk is het om als groep sportievelingen met drumstokjes te bewegen op muziek. Dat zweept op! We bewegen met makkelijk te volgen routines op bekende muziek.

FEEL THE MOTION is voor iedereen die graag beweegt op muziek. Door het slaan met de stokjes ben je onderdeel van de muziek! Plezier staat hierbij voorop. Daarnaast beweeg je als één team, volg je een cardiotraining met een makkelijke choreografie én traint daarmee ook een beetje je geheugen. En hoe groter je beweegt met de stokjes, hoe meer effect! Feel the energy, FEEL THE MOTION!

ZAKTRAINING & BOOTY BUILDER - Workout

ZAKTRAINING & BOOTY BUILDER - Workout

ZAKTRAINING
Ervaar de voordelen van vechtsporttrainingen zonder het ontvangen van klappen en blessures. Boxing bag training is enorm populair, vooral onder de vrouwen, precies om deze reden! Ook dit jaar is Dwight Harkisoon weer aanwezig op Healthy Fest! Met zijn jarenlange ervaring en passie voor de vechtsport komt hij het programma verrijken met een geheel nieuw onderdeel: “The Kickboxing Buddy Bag Training”. Je kent het misschien wel? Het kickboksen willen leren maar je toch moeten inhouden tijdens een training? Tijdens deze ideale workout kan je samen met jouw buddy flink los gaan op de zak en hoef je je niet meer in te houden. Een training waarbij je de fijne kneepjes en technieken leert van het kickboksen afgewisseld met pittige kracht en conditie-oefeningen.

BOOTY BUILDER
Billen winnen het van de borsten anno 2019! Powervrouwen als JLo, Beyonce, Kim Kardashian en Michelle Obama hebben ons schoonheidsideaal verandert met hun prachtige ronde vormen en iedereen wil met ronde billen de zomer in. Jij ook? Then train that booty met de Booty Builder van Red Cairo. Tijdens deze work-out krijg je een mix van kracht- en grondoefeningen voor een stevige en ronde BOOTY! Voor iedereen die een nóg strakkere bips wil voor de zomer is deze work-out dus een echte aanrader!

NIEUW: Powerwalking met de PowerWalk Club - Workout

NIEUW: Powerwalking met de PowerWalk Club - Workout

Wil je actief bewegen, maar is hardlopen te veel voor je? Dan is deze workout perfect voor jou. PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! Doe je mee?

ATHLETICFLOW - Workout

ATHLETICFLOW - Workout

HIIT MEETS YOGA. Athleticflow combineert het beste van deze twee werelden en maakt jou hierdoor een échte atleet! Door deze workout verbeter jij jouw uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, balans, focus en ademhaling. Voel je goed, doe een complete workout en have fun!

NIEUW: THE JUNGLE BODY - Workout

NIEUW: THE JUNGLE BODY - Workout

De Jungle Body®-methode is een wereldberoemde functionele beat-gedreven training, waarbij dans, cardio, boksen en beeldhouwen samensmelten. Het resultaat is een krachtige vetverbrandingservaring die het lichaam vormt, het lichaam overspoelt met endorfine en het ultieme Jungle Body creëert.

KOGA® is een gemakkelijk te volgen, stemmingsverhogende, intense fusie van boksen, cardio, dans en beeldhouwen op de heetste beats. KOGA® is de alles-in-één workout die calorieën zal verbranden, je lichaam zal versterken, je ziel doet glimlachen en je lichaam zal injecteren met een overbelasting van endorfine.

TYGA® is een heftige twerk-opwekkende, booty poppin, hartverscheurende dansworkout gechoreografeerd op het beste van R&B, Hip Hop, Dancehall, Latin en Afro beats. Je kunt tot 600 calorieën verslaan terwijl je je lichaamsbouw versterkt en je humeur verbetert!

JAGUA® is een lichaamssculptuur- en conditioneringsles die kan helpen bij het opbouwen van flexibiliteit, spierkracht, spiertonus en uithoudingsvermogen. JAGUA® haalt inspiratie uit ballet, yoga, hiphop en stretch, in een muzikale omgeving die je fysieke en emotionele welzijn verbetert.

BURN! is een transformatieve dumbbell- en weerstandsbandtraining die je lichaamsbouw volledig zal herdefiniëren, je spieren zal doen ontbranden en je lichaam zal overspoelen met endorfines. De unieke methode van BURN combineert 1kg-2,5kg dumbbells en weerstands "booty bands" met hoge herhalingsbewegingen en een zorgvuldig samengestelde afspeellijst om de geest, het lichaam en de ziel te inspireren. Het resultaat is een sterker, slanker en wendbaarder lichaam met een vleugje goede vibes.

MPOWER - Workout

MPOWER - Workout

Of je nou een beginnende sporter bent of een workoutaholic, wij dagen je uit het beste uit jezelf te halen! Onze Mpower workout is een full body workout, waarin competitie én fun centraal staan. Zwanger of pas bevallen? Geen probleem, we passen de oefeningen met gemak voor je aan! Het is ons doel dat jij je na de workout sterk en energiek voelt want: strong women make a better world!

NIEUW: B.A.D. MOVEMENT - Workout

NIEUW: B.A.D. MOVEMENT - Workout

The B.A.D. Work Out staat voor Broad Athletic Developement oftewel hoe kun je zo atletisch mogelijk worden over zoveel mogelijk motorische skills. Deze innovatieve workout is dan ook een combinatie van Mobiliteit, Kracht, Agility, Acrobatiek, Dans, Play Fighting en Uitdagende Movement Games. Lastig om voor te stellen hoe dat allemaal in 1 workout kan? Dat klopt; want het de meeste unieke workout die je je nog maar net voorstellen kan! Het is voor iedereen met een lichaam die graag uitgedaagd en verrast wordt zoveel fysiek, mentaal als coördinatief. Wat denk je...hoe goed denk jij dat je het er vanaf gaat brengen?

Mind

AERIAL YOGA - Masterclass*

AERIAL YOGA - Masterclass*

Aerial Yoga Nederland geeft vier soorten workshops op Healthy Fest, met het gebruik van het Aerial Yoga doek op verschillende hoogtes. Het doek is hier je partner en daagt je op verschillende niveaus uit. Ga jij de uitdaging aan?

AERIAL YOGA
Vertrouwde yogahoudingen krijgen een nieuw jasje met behulp van het doek. Het doek is tijdens deze workshop jouw partner; hij ondersteunt je, maar daagt je ook uit! Naast dat je dieper in houdingen komt, worden gevorderde yoga houdingen als handstand en schorpioen ineens heel makkelijk. Het zweef effect van deze yoga vorm, geeft je vleugels! Bijkomend voordeel; de massage van het doek krijg je er gratis bij. Met een hoge funfactor! Lijkt het je wat?

AERIAL FITNESS
Geen yoga fan, maar wil je wel uitgedaagd worden door het doek? Bij Aerial Fitness speel je met de zwaartekracht om spierversterkende oefeningen te doen. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en doet een full body workout a la TRX, alleen voel je je dan meer een Cirque de Soleil artiest! Altijd al van gedroomd?!

AERIAL RELAX
Heeft je lijf even wat rust nodig tijdens je drukke sportweekend? Met het doek vlak boven de grond, werk je aan het herstel van het lichaam. Door stretchen en massage van het doek, creëer je meer ruimte en ontspanning. Om vervolgens als herboren met nieuwe energie de rest van het weekend in te gaan. Een perfecte manier ook om je dag af te sluiten. Toch?

NIEUW: AERIAL YIN
Is jouw lichaam op zoek naar ontspanning? Even stilstaan, tijdens het drukke sportweekend. Dan is de Aerial Yin geschikt voor jou! In Yin Yoga blijven we langere tijd in dezelfde houding om het bindweefsel te masseren waardoor de hydratatie in het lichaam opgaan komt. Bij de Aerial Yin gebruiken we het doek als prop, om zo de houding op jouw lichaam aan te passen.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

COACH VOOR JE LEVEN - Masterclass

COACH VOOR JE LEVEN - Masterclass

MASTERCLASS: Maak van jouw persoonlijke groei 1 groot avontuur!
Heb je last van onrust in je hoofd, lijf & leven en zou je willen dat het allemaal wat makkelijker gaat? Ben je wel klaar met die negativiteit, van alles moeten en aan alles voldoen en ben je toe aan enthousiasme, energie en positiviteit? Tijdens deze masterclass laat Inge jou ervaren hoe verademend het kan zijn als jij jezelf de kans geeft om persoonlijk te ontwikkelen. De mooiste dingen ontstaan namelijk vanuit JOU, maar dan moet je er wel aandacht aan geven! Inge van ‘Coach voor je leven’ motiveert vrouwen op een persoonlijke & enthousiaste wijze, volledig zichzelf te zijn, waardoor zij herstellen van stress- en burnoutklachten en voor altijd positief & gelukkig leven!

FOLLOW THE BUTTERFLY - Workshop

FOLLOW THE BUTTERFLY - Workshop

Essentiële olie is geen wondermiddel, maar wanneer je de juiste essentiële olie consequent gebruikt, geef je je lichaam de hulpmiddelen en ondersteuning die het nodig heeft om te functioneren zoals het hoort. Met essentiële olie kom je tot de kern van het probleem in plaats van het onderdrukken of ‘verhelpen' van de symptomen d.m.v. medicatie. Met behulp van essentiële olie kan je jouw gezondheid op de natuurlijke manier verbeteren.

MASSAGESTUDIO LOS - Ontspanning*

MASSAGESTUDIO LOS - Ontspanning*

Dit jaar kan je kiezen uit 2 soorten massages. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. De dames en heren van Massagestudio LOS kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en stemmen de sessie daarop af.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Bij de ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van diverse soorten technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van aromatische olie die de ontspanning nog meer bevorderen.

25 minuten € 32,50
50 minuten € 57,50

SPORTMASSAGE
De sportmassage is een therapeutische massage en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd, herstellen spieren sneller na inspanning en wordt spierpijn waar mogelijk voorkomen. De sportmassage is een stevige massage waarbij aan het herstel van uw spieren wordt gewerkt.

25 minuten € 33,00
50 minuten € 57,50

FACIAL
Wil jij een gezonde en stralende huid? Massagestudio LOS biedt een heerlijke facial treatment van 50 minuten die bestaat uit de volgende onderdelen:
● Oppervlakte reiniging
● Dieptereiniging
● Peeling
● Onzuiverheden verwijderen of wenkbrauwen epileren
● Korte massage decolleté, nek, schouders en gezicht
● Gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
● Verzorgende dag / nachtcrème

50 minuten € 57,50

FASCIA FACIAL (bindweefsel gezichtsmassage)
Eén van de laatste trends op gebied van schoonheid! Deze treatment is een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté. Met specifieke technieken wordt de doorbloeding en lymfedrainage verbetert, waardoor de huid voller en 'gelift' oogt. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. De behandeling kan door verkleving van het weefsel wat gevoelig zijn na de behandeling.

25 minuten € 32,50

PEDICURE
Oud en vertrouwd, even de voeten heerlijk laten ontspannen tijdens een pedicure behandeling waarbij met specialistisch advies wordt gekeken naar jouw voeten en de behandeling wordt daarop afgestemd. Deze heerlijke behandeling van 25 minuten bestaat uit de volgende onderdelen:
● het desinfecteren van de voeten
● het knippen en verzorgen van de nagels
● het verwijderen van likdoorns en overtollig eelt of de keuze uit:
● het behandelen van kloven en eeltranden of nagelverzorging
● het aanbrengen van een verzorgende voet crème

25 minuten € 32,50
50 minuten € 57,50

PEDICURE & FASCIA FACIAL
In deze behandeling combineren wij de Fascia Facial en pedicure behandeling.

50 minuten € 57,50

Aanwezig: vrijdag, zaterdag & zondag

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

MINDFUL RUN & WALK - Masterclass

MINDFUL RUN & WALK - Masterclass

Wil jij ook weten hoe Mindful Run je kan helpen om stress te verminderen en meer energie te krijgen? Op een ontspannen manier genieten van hardlopen, plezier, balans in body, mind & soul, terugkomen bij jezelf, het krachtige effect van een goede ademhaling, het komt allemaal aan bod tijdens deze workshops.

MINDFUL RUN
Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig hardlopen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

MINDFUL WALK
Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig wandelen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness. Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest.

NIEUW: NIRVANA FITNESS™ - Masterclass

NIEUW: NIRVANA FITNESS™ - Masterclass

Nirvana Fitness™ is een combinatie van ontspannen pilates en yoga oefeningen, ontspannende positieve muziek en bewuste ademhalingsoefeningen die zorgen voor het ontgiften van het lichaam en om de Nirvana geest te ervaren.

Wat bereik je met Nirvana Fitness™?
● Volledige versteviging van de spieren in het lichaam & extra energie
● Stress reductie & het vrijkomen van blijdschap hormonen
● Controle over je ademhaling en controle over je reactie op stress
● Voldoende zuurstof voor heel je lichaam (oplossen van chronisch zuurstof tekort)
● Nirvana geest (meditatie effecten)
● Verjonging (zuurstof reinigt de bloed stroom)

Maar het belangrijkste: een vanuit je lichaam aangestuurd (diep en langzaam diafragmatisch) dagelijks ademhalingspatroon.

NIEUW: John van Heel - Lezing

NIEUW: John van Heel - Lezing

LEZING: BEWEGING ALS MEDICIJN
John van Heel is leefstijlcoach, docent leefstijlcoach opleiding en voorzitter platform Weert in beweging. Daarnaast is hij directeur/eigenaar Life Style Vitae leefstijlclub en is hij al meer dan 35 jaar actief op het gebied van leefstijl als medicijn. Hij schreef het boek 'Bewegen als medicijn, hoe doe je dat?'

Ontdek de essentiële inzichten van bewegen als medicijn en bewegen voor een gezond gewicht! In de afgelopen 60 miljoen jaar waren wij en onze voorouders, actievelingen. Doorlopend rondzwerven, jagen, af en toe vluchten. Nu worden we met het jaar inactiever, gewoonweg omdat het niet meer zo nodig is. Dat eist een zware tol. Overgewicht, diabetes, depressie, burnout, het blijft allemaal toenemen. Vooral de laatste 50 jaar. Het goede nieuws is, dat we meer 50% van de huidige chronische aandoeningen kunnen voorkomen door een 'beweegrecept' toe te passen, dat wetenschappelijk onderbouwd is. Het beweegrecept en de manier hoe we die omslag kunnen maken, presenteren we in deze workshop.

PUUR POWER - Masterclass

PUUR POWER - Masterclass

MASTERCLASS: MAKKELIJK MEDITEREN EN STRESS VERMINDEREN
Aniek Jonckers van Puur Power is een zeer bevlogen leefstijlcoach en lifecoach voor vrouwen en ze heeft een belangrijke missie:
“Een gezonde leefstijl en mediteren verandert de wereld niet. Het verandert de vrouw - en vrouwen gaan de wereld veranderen. Ik wil hier mijn steentje aan bijdragen door ze te inspireren, motiveren en leren gezonder en in balans te leven in hun huidige dagelijkse drukke leven waarin ze veel ballen hoog moeten houden. Een vrouw die gezond is en goed in haar vel zit, zowel fysiek als mentaal, zal de mensen om haar heen positief beïnvloeden”.
Tijdens haar presentatie (voor zowel vrouwen als mannen!) leer je in enkele minuten de meest effectieve en ook meest eenvoudige meditatietechniek, zodat je aan het einde van je dag nog energie hebt en gemotiveerd bent om gezonde leefstijlkeuzes te maken voor jezelf en je gezin.

NIEUW: RACHEL BARNES - Masterclass

NIEUW: RACHEL BARNES - Masterclass

MASTERCLASS: EFT

Grip op angst en stress? Maak kennis met EFT (Emotional Freedom Techniques), ook wel bekend als Tapping. Hoe fijn zou het zijn als je zelf een tool in handen hebt waarmee je stress en vastgelopen emoties zoals angst kunt loslaten? Door te kloppen op bepaalde punten van je bovenlichaam en te focussen op de emotie of spanning die je los wilt laten kun je dit bereiken. Tijdens deze masterclass ervaar je zelf hoe deze techniek werkt. Rachel laat je zien dat het eigenlijk heel eenvoudig is om meer rust te ervaren. Als EFT Coach helpt Rachel Barnes je om los te komen van negatieve emoties zodat je vanuit een ontspannen mindset meer kunt genieten van het leven. Nieuwsgierig geworden? Volg dan haar lezing/workshop of schrijf je in voor een 1-op-1 EFT sessie.

ESSENTRICS - Masterclass

ESSENTRICS - Masterclass

Super effectief én respectvol voor je lijf. De Essentrics workout geeft kracht, lengte en souplesse. Professionele topsporters, internationale actrices en modellen én sportieve laatbloeiers; iedereen heeft baat bij deze unieke mix van oefeningen met invloeden van fitness, tai chi en fysiotherapie. Door grote, vloeiende full body-bewegingen train je alle vlakken van het lichaam en breng je alle spieren en bindweefsel weer in beweging.

FYSIOMED - Recovery*

FYSIOMED - Recovery*

Ook dit jaar is Fysiomed er weer bij! 2 fysio’s die ook wekelijks met topsporters werken zullen tijdens het Healthy Fest weekend in het Sport-Je- Wel-Gezond-Huisje fysieke testen uitvoeren. Sporten is natuurlijk heel gezond en goed, mits je op de juiste manier en met de juiste intensiteit beweegt. Hoe fit ben je? Hoe staat het met je conditie? Wat kunnen deze fysio’s je vertellen over je spierkracht? Ze zullen je testen en advies geven, voor de kortere en langere termijn. Daarnaast kunnen ze je advies geven met betrekking tot eventuele blessures die je in het verleden hebt opgelopen. Zodat je daarna vrolijk en verstandig verder kunt sporten.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

THIRZA VAN DE HOEF - Yoga

THIRZA VAN DE HOEF - Yoga

Op deze 5de editie van Healthy Fest zal ik wederom veel yogalessen geven - naast een heerlijke geleide meditatie sessie en ook een bijzondere Yoga Nidra (de slaap van de Yogis). Gezond bezig zijn, je vitaler voelen, plezier hebben/maken en ontspannen/inspannen/ naar binnen keren zijn belangrijke onderdelen binnen de sessies op het festival. Ik zal een verscheidenheid aan yogavormen aanbieden. Van de rustiger vorm Yin yoga t/m dynamischer vormen van yoga. Om zo alle aspecten aan te kunnen raken die we nodig hebben voor de balans in ons systeem - te weten energie, unwinden, opladen, ontspannen, activeren, versoepelen, versterken, naar binnen keren, verdiepen en plezier. Verder is yoga op avontuur gaan in en met jezelf. Op een fijne, luchtige manier meer in contact komen met jezelf. En het is ook nog de ideale tegenhanger van alle sporten die er dit weekend aangeboden worden. Na de lessen kun je er weer vol tegenaan!

LIEFMANS' SUPYOGA - Workshop*

LIEFMANS' SUPYOGA - Workshop*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Een uitdagende en heerlijke yoga/pilates les waarbij je de yogamat verruilt voor een surfboard. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: MASTER IN HAPPINESS - Workshop

NIEUW: MASTER IN HAPPINESS - Workshop

WORKSHOP: MASTER IN HAPPINESS
Een heerlijk shot geluk en inspiratie! Maak kennis met het magische effect van positieve psychologie en mindset op een nieuwe, praktische, non-zweverige, sprankelende manier 😍. In dit uur deelt Maartje van Master in Happiness een aantal van haar heerlijke, makkelijk toepasbare tools met je. Je kunt ze direct inzetten en ervaren hoe makkelijk jij je leven een upgrade geeft.

Mindful Boxing™ - Workout

Mindful Boxing™ - Workout

WORKOUT: MINDFULNESS en BOXING
Combineer twee echte trends in de (sport)wereld: boxen en mindfulness! Ga LOS, maak LOS, laat LOS! Tijdens de unieke training ‘Mindful Boxing ™’ zorgen de tweelingzussen Marjolein en Mirthe dat je helemaal LOS gaat in een intensieve boks workout waarbij er niet alleen aandacht is voor het lichaam maar ook voor de mind. Want boksen is mindful! Er is geen ruimte voor to-do lijstjes of gepieker. Je bent compleet in het moment. Door deze fysieke inspanning maak je onvermijdelijk ook iets LOS in jezelf. Effectieve mindfulness-oefeningen helpen je vervolgens om gedachten, emoties en/of gevoelens die je niet meer nodig hebt in alle rust LOS te laten.

Kortom; een verrassende ‘out of your mind’ ervaring met focus op de verbinding tussen lichaam en geest. Op je eigen tempo, met goede begeleiding in een relaxte sfeer!

Ukiyo - Workshop

Ukiyo - Workshop

WORKSHOP: STRESS LES(S)
Piekergedachten, we herkennen ze allemaal. We willen van alles en het liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Stress kan bij iedereen voorkomen. In deze praktische workshop leer je positieve en negatieve stress te herkennen. Je krijgt inzicht in je stress-patronen en leert basistechnieken om stress te verminderen. Deze technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Zo zet je angst en twijfel om naar vertrouwen en kracht! Lijkt je dat niet heerlijk? Het kan!

Ralph Moorman - Masterclass

Ralph Moorman - Masterclass

MASTERCLASS: BRENG JE HORMONEN IN BALANS
Ralph Moorman is afgestudeerd levensmiddelentechnoloog ofwel voedingsdeskundige die zich specialiseerde in de link tussen levensmiddelen (lees voeding) en gezondheid (lees hormonen/ anti-aging). Tijdens Healthy Fest Weekend geeft hij je de meest belangrijke en praktische tips om jouw hormonen weer in balans te brengen en klachten te verminderen rond je menstruatie, zwangerschap, overgang, maar ook met je huid & haar én overgewicht.

NIEUW: CLAUDIA VESTERS - Masterclass

NIEUW: CLAUDIA VESTERS - Masterclass

Claudia Vesters is gewicht- & hormoondeskundige en ervaringsexpert. Ze helpt vrouwen om hun hormonen weer voor ze te laten werken, zodat ze weer bruisen van energie en blij zijn als ze in de spiegel kijken. Ze meer zelfvertrouwen hebben, een gezonde relatie met eten krijgen en de overgang niet langer een taboe is. Het kan echt anders, The best has yet to come!

MASTERCLASS: GEWICHTSVERLIES
Claudia Vesters is gewicht- en hormoondeskundige en inspireert je om je lichaam voor te bereiden op een (h)eerlijke overgang. De overgang is een periode in het leven die iedere vrouw meemaakt. De vraag is hoe? Als in niet westerse landen vrouwen het woord overgang niet kennen en dus ook geen klachten hebben, wat kunnen wij Westerse vrouwen dan anders doen. In deze lezing legt Claudia je op een praktische manier uit wat iedere vrouw moet weten over haar gewicht, hormonen en gezondheid na haar 40ste. Tijdens haar lezing deelt Claudia haar stappenplan met je om je hormonen weer voor je te laten werken, zodat je klachten verminderen, je weer blijer, energieker bent en lekkerder in je vel en kleding zit.

NIEUW: SOEREDJ MONORATH – HUMANHABITS – Workshop

NIEUW: SOEREDJ MONORATH – HUMANHABITS – Workshop

Soeredj Monorath is eigenaar van HumanHabits, ontwikkelaar van het Team Cohesion System en Effectieve Sport Coaching, tevens gecertificeerd DISC Trainer-Coach op het gebied van werving & selectie, teambuilding, situationeel leiderschap, sales en sport coaching.

WORKSHOP: DOELEN STELLEN
Wie ben je? Wat is jouw gedragsvoorkeursstijl? Doelen stellen zoals jij het prettig ervaart, zorgen ervoor dat je bewust wordt van wat je wilt in jouw leven. Het is belangrijk om te weten wat jij wilt behalen en wilt bereiken met de juiste middelen, binnen jouw veilig en vertrouwde omgeving. Doelen stellen is bewust worden van wat er mogelijk is en erachter komen dat jij tot heel veel in staat bent. Jouw uniciteit moeten we behouden en vanuit zelfkennis kunnen we ontwikkelen naar zelfwaardering, om je dusdanig van zelfvertrouwen te voorzien om de juiste doelen te stellen die passend zijn voor jou leven. Laten we kennis maken en doelen stellen tijdens Healthy Fest 2020. Ready to have a great and healthy life?

NIEUW: BUTI YOGA - Workout

NIEUW: BUTI YOGA - Workout

Niet te verwarren met booty yoga! Buti Yoga is een unieke combinatie tussen vinyasa, tribal dance, statisch shaken en explosieve springbewegingen. Deze vorm van yoga is overgewaaid vanuit de USA en wordt nog (bijna) niet in Nederland gegeven. Met Buti Yoga werk je jezelf echt in het zweet, versterk je al je spieren en verbrand je 600 tot 900 calorieën. Eva Vermeulen is de eerste Nederlandse Buti Yoga teacher en zal tijdens Healthy Fest Weekend jou laten zien wat Buti Yoga is!

ROB KONING - MR. BREATH - Workshop

ROB KONING - MR. BREATH - Workshop

Rob Koning begon met een bewuste ademhaling door een burn-out in tijden van stress. Hij ontdekte de eindeloze voordelen van bewust ademhalen via verschillende technieken en gaat sindsdien een stuk ontspannender door het leven. Nu geeft hij dit door aan de rest van de wereld en geeft hij een fijne 'sunset sessie' op Healthy Fest Weekend.

SUNSET ADEMSESSIE MET MR. BREATH
Ademhalen doen we onbewust de hele dag. Maar wat is er allemaal mogelijk en wat levert het je op als je je ademhaling optimaliseert? Het merendeel van de mensen gebruikt 30% van zijn ademcapaciteit, met bewust ademen valt dus veel te winnen. Meer energie, een betere gezondheid, diepe ontspanning, het is allemaal mogelijk met iets simpels als ademhalen. Ademen brengt je 'in contact met je lijf' en minder ‘in je hoofd’, en het doet spanning ontspannen. Dit kun je zelf ervaren tijdens deze ademsessie met zonsondergang om de dag vol actie af te sluiten met een diepe ontspanning. Doe mee en ervaar het zelf!

NIEUW: MIRANDA MEINERS – Hypnosetherapie- Workshop

NIEUW: MIRANDA MEINERS – Hypnosetherapie- Workshop

WORKSHOP: EMOTIE ETEN DIRECT DE BAAS MET HYPNOSE EN LIVE MUZIEK (zaterdag)
Heb je er ooit bij stilgestaan dat iets in jou verantwoordelijk is voor het emotie-eten. De wortel van jouw probleem ligt niet bij het eten of afvallen, maar de manier waarop je brein functioneert. Alles wordt vele malen makkelijker, als je gewoon je brein anders programmeert. Dit is namelijk vele malen simpeler dan je denkt. In Miranda's workshop ervaar je de kracht van hypnose met live-muziek en ga je direct naar de wortel en zorgt ze ervoor dat je stop met snaaien en snacken tussen de normale maaltijden door. Je gaat diezelfde dag als een compleet nieuw persoon naar huis. Al meer dan duizend mensen zijn je voorgegaan. Zoals Miranda altijd hoort: “waarom wist ik dit niet eerder. Ik loop als zo lang te struggelen met eten”.

WORKSHOP: STRESS EN EMOTIES DIRECT BLIJVEND VERMINDEREN MET HYPNOSE EN LIVE MUZIEK (zondag)
Wist je dat je geest niet kan praten maar communiceert via je lichaam? Stress is momenteel volksziekte nummer 1. 1 op de 6 werknemers heeft een burn-out. De bron van stress ligt niet bij je werkgever, je huishouden of je kinderen maar is afhankelijk van de manier waarop je brein functioneert. Stel je eens voor dat jij zelf in staat bent om je brein zo te programmeren, dat het direct ont-stresst. Wat deze workshop zo uniek maakt, is dat je het gaat aanpakken door direct gebruik te maken van jouw krachtbron je eigen onderbewuste brein. Het brein wat verantwoordelijk is voor je gevoelens, emoties, stress en onrust. Dankzij de unieke combinatie van hypnose en live muziek ga je direct ervaren dat de stress afneemt. Alles wat verwerkt wordt door het onderbewuste brein is blijvend. Je ervaart na afloop rust en ontspanning en de oude emotionele lading is letterlijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Deze combinatie met hypnose en live muziek is uniek en de resultaten zijn verbluffend.

1-OP-1 HYPNOSETHERAPIE: KOM VAN JOUW SNACKVERSLAVING AF!
Snackverslaving. Heb jij daar ook zon last van? Je wilt ervan afblijven maar er blijft een stemmetje in je hoofd rondspoken die zegt: “Eet, die reep chocolade maar op of neem gerust dat bakje chips je hebt het verdiend”. En voordat je het in de gaten hebt gooi je de laatste kruimels van de zak chips in je mond en zit de reep chocolade al achter je kiezen. Achteraf baal je flink, je hebt er niet van genoten en je spiegelbeeld spreekt boekdelen. Hoe zou het voor je zijn om binnen een half uur afscheid te nemen van je chocolade, koekjes, chips, kaas of andere snackverslaving. Vele mensen gingen je al voor. Miranda hoort altijd: “bizar, dat dit kan. Ik heb er totaal geen behoefte meer aan!”. Met haar unieke methode neem je direct afscheid van je snack verslaving en dat ga je aan het eind van de sessie ook testen!

NIEUW: SHIFT SCHRIJVEN - Masterclass

NIEUW: SHIFT SCHRIJVEN - Masterclass

Voor iedereen die graag schrijft. Schrijven is een magische tool voor je mind. Als je journalt, je morning pages schrijft, een dagboek bijhoudt of lekker in je bullit journal bezig gaat, voel je al een beetje wat met die magie wordt bedoeld. Doe je dat niet, dan wil je wel graag kennismaken met die magie, geloof dat maar. Deze workshop is er voor iedereen die wil ervaren hoe die magie werkt, hoe je die bewust in kunt zetten om je mind te shiften wanneer het nodig is, én hoe je die magie in je dagelijks leven kunt inzetten.
Shift schrijven bestaat uit verschillende technieken of oefeningen die je helpen jezelf goed te voelen. Tot aan de max, als er die is. Marianne Canters, schrijfcoach, uitgever en auteur ziet het als haar missie jaarlijks duizenden mensen de kracht van schrijven te laten ervaren. Een van de deelnemers aan haar programma’s beschreef het als volgt: “Het heeft ervoor gezorgd dat ik aan de dag begin, in plaats van dat de dag begint aan mij.”
In deze workshop krijg je de tools die je voor rest van je leven kunt inzetten om ervoor te zorgen dat je jezelf elke dag goed voelt en lekker energiek bent. Want dat is het effect dat je kunt verwachten als je de tools in gaat zetten.

NIEUW: MAAKBAAR GELUK - Masterclass

NIEUW: MAAKBAAR GELUK - Masterclass

Een interactieve lezing van 60 à 90 minuten over maakbaar geluk en hoop als de motor van verandering/ bron van succes, kracht en geluk en over de impact van positieve interventies.

In ons streven naar Instagram-perfect geluk gunnen we onszelf geen adempauze voor verdriet, rouwen of gewoon een middag depri nietsdoen. Jammer, vindt ongeneeslijk zieke Ingeborg. Haar gouden advies: andere mensen geluk schenken en niet zo streng zijn voor jezelf, dan komt het allemaal goed.

Een Wijncursus in Rome, de Kilimanjaro beklimmen en de perfecte relatie vinden: we maken het onszelf niet makkelijk in onze zucht naar ‘bijzondere dingen meemaken’. Ingeborg weet er alles van, na de afgelopen jaren haasten rennen vliegen skydiven en soulsearchen.

Ingeborg is evenwichtskunstenares sinds zij 8 jaar geleden te horen kreeg dat ze lijdt aan ongeneeslijke hersenkanker. Zij vindt ook dat het allemaal een onsje minder mag met die overvolle geluksagenda. Want, zegt zij, ongeluk arriveert onvermijdelijk op ieders deurdrempel. Dus het is de kunst het leven ten volle te leven, zonder continu ver buiten de lijntjes te gaan om bijzonder te zijn en je gelukkig te voelen.

Ingeborg neemt je mee in haar verhaal over het leven. Over hoe je het proces van een diagnose krijgen, behandelingen ondergaan, je ziek voelen en het ziek zijn kunt omvormen van een crisis naar een reis. Ingeborg laat zien hoe je vrede sluit met ziekte of tegenslag, een doel kan formuleren voor de rest van je leven en hoe je kunt dansen met verdriet. Want: Je bent meer van waarde als je trouw aan je waarden en talenten leeft en werkt.

NIEUW: DEFENSIE - Workshops

NIEUW: DEFENSIE - Workshops

Dit jaar is Defensie wederom aanwezig tijdens Healthy Fest Weekend! Maar, niet alleen om jullie in het zweet te laten werken, maar ook om jullie de andere kant van Defensie te laten zien door middel van diverse workshops.

WORKSHOP: WRAP
De 'baas' zijn over je eigen leven. Dat voelt goed! WRAP is een cursus waarin je een persoonlijk plan maakt. Stap voor stap pas je acties in je dagelijks leven toe, die bij jou goed werken. Dat weet je, omdat je werkt vanuit je eigen ervaringen. En als deelnemers leer je ook van elkaar. Ervaringen van anderen kunnen steunend en inspirerend zijn. Er kunnen allerlei redenen zijn, in jezelf of in je omgeving, waarom je niet komt tot wat je eigenlijk wilt in je leven. Van op gang komen in de ochtend tot de zin in je leven (terug)vinden. WRAP is een praktische tool om aan je welbevinden te werken, door een persoonlijk ‘levensplan’ te maken.

WORKSHOP: YOGA
Kennismaking met de yogastijl Vinyasa: fysiek bewegen in het ritme van de ademhaling.

WORKSHOP: SLIMMER LEVEN
Waar we drie generaties geleden nog voornamelijk fysieke aan het werk waren, doen we nu steeds vaker ons werk met ons brein. En als geen tijd neemt voor korte pauzes en de hele dag door multitaskt, raakt je brein over vermoeid. Het gevolg is dat je na je werkdag uitgeput en futloos op de bank ligt met het gevoel dat je niets gedaan hebt. Niet iets waar je blij van wordt, toch?

Gemiddeld werken we in ons leven zo’n 80.000 uur oftewel ongeveer 30% van onze wakkere tijd verruilen we voor inkomen. Daar is niets mis mee zolang die tijd jou maar genoeg werkplezier oplevert en geen energievreter is. Werkplezier hebben, kun je beïnvloeden. We kunnen wel zeggen dat we onszelf verantwoordelijk mogen voelen voor ons eigen geluk. Daarvoor is het nodig dat we leren kijken naar hoe we ons werk vormgeven en, als we daar routines in hebben ontwikkeld die niet helpend zijn, we deze bij kunnen sturen.

Het managen van onze aandacht en van verwachtingen speelt een grote rol in hoe we
ons werk beleven. Hoe gaan we om met eindeloze email stromen, overvolle agenda’s en het voortdurende gepingel van onze telefoon? Laten we ons gedrag onbewust sturen door al deze afleidingen of kiezen we ervoor om een betere versie van onszelf te worden zodat we ons werk met plezier, focus en voldoening te doen?

WORKSHOP: INTEGRATIE VAN WETEN EN DOEN
Je weet wat gezond eten voor je kan doen je wet wat bewegen voor je doet. Genoeg slapen dat zou ook goed zijn. Er zijn zoveel dingen goed, maar waarom blijf je het dan uitstellen of doe je het niet? Jezelf in de weg zitten tussen weten en doen…. Uitstel gedrag waar komt dit nou door. Er is geen pil die je zomaar veranderd en ineens resultaat laat zien. Je moet kennis toepassen en stap voor stap alles eigen maken. Hoe? Dat leer je in deze workshop.

WORKSHOP: SPELEN MET HERSENKRACHT
Een preventieve methode gebaseerd op beleven van spe(e)plezier tijdens het opbouwen van een cognitieve reserve als bescherming tegen leeftijdsgerelateerde achteruitgang. Fitnessoefeningen- bewuste ademhalings- en ontspanningsoefeningen worden gecombineerd met cognitieve (spel) elementen die de hersenen bewust activeren en prikkelen zodat je in staat bent om anders om te gaan met veranderingen en Leefstijl op langere termijn te veranderen.

Food

NIEUW: EVELINE VAN DE WATERLAAT - Masterclass

NIEUW: EVELINE VAN DE WATERLAAT - Masterclass

MASTERCLASS: AFVALLEN, HOUD JE HOOFD ERBIJ!
Eveline van de Waterlaat is diëtist en dieetpsycholoog. Ze schreef het boek ‘Nu afvallen en nooit meer aankomen’. Hierin legt ze je aan de hand van de NU SLANK methode uit hoe je in 7 stappen meer grip krijgt op je eetgedrag. Zodat jij je weer zelfverzekerd, fit en energiek voelt. Zodat je op het strand kunt lopen zonder je te verschuilen achter je handdoek, omdat je blij bent met jezelf. Als jij deze methode toepast val je af en blijf je slank. De NU SLANK methode is níet het zoveelste dieet. Het is dé aanpak waarmee je grip krijgt op je eetgedrag, waardoor je start met afvallen en stopt met jojoën. Jij ontwikkelt een slanke mindset en kijkt weer vol zelfvertrouwen in de spiegel. In de workshop ‘Afvallen? Houd je hoofd erbij’ geeft Eveline je 3 van de 7 stappen waarmee je direct aan de slag kunt, zodat ook jij blijvend afvalt!

NIEUW: LENNA OMRANI - Workshop

NIEUW: LENNA OMRANI - Workshop

WORKSHOP: "VEGANIZE" YOUR MEALS
Wil jij wel vegan eten, maar weet je niet hoe? Lenna leert het jou! Welke producten je kan gebruiken, wat je ermee kunt maken en nog veel meer. Alles is mogelijk en iedereen kan het!

NANNEKE SCHREURS - Masterclass & Workshop

NANNEKE SCHREURS - Masterclass & Workshop

Nanneke Schreurs is voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, personal trainer en yogadocente. Zij schreef de boeken ‘Gezond aan Tafel’, ‘Eet je Fit’, ‘Fit Vega(n) Food’ en ‘Intermittent Fasting’. Daarnaast is zij vegan chef, receptontwikkelaar en schreef onder andere de recepten voor de Killerbodyboeken van Fajah Lourens, de boeken van Vivian Reijs en Mom in Balance.

NIEUW: MASTERCLASS: FIT FAB 40
Hoe word jij de fitste versie van je zelf na je 35e... Nanneke legt jou uit hoe dit in 10 makkelijke stappen kan!

RICHARD DE LETH - Masterclass

RICHARD DE LETH - Masterclass

MASTERCLASS: DE GEHEIME VITALITEITSFORMULE DIE JE NERGENS LEERT
Drs. Richard de Leth – zeg maar Richard - is oprichter van Leefstijlplatform OERsterk. Hij verdiepte zich na zijn doctoraal geneeskunde in de preventieve leefstijlgeneeskunde. Hij schreef 7 bestsellers over preventie en een gezonde leefstijl. Het is zijn missie dat één miljoen mensen een beter leven hebben door middel van de juiste zelfzorg. Tijdens Healthy Fest zal Richard een Lezing geven over de geheime vitaliteitsformule die je nergens leert

Je vitaliteit is het grootste kapitaal. Toch ben je er zelf verantwoordelijk voor. Zelfzorg is de basis van gezond en energiek leven. Toch lukt het veel mensen in het moderne leven niet om de juiste zelfzorg te integreren. Of ontbreekt het aan de juiste kennis of een simpel systeem. Hoe dragen voeding, beweging en ontspanning bij aan een betere balans? Ik leer je graag meer over de handleiding van je lichaam. Je zult je gedrag beter gaan snappen. Je zult je gedrag beter gaan sturen. Het resultaat? Meer energie in je lijf, meer innerlijke rust in je hoofd en meer voldoening in je leven. Ik zie je graag bij mijn lezing tijdens het Healthy Fest Weekend.

Waarschuwing: er bestaat een risico dat je na zijn lezing mogelijk ook door het gezondheidsvirus bent besmet.

EDUARD DE WILDE - Lezing & Masterclass

EDUARD DE WILDE - Lezing & Masterclass

LEZING: ANTI-AGING - 10 TIPS OM VITALER OUD TE WORDEN (vrijdag)
Tot je 30e is je lichaam een perfecte machine. Daarna begint een langzaam verouderingsproces. Het proces van eten, bouwen en afval afvoeren levert elke keer een klein beetje schade op. Je leefstijl heeft grote invloed op het herstel van deze schade. Hoe beter het onderhoud van je lichaam, hoe langer de machine geolied blijft lopen. En.. hoe eerder je eraan begint hoe meer je plezier je ervan hebt op latere leeftijd! In deze presentatie bespreekt Eduard de belangrijkste factoren die leiden tot veroudering en welke elementen in je leefstijl een positieve invloed hebben. Bovendien geeft hij je 10 tips die je morgen kunt toepassen om je veroudering te vertragen en morgen meer energie te hebben!

MASTERCLASS: HET KETOGEEN DIEET - WAT IS HET EN HOE PAS JE HET TOE? (zondag)
Het ketogeen dieet is de laatste tijd enorm populair. Bekendheden als Kim Kardashian en Lebron James hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Het is een dieet met veel gezonde vetten, gematigde hoeveelheid eiwitten, en weinig koolhydraten. Het doel is om het lichaam te leren gebruik te maken van vetreserves als belangrijkste brandstof. Ieder mens heeft dat vermogen, maar we zijn het verleerd door een dieet waarbij we de hele dag veel koolhydraten eten. Meestal wordt het ketogeen dieet ingezet om gewicht te verliezen. Er zijn echter veel meer voordelen te noemen, zoals een constante energie en het controleren van je bloedsuikerspiegel. In deze presentatie geeft Eduard aan wat het ketogeen dieet is, wat de voordelen zijn, hoe je op een makkelijke manier onderdeel kan maken van je leefstijl, voor wie het misschien niet geschikt is en specifieke aanbevelingen voor vrouwen.

NIEUW: LISA STELTENPOOL - Masterclass

NIEUW: LISA STELTENPOOL - Masterclass

Lisa Steltenpool is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based voeding. Sinds begin 2016 heeft ze haar eigen diëtistenpraktijk. Ze deelt graag haar enthousiasme voor gezond en lekker eten. In haar werk komt ze veel mensen tegen die last hebben van vermoeidheid, welvaartsziekten, overgewicht en/of eetproblemen. Het kan anders. Iedereen kan de kwaliteit van zijn leven verbeteren door zich allereerst te zetten tot betere voeding en tevens een betere leefstijl.

Lisa Steltenpool heeft in haar jeugd ongezonde eetgewoontes gehad en had ook veel last van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Ze was vaak moe, had dagelijks buikpijn en ging de deur niet uit zonder paracetamol. Haar zoektocht naar welke voedingsstoffen ze nodig had en hoe ze met voeding van haar klachten af kon komen wakkerde een honger naar informatie aan.

MASTERCLASS: HOW TO BECOME VEGAN
Lisa Steltenpool is schrijfster van de boeken ‘Vegan Vibes’, ‘Kickstart’ en de eerdere bestseller ‘De Vegarevolutie’. Vegan is inmiddels voorbij de ‘eerste fase’ en het begint nu door te dringen tot het grotere publiek. De meeste publicaties hierover hebben een lifestyle-achtige insteek, maar missen de nodige informatie om het ook echt toe te kunnen passen. Lisa is diëtist en gespecialiseerd in whole food plant-based voeding. Tijdens Healthy Fest Weekend geeft ze je alle informatie die je nodig hebt om vegan te gaan eten; waar kunnen tekorten ontstaan, hoe kun je deze het beste opvangen en ze geeft je recepten waar je mee aan de slag kan. Daarnaast zullen ook de veel voorkomende barrières, de misvattingen, maar natuurlijk ook alle voordelen voorbij komen.

Aanwezig: zondag

Ralph Moorman - Masterclass

Ralph Moorman - Masterclass

NEW: MASTERCLASS: GA MEE OP SUPERMARKTSAFARI
Vruchtendrank waar nauwelijks een vrucht aan te pas is gekomen, ‘light-producten’ waar je dik van wordt, saus met schadelijke toevoegingen: de supermarkt ligt vol levensmiddelen die de gezondheid kunnen schaden. De informatie op de etiketten is vaak regelrecht misleidend. Gelukkig zijn er ook gezonde, schone en ‘eerlijke’ producten in de schappen te vinden – als je weet waar je op moet letten. In het boek De boodschappencoach – Het beste uit de supermarkt, vertelt ingenieur levensmiddelentechnologie Ralph Moorman hoe je producten van goede kwaliteit herkent tussen al het ongezonde fabrieksvoedsel. Het voordeel wanneer je alleen de juiste producten in je mandje legt: gezond gewicht, meer energie, lekker in je vel! Ralph legt het je allemaal uit :-)

THE BREAKFAST CLUB - Masterclass*

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag en zondag pakt Healthy Fest uit met een heerlijk ontbijt. Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten worden onder leiding van een deskundige host feiten en fabels besproken tijdens The Breakfastclub Talkshow heeft iedere dag nieuwe, deskundige en inspirerende panelleden. Zorg dat je een van de twee ochtenden dit ontbijt boekt; dan pas is je Healthy Festweekend echt compleet!

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

FRIENDS

NIEUW: LIVE DJ BOOTY X BEATS by Taylor Geiger & DJ Edgar Tempelman - Workout

NIEUW: LIVE DJ BOOTY X BEATS by Taylor Geiger & DJ Edgar Tempelman - Workout

Deze workout met live DJ combineert de beste beats met de beste booty-sculpting bewegingen van barre en pilates. Volg de opzwepende muziek van de DJ Edgar, terwijl Taylor je door de oefeningen heen praat. Deze workout is so much fun, dat je misschien zelfs vergeet dat je een workout aan het doen bent! Trainen met een live DJ is een leuke, energieke manier om het vuur aan de schenen te leggen!

SPORTEVENTJES - Workshop

SPORTEVENTJES - Workshop

NIEUW: GYMLES BY APENKOOIGYM EN INNOCENT
In een gymles van een uur komt het kind weer helemaal in je naar boven. Met gymklassiekers als 'iemand is hem niemand is hem', D-day, kat-en-muis en natuurlijk een potje trefbal, beleef je spelplezier, fanatisme en veel energie in één old school work-out. Join the class en leef je uit!

NIEUW: TEAM TOERNOOI BY SPORT EVENTJES
Op dit 5de Healthy Fest krijg je de kans om mee te doen aan 5 team toernooitjes; handbal, hockey, voetbal, volleybal en korfbal. Het gaat hier niet om de medailles maar om het lekker samen spelen en sporten. Daag je vrienden/vriendinnen uit of speel samen met gloednieuwe sportmaatjes!

NIEUW: GROTE MUIL, DIKKE LIP - Cabaret

NIEUW: GROTE MUIL, DIKKE LIP - Cabaret

Misschien heeft u het niet zo in de gaten gehad, maar Ka en Mo hebben zich de afgelopen jaren ingehouden. Met veel pijn en moeite hielden ze hun mond stijf dicht. Ze hadden echt wel een heleboel te klagen, hoor: ze mogen de IKEA nooit meer in, Ruud Gullit is gestopt met voetballen, pubers zijn beperkt houdbaar binnen het gezin En dan die pokkenzooi overal! Als echte rotterdammers was 'niet lullen maar poetsen' hun motto. Dus poetsten ze gewoon door. Maar daar zijn ze klaar mee! Ka en Mo gaan voortaan zeggen wat ze denken. Tegen iedereen.

Dit cabaretprogramma is een cursus Grote Muil. Oftewel een workshop Dikke Lip, want als je zegt wat je denkt, dan kun je een klap verwachten.

Grote muil, Dikke lip: een hilarisch cabaretprogramma van twee Rotterdamse zangeressen met het hart (eindelijk) op de tong!

NIEUW: LIEFMANS' NIGHT SUP TOCHT* - Masterclass

NIEUW: LIEFMANS' NIGHT SUP TOCHT* - Masterclass

Bekijk de ondergaande zon vanaf het supboard! Tijdens de Night Sup toch kabbel je heerlijk op het water terwijl je geniet van de mooie omgeving van de Eemhof.

* Voor dit onderdeel wordt een bijdrage gevraagd.

NIEUW: GLOW IN THE DARK FUNCTIONAL SHAPE - Workout

NIEUW: GLOW IN THE DARK FUNCTIONAL SHAPE - Workout

GLOW IN THE DARK FUNCTIONAL SHAPE
Zodra het donker wordt nemen Claire en Dylan jou mee in een toffe shape workout met lekkere moves, guilty pleasures en heel veel glowsticks. Eén ding is zeker: na deze workout ben jij fysiek en mentaal opgewarmd om nog uren te dansen op de plaatjes van de DJ tijdens de Healthy Fest afterparty.

GUILTY PLEASURE WORKOUT
Als we het over guilty pleasures hebben, dan hebben we het over de échte klassiekers. Tijdens deze 45 minuten training komen de heerlijkste nummers uit de 80’s, 90’s en 00’s aan bod, zodat jij jouw Healthy Fest Weekend met een energie boost kunt beginnen.

THE BOOTY WORKOUT
Bij The Booty Workout willen we een training laten voelen als een feestje. Daarom focussen we niet alleen op effectieve oefeningen voor jouw billen, maar zorgen we voor de hele beleving. Met onze weerstandsbanden trainen we 45 minuten op verschillende nummers die ervoor zorgen dat jij alles behalve stil kunt blijven staan. Daarbij zijn de weerstandsbanden zo ontworpen dat ze niet afzakken of omrollen, zodat jij helemaal op kunt gaan in jouw training.

NIEUW: GIEL BEELEN - Podcast

NIEUW: GIEL BEELEN - Podcast

Giel Beelen is niet meer alleen de bekendste radio DJ van Nederland, sinds een tijdje is hij ook host van de grootste podcast op het gebied van zelfontwikkeling en spiritualiteit: KUKURU. Na een donkere periode in zijn leven kwam hij door het trainen in de sportschool meer tot zichzelf . Daardoor besefte hij dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, dankbaarheid, positiviteit en zelfliefde. En dat je eerder gemaakte fouten omzetten in positieve energie.

De nooit eindigende ontdekkingsreis is te volgen via KUKURU. Dat staat voor de guru die in ons allemaal zit, daar heb je niemand voor nodig. Je bent al goed genoeg zoals je bent. Tijdens de intense gesprekken gaat het er niet om wat je mòet doen, maar wat je kán doen voor een optimaler leven.

Inmiddels zijn er bijna 100 afleveringen met gasten als Wim Hof, Susan Smit, Willem Glaudemans, Hannah Cuppen, Jan Geurtz, Roy Martina, Vivian Reijs, Richard de Leth en Edwin Selij. Volgens Giel gaat het er niet zozeer om dat je je beter gaat voelen maar vooral dat je beter wordt in voelen.

BEER & YOGA - Workout

BEER & YOGA - Workout

Sluit jouw dag optimaal af met een heerlijke yoga sessie met een verfrissend Liefmans biertje in je hand. Samen met Bianca Landman ga jij ontspannen en je klaarmaken voor de rest van de avond!

dagtickets zijn op dit moment uitverkocht.

Zaterdag 11 september
UITVERKOCHT

zondag 12 september
UITVERKOCHT

Healthy Fest bestaat 5 jaar
Om dat te vieren, zijn er voor het eerst in de geschiedenis een beperkt aantal dagtickets beschikbaar.

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je meedoen aan alle programma-onderdelen van Healthy Fest.

Veel gestelde vragen
Healthy Fest weekend 2021

Healthy Fest Weekend 2021 vindt plaats op 11, 12 en 13 juni 2021.

Tickets zullen online verkrijgbaar zijn vanaf 10 januari 10:00 uur. Early bird ticket verkoop begint op 6 januari om 18:00 uur, schrijf je in om een unieke code te ontvangen!

Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je vrienden. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, de nieuwste workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond én lekker eten waarbij er genoeg tijd is om te relaxen, een biertje of wijntje te drinken bij ondergaande zon en bij te praten met je vrienden! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Healthy Fest Weekend bestaat dit jaar 5 jaar, Omdat Healthy Fest Weekend elkaar jaar snel uitverkocht is, introduceren we dit jaar dagtickts op zaterdag en zondag. Schrijf je in op de HOME pagina van deze website want de dagtickets gaan wat later in de verkoop.

Dat kan! Wil jij graag naar Healthy Fest Weekend, maar zijn jouw vrienden niet zo sportief? Geen zorgen! Wij krijgen veel berichten van sportievelingen die graag naar Healthy Fest Weekend willen komen maar alleen zijn. Boeken kan vanaf 2 personen, dus team up & boek jullie kamer in een van de shared cottages! Op onze Facebook pagina brengen we jullie bij elkaar en vind jij binnen ‘no time’ een cottagemaatje. Plaats een oproep, maak kennis met anderen & boek samen een Healthy Fest huisje! Daarnaast hebben we dit jaar dagtickets voor zowel de zaterdag als de zondag: deze geven je toegang tot het Healthy Fest terrein van 08:00-00:00 en zijn individueel te bestellen!

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Vanaf € 249,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd, denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programmaonderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Op deze website onder het kopje “Programma 2020” kan je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden. We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor The Healthy Breakfast Club op zaterdag en zondag ochtend. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Dat mag zeker! Op onze Facebook pagina kunnen sportievelingen die op zoek zijn naar een plekje in een cottage zich aanmelden. Op deze pagina kun je een oproep plaatsen en vind je binnen ‘no time’ een cottagemaatje!

Stond jouw vraag er niet tussen of wil je nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@healthyfestweekend.nl

Algemene voorwaarden Healthy Fest weekend 2020

 • 1. Je kunt alleen maar toegang krijgen tot healthy Fest Weekend als je het kaartje hebt gekocht via Healhy Fest Weekend. Elders gekochte kaartjes geven geen toegang tot Healthy Fest Weekend. Healthy Fest Weekend tickets zijn niet door verkoopbaar.
 • 2. De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten & toeristenbelasting.
 • 3. De meeste onderdelen van het Healthy Fest Weekend en basisfaciliteiten en services van Center Parcs De Eemhof zijn inbegrepen in het toegangsbewijs. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het programma is 1 maand voor eventdatum bekend. Voor sommige onderdelen van het Healthy Fest Weekend vragen we een extra bijdrage, bijvoorbeeld 1 op 1 behandelingen of programma’s waar maar een beperkt aantal materialen voor beschikbaar zijn. Wanneer er een extra financiële bijdrage in rekening wordt gebracht, wordt dit expliciet vermeld.
 • 4. De organisator heeft in geval van overmacht het recht het evenement te verplaatsen of te annuleren; bij annulering zal de organisator de door de organisator gehanteerde aankoopprijs van het toegangsbewijs (inclusief de servicekosten) restitueren.
 • 5. Tijdens het verblijf in Center Parcs De Eemhof dienen alle gasten zich te houden aan de vastgestelde (gedrags)regels, zoals neergelegd in het Huishoudelijk Reglement. Het Huishoudelijk Reglement is bij aankomst op te vragen bij de Receptie. Indien gewenst, kan het Huishoudelijk Reglement op verzoek kosteloos worden toegezonden.
 • 6. Controleer bij aankomst je huisje goed op gebreken en of schade, meld dit direct bij de receptie van Center Parcs om aansprakelijkheid op de juiste manier vast te leggen.
 • 7. Het is verboden filmopnames te maken tijdens de workshops, seminars en trainingen.
 • 8. De organisatie vindt het prettig dat rolstoelgebruikers van tevoren hun deelname kenbaar maken aan workshops,seminars en trainingen, zodat we een passende plek creëren. Rolstoelgebruikers kunnen dit kenbaar maken door een reactie achter te laten door te mailen naar info@healthyfestweekend.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN – HEALTHY FJUZE – HEALTHY FEST 2020

1. Toepasselijkheid

 • 1.1 Deze algemene voorwaarden toegangsbewijzen evenementen HEALTHY FJUZE (Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand komt tussen
  HEALTHY FJUZE B.V. (HEALTHY FJUZE) en degene die een toegangsbewijs ter zake een door HEALTHY FJUZE georganiseerd evenement bestelt of koopt (Klant). Deze Algemene Voorwaarden gelden ook indien deze overeenkomsten tot stand komen via een door HEALTHY FJUZE voor het betreffende evenement ingeschakeld officiële (voor)verkooporganisatie (Verkoopadres).
 • 1.2 Onder evenement wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: (muziek)-uitvoeringen, opnames van (live) televisieprogramma’s, andersoortige manifestaties en evenementen in de ruimste zin des woords.
 • 1.3 Onder plaats waar het evenement wordt gehouden, wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan de feitelijke plaats van het evenement evenals alle terreinen, ruimten, velden etc. eromheen, die deel uitmaken van het complex, waarbinnen het evenement plaatsvindt.
 • 1.4 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de Klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2. Totstandkoming van de overeenkomst/toegangsbewijzen

 • 2.1 De overeenkomst inzake het bezoeken van een evenement tussen HEALTHY FJUZE en de Klant komt tot stand op het moment dat de Klant een toegangsbewijs voor het evenement bij HEALTHY FJUZE dan wel een door HEALTHY FJUZE ingeschakeld Verkoopadres bestelt of koopt.
 • 2.2 Een toegangsbewijs kan bestaan uit een door of vanwege HEALTHY FJUZE verstrekt document of een barcode. De barcode is een unieke code.
 • 2.3 Het toegangsbewijs wordt eenmalig verstrekt en geeft toegang aan één persoon.
 • 2.4 De toegangsbewijzen zijn en blijven eigendom van HEALTHY FJUZE. Het toegangsbewijs geeft de houder recht op bijwonen van het evenement. Alleen de houder van het toegangsbewijs dat als eerste wordt gescand bij aanvang van het evenement of die het toegangsbewijs als eerste toont bij aanvang van het evenement krijgt toegang tot het evenement. HEALTHY FJUZE mag ervan uitgaan dat de houder van dit toegangsbewijs ook de rechthebbende daarop is (de Klant is). HEALTHY FJUZE is niet gehouden ten aanzien van geldige toegangsbewijzen nadere controle te verrichten. De Klant dient er zelf voor zorg te dragen dat hij de houder wordt en blijft van het door HEALTHY FJUZE dan wel een door HEALTHY FJUZE ingeschakeld Verkoopadres verstrekt toegangsbewijs.
 • 2.5 Vanaf het moment dat het toegangsbewijs aan de Klant ter beschikking is gesteld, rust derhalve op de Klant het risico van verlies, diefstal, beschadiging of misbruik van het toegangsbewijs.
 • 2.6 Alleen aanschaf bij de door HEALTHY FJUZE ingeschakelde Verkoopadressen of bij HEALTHY FJUZE zelf garandeert de geldigheid van het toegangsbewijs. De bewijslast dienaangaande rust op de Klant.
 • 2.7 Het toegangsbewijs dat bestaat uit een barcode wordt via elektronische communicatie (e-mail) aan de Klant verstrekt. Indien de Klant ervoor heeft gekozen het toegangsbewijs op deze wijze te ontvangen dient de Klant ervoor zorg te dragen dat dit toegangsbewijs via elektronische communicatie (e-mail) kan worden verstrekt en dat deze op een veilige wijze kan worden verstrekt. HEALTHY FJUZE kan noch de vertrouwelijkheid van het verstrekte toegangsbewijs noch de ontvangst van het toegangsbewijs garanderen.
 • 2.8 Het toegangsbewijs kan niet worden geruild of ter restitutie worden aangeboden.

3. Verbod doorverkoop

 • 3.1 De Klant is gehouden om het toegangsbewijs voor een evenement voor zichzelf te houden en derhalve niet op enigerlei wijze aan derden door te verkopen of in het kader van commerciële doeleinden te verstrekken.
 • 3.2 De Klant is jegens HEALTHY FJUZE gehouden om op geen enkele wijze reclame of enige (andere) vorm van publiciteit te maken in verband met het evenement en ieder onderdeel daarvan.
 • 3.3 De Klant die zijn toegangsbewijs om niet en niet in het kader van commerciële doeleinden aan derden ter beschikking stelt is verplicht om de aan hem als klant opgelegde verplichtingen zoals verwoord in voorgaande leden van dit artikel ook op te leggen aan degene aan wie hij het toegangsbewijs ter beschikking stelt en staat er jegens HEALTHY FJUZE voor in dat deze perso(o)n(en) deze verplichtingen nakomen.

4.0 Verplichtingen van de klant

De huurder verplicht zich te conformeren aan het huishoudelijk regelement van Center Parcs. Als klant zich niet conformeert aan het huishoudelijk regelement, is klant volledig aansprakelijk. De klant is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken. De huurder dient bij inchecken van de cottage de volledige cottage te controleren en gebreken direct te melden bij de receptie van Center Parcs.

 • 4.1 De Klant is verplicht indien daarom verzocht wordt mee te werken aan fouillering bij bezoek van het evenement.
 • 4.2 De Klant dient in het bezit te zijn van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs zowel vóór aanvang als tijdens het evenement en zolang hij zich op de plaats waar het evenement wordt gehouden bevindt. Hij is verplicht om op verzoek van de exploitant van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel en andere bevoegden, zijn toegangsbewijs te tonen.
 • 4.3 De Klant is verplicht om op eerste verzoek, zowel tijdens het bezoek van evenement als bij bestellen van het toegangsbewijs, zich te identificeren om HEALTHY FJUZE onder meer in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen in het kader van evenementen, waaronder de verplichting van het niet verstrekken van alcohol aan bij wet en regelgeving aangewezen personen.
 • 4.4 Het is verboden professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur mee te nemen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname voor de duur van het evenement.
 • 4.5 Het is verboden glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)- wapens en/of gevaarlijke voorwerpen en/of alcoholhoudende dranken mee te brengen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname van deze zaken.
 • 4.6 Registratie van het evenement in welke vorm dan ook, waaronder begrepen professioneel fotograferen, filmen en het maken van (andere) geluids-, en/of beeldopnamen, is verboden, alsook nadruk van en/of overname uit het programma (-boekje), posters en andere drukwerken. Alle zodanige registraties zullen in beslag worden genomen en zonder meer worden vernietigd.
 • 4.7 Indien de Klant na het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt, deze plaats verlaat, verliest het toegangsbewijs zijn geldigheid.
 • 4.8 De Kant is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van HEALTHY FJUZE, de exploitanten van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel, de brandweer en andere bevoegden. In dat kader beseft de Klant zich dat tevens aanvullende voorwaarden of regelementen van de exploitant van de plaats waar van het evenement wordt gehouden van toepassing kunnen zijn (denk aan gebruik garderobe, kluisjes of consumptiemunten).

5. Rechten van HEALTHY FJUZE

 • 5.1 Bij overtreding door de Klant van (één of meer van) de bepalingen zoals genoemd in de in de artikelen 3 en 4 van deze Algemene Voorwaarden is HEALTHY FJUZE gerechtigd de klant de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren zonder dat de klant recht heeft op restitutie van het bedrag dat hij voor het toegangsbewijs (waaronder begrepen servicekosten) aan HEALTHY FJUZE al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan.
 • 5.2 HEALTHY FJUZE behoudt zich het recht voor de klant de (verdere) toegang tot het evenement te ontzeggen of van de plaats waar het evenement plaatsvindt te verwijderen indien HEALTHY FJUZE dit redelijkerwijs nodig acht ter handhaving van de rust en orde tijdens het evenement.
 • 5.3 Indien aannemelijk is dat er sprake is van een vervalsing van het toegangsbewijs is HEALTHY FJUZE gerechtigd de houder van dit toegangsbewijs de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, zonder dat de klant c.q. deze houder aanspraak kan maken op schadevergoeding ten aanzien van enige schade die hij hierdoor lijdt.
 • 5.4 HEALTHY FJUZE behoudt zich het recht voor een toegangsbewijs te annuleren, in geval van (maar niet gelimiteerd tot): (i) verdenking van wederverkoop door de Klant of gelieerdheid van de Klant aan een wederverkoper, (ii) verdenking van doorgeven van een pre-sale code aan derden door de Klant, (iii) verdenking dat de Klant meer dan het maximaal toegestaan aantal toegangsbewijzen bestelt.
 • 5.5 HEALTHY FJUZE is gerechtigd beeld- en/of geluidsopnames (Opnames) van het evenement te (laten) maken. Door het bezoeken van het evenement stemt de Klant er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijke Opnames van hem worden gemaakt. Voor zover noodzakelijk, geeft de Klant HEALTHY FJUZE – thans bij voorbaat – onvoorwaardelijke toestemming om de Opnames wereldwijd en onbeperkt te gebruiken en te exploiteren in de ruimste zin deze woords. Klanten die in de Opnames voorkomen kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding.

6. Overmacht

 • 6.1 Ingeval van overmacht in de ruimste zin des woords, waaronder in dit verband mede begrepen ziekte en/of afzegging van de artiest(en), stakingen, brand, slechte weersomstandigheden et cetera, heeft HEALTHY FJUZE het recht naar eigen inzicht het evenement te verschuiven naar een andere datum, het evenement te verplaatsen naar een andere locatie of het evenement te annuleren. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de Klant om na te gaan of een evenement is afgelast of verschoven en wat de nieuwe tijd en/of locatie zal zijn. Hoewel HEALTHY FJUZE zal proberen de Klant hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte te stellen middels digitale communicatie, media en social media, kan HEALTHY FJUZE niet garanderen dat de Klant van de afgelasting op de hoogte gebracht zal worden vóór de datum van het evenement. Klant is verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste contactgegevens bij het bestellen van het toegangsbewijs. HEALTHY FJUZE is niet gehouden tot vergoeding van kosten die de Klant in dit kader heeft gemaakt.
 • 6.2 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt geannuleerd, zal HEALTHY FJUZE uitsluitend verplicht zijn de vergoeding die de Klant voor het toegangsbewijs aan HEALTHY FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan te restitueren. Restitutie vindt uiterlijk binnen twaalf weken na de geannuleerde datum plaats bij een Verkoopadres, na overhandiging door de Klant aan dit Verkoopadres van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs voor het (geannuleerde) evenement. Overige schade zal niet worden vergoed. Evenmin kan de Klant aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten).
 • 6.3 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt verschoven naar een andere datum blijft het toegangsbewijs geldig voor de nieuwe datum waarop het evenement zal plaatsvinden. Mocht de Klant het evenement op de nieuwe datum niet kunnen of willen bezoeken dan is hij gerechtigd zijn toegangsbewijs in te leveren bij een Verkoopadres tegen restitutie van de vergoeding die de Klant voor dit toegangsbewijs aan HEALTHY FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan. Deze restitutie zal alleen plaatsvinden indien de Klant tijdig een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs aan het Verkoopadres overlegt. Indien het evenement verplaatst is naar een latere datum kan de Klant geen aanspraak maken op restitutie van de voornoemde vergoeding als hij het betreffende toegangsbewijs niet heeft ingeleverd bij het Verkoopadres binnen vier weken na de verplaatste (nieuwe) datum waarop het evenement plaatsvindt. Indien het evenement is verplaatst naar een eerdere datum dan vermeld op het toegangsbewijs vervalt het recht van de klant op teruggave van de vergoeding als hij zijn toegangsbewijs niet binnen vier weken na de (oude) datum zoals vermeld op het toegangsbewijs, inlevert bij een Verkoopadres. Servicekosten of overige schade zullen nimmer worden vergoed. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten). Ook kan de klant geen aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement.
 • 6.4 Indien het evenement op dezelfde datum als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt verplaatst naar een andere locatie blijft het toegangsbewijs geldig voor de vervangende locatie waarop het evenement zal plaatsvinden. Er vindt geen restitutie plaats. HEALTHY FJUZE is verplicht de locatiewijziging tijdig te maken, zowel op de oorspronkelijke evenementlocatie als in de regionale media en voor zover bekend via sms en e-mail.

7. Aansprakelijkheid HEALTHY FJUZE

 • 7.1 HEALTHY FJUZE is alleen aansprakelijk voor directe schade die de Klant lijdt en die het rechtstreeks en uitsluitend gevolg is van een aan HEALTHY FJUZE toe te rekenen tekortkoming. Voor vergoeding komt echter alleen in aanmerking die schade waartegen HEALTHY FJUZE is verzekerd en maximaal tot het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitgekeerd onder de verzekering van HEALTHY FJUZE. Niet voor vergoeding in aanmerking komt:
  • 1. gevolgschade;
  • 2. immateriële schade; en
  • 3. schade veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van hulppersonen van HEALTHY FJUZE.
 • 7.2 Het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt en het bijwonen van het evenement, geschiedt door de Klant voor eigen risico, in die zin dat HEALTHY FJUZE geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor schade ontstaan door genoemd betreden of bijwonen zoals bijv. gehoor-, gezichts- en andere lichamelijke stoornissen.
 • 7.3 HEALTHY FJUZE zal ernaar streven dat het programma van het evenement zoveel mogelijk volgens het aangekondigde tijdschema zal worden uitgevoerd. Zij is echter niet aansprakelijk voor afwijkingen daarin en voor de (eventuele) schade welke daardoor voor de klant en/of derden mocht ontstaan.
 • 7.4 HEALTHY FJUZE is voorts niet aansprakelijk voor de inhoud en de wijze van uitvoeren van het programma van het evenement, waaronder uitdrukkelijk begrepen de lengte van het programma.
 • 7.5 HEALTHY FJUZE is ook niet aansprakelijk voor schade van de Klant die is ontstaan door verlies of beschadiging van het toegangsbewijs.
 • 7.6 HEALTHY FJUZE aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de door de Klant bij derde partijen – anders dan de door HEALTHY FJUZE op haar website vermelde officiële Verkoopadressen – verkregen toegangsbewijzen. HEALTHY FJUZE kan evenmin de echtheid hiervan garanderen.

8. Slotbepalingen

 • 8.1 Op deze Algemene Voorwaarden en op iedere overeenkomst die tussen de Klant en HEALTHY FJUZE ontstaat is Nederlands recht van toepassing.
 • 8.2 Alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen HEALTHY FJUZE en de Klant of enige overeenkomst die daarvan het gevolg mocht zijn, zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde rechter te Amsterdam.

HUISREGLEMENT CENTER PARCS DE EEMHOF

Dit Huishoudelijk Reglement is van toepassing op alle parken van Center Parcs (hierna te noemen verhuurster) en bestemd voor de huurder van cottages, hun gezelschap en in het algemeen voor alle bezoekers van de parken van Center Parcs.

 • 1. Afspraken, die afwijken van de bepalingen van dit reglement, zijn slechts geldig indien en voor zoverre deze schriftelijk en uitdrukkelijk tussen huurder en verhuurster zijn vastgelegd.
 • 2. Huurder, zijn gezelschap en in het algemeen alle bezoekers van de parken van Center Parcs zijn gehouden zich correct te gedragen en alles na te laten wat aan verhuurster of bezoekers redelijkerwijs aanstoot kan geven.
 • 3. Huurder is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken.
 • 4. Huurder is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken.
 • 5. Het is de huurder niet toegestaan op het park dieren te houden die last of ongerief veroorzaken: hetzelfde geldt voor motoren, werktuigen, gereedschappen of dergelijke, welke naar de mening van de beheerder overlast kunnen veroorzaken. Radiotoestellen of andere geluid producerende apparaten dienen zodanig gebruikt te worden dat het geluid buiten de gehuurde cottage niet hoorbaar is.
 • 6. Verhuurster heeft te allen tijde het recht de cottage te betreden voor inspectie en/of onderhoudswerkzaamheden te (doen) verrichten, zonder de huurder daardoor het recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde of nog te betalen huursommen.
 • 7. Gemechaniseerde voertuigen mogen op het terrein van het park niet harder rijden dan 15 km per uur. Motorrijwielen, bromfietsen, rijwielen met hulpmotor e.d. mogen niet op het park komen of zijn, anders dan met buiten werking gestelde motoren.
 • 8. Gemechaniseerde vervoermiddelen op meer dan twee wielen van huurder of diens gezelschap of bezoekers van het park mogen niet op het terrein worden gestald.
 • 9. Huurder, diens gezelschap en/of bezoekers zijn gehouden alle aanwijzingen en voorschriften gegeven door of vanwege verhuurster overeenkomstig de bedoeling van dit reglement zulks ter uitsluitende beoordeling van verhuurster stipt na te komen.
 • 10. Verhuurster en/of de met het toezicht op de nakoming van dit reglement belaste persoon (personen) is/zijn gerechtigd – al dan niet na voorafgaande waarschuwing – degene die enige bepaling van dit reglement niet nakomt of overtreedt van het park te (doen) verwijderen en verdere toegang te ontzeggen, zonder gehouden te zijn tot gehele/gedeeltelijke restitutie van betaalde of nog te betalen huursommen en/of entreegelden.
 • 11. De op het park aanwezige cottages zullen niet als hoofdverblijf mogen worden bewoond. Huurder dient te allen tijde elders een vaste woonplaats te hebben.
 • 12. De huurder is verplicht de cottage van binnen en rondom schoon en vrij van afval te houden. De huurder is verplicht afval in de daarvoor bestemde containers te deponeren.
 • 13. Huurder en in het algemeen elke bezoeker is gehouden op het park alle door of vanwege de Overheid te geven voorschriften stipt na te komen. Op het watergedeelte van het park mag niet met gemotoriseerde vaartuigen worden gevaren. Tevens is het niet toegestaan te zwemmen in het buitenwater, tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven.
 • 14. Honden mogen niet buiten de gehuurde cottage komen anders dan aangelijnd. Hondenbezitters dienen er zorg voor te dragen dat hun hond zijn/haar behoeften doen in de op het park aanwezige hondentoiletten. Ingeval hiervan wordt afgeweken, dient de desbetreffende hondenbezitter dit zelf direct op te ruimen.
 • 15. Verhuurster is niet aansprakelijk voor schade en/of ongevallen als gevolg van deelname aan activiteiten en/of gebruik van faciliteiten e.d.
 • 16. Huurders moeten 18 jaar of ouder zijn.
 • 17. Verhuurster heeft te allen tijde het recht gebouwen en installaties voor onderhoudswerkzaamheden tijdelijk buiten bedrijf te stellen, zonder dat huurder/bezoeker daardoor het recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van betaalde of nog te betalen huursommen.
 • 18. Verhuurster behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de uitrusting van het park, in de werkzaamheden van haar personeel en de aan huurder/bezoeker te verlenen diensten, alsmede in de door haar berekende prijzen en de door haar gemaakte of gepubliceerde plannen.
 • 19. Het verkeerd opgeven van naam en/of adres door de huurder/bezoeker kan leiden tot onmiddellijke annulering van de huur/verhuurovereenkomst of reservering.
 • 20. De huurders van cottages dienen zich bij aankomst en vertrek te houden aan de aangegeven tijden. Bij afwijking hiervan door de huurder kan verhuurster hieraan extra financiële consequenties verbinden.
 • 21. In de slaapvertrekken van de cottages en op alle overige brandgevaarlijke plaatsen, is het niet toegestaan te roken.

De rechtsvorm van de verhuurster is N.V. en zij behoudt zich het recht voor ook in de toekomst haar rechtsvorm te wijzigen of haar rechten op het park en uit dit contract over te dragen.

Aldus gedeponeerd ter griffier van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam.

Boek nu je weekendticket(s)

Beleef drie dagen vol sport, food, friends, feest en ontspanning.Boek een cottage voor jou en je vrienden en vriendinnen voor een heel weekend. Er is keuze uit verschillende cottages, vanaf 2 (shared) tot 8 personen. 

De weekendtickets gaan hard (al meer 70% uitverkocht),
ben je minimaal met 2 personen maar zit je cottage er niet (meer) bij?

Mail ons dan even met je verzoek dan kunnen wij proberen je wellicht te helpen en ben jij straks aanwezig bij het meest sportieve Festival van Nederland. info@healthyfestweekend.nl

Dit jaar hebben we voor het eerst ook dagtickets. Boek ze via de onderstaande knop!

Privacy statement
van FJUZE

We verzamelen en gebruiken deze gegevens onder andere om onze websites en apps te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we je content en advertenties aanbieden die beter passen bij jouw wensen.

We willen je zo goed mogelijk informeren over het gebruik van jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je lezen welke informatie we verzamelen, hoe we dit doen en uiteraard hoe we ervoor zorgen dat jouw privacy wordt beschermd.

Op welke diensten van FJUZE is dit statement van toepassing?

Het privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door FJUZE B.V. en haar dochterondernemingen (hierna gezamenlijk te noemen: ‘HEALTHYFEST, ‘We‘ of ‘Wij‘). De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is FJUZE B.V.

Het privacy statement is van toepassing op alle diensten die wij aanbieden op internet waaronder Healthy Fest Weekend.

Welke definities gebruiken jullie en wat betekenen die?

Healthy Fest Account: hiermee registreer je je bij ons. Door het invoeren voor een gebruikersnaam en e-mailadres en wachtwoord krijg je toegang tot onze diensten.

Apparaten: de apparaten, zoals PCs, tablets, laptops en smartphones, die je gebruikt om toegang te krijgen tot onze diensten.

Diensten: de dienstverlening die wij op internet, op onze domeinen en via apps aanbieden aan gebruikers, al dan niet tegen betaling, zowel via het Healthy Fest Account als via ongeregistreerd website-bezoek of via app-gebruik.

Domeinen: de (tv)apps, websites en platforms waarop we onze diensten aanbieden, zoals healthyfestweekend.nl en healthyfest.nl.

Gebruiker: dit ben jij, als de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die diensten afneemt van FJUZE.

Persoonsgegevens: alle gegevens waarmee een persoon (direct of indirect) te herleiden is, zoals een e-mailadres, telefoonnummer, naam, adres, rekeningnummer, IP-adres, device identifier (zoals ADid’s of IDFA’s) of andere online identifiers, leeftijd, geslacht, psychische, economische, sociale of culturele omstandigheden, locatie, surfgedrag, kijkgedrag etc., of een combinatie van deze gegevens.

FJUZE: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, FJUZE B.V., statutair gevestigd aan de Anthony Fokkerweg 21 te Amsterdam en alle aan haar gelieerde ondernemingen.

Hoe en wanneer verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

 • Direct via de gebruiker
 • Door het gebruik van onze diensten
 • Persoonsgegevens verkregen van derden

Wat zijn cookies?

Cookies en soortgelijke technieken, zoals scripts, zijn kleine bestandjes die vanuit onze domeinen kunnen worden geplaatst op de apparaten van de gebruiker. Op basis van cookies kun je bij een volgend bezoek worden herkend en kan informatie worden verzameld over jouw gebruik van onze domeinen.

Er zijn verschillende soorten cookies. In sommige gevallen worden cookies automatisch verwijderd als je je browser afsluit. In andere gevallen blijven deze cookies langer bewaard en kunnen die ook bij een volgend gebruik van de diensten worden uitgelezen.

De verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies gebeurt altijd conform de bepalingen van dit privacy statement.

Waarvoor verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

We verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, die allemaal gerelateerd zijn aan het leveren van onze diensten waaronder:
Om onze diensten aan te kunnen bieden
Om nieuwsbrieven en acties te kunnen toezenden

Voor marktonderzoek

Om profielen en doelgroepen op te stellen

Het tegengaan van misbruik

Om onze diensten te verbeteren en algemene trends te identificeren

Voor de naleving van wet- en regelgeving

Met wie deelt FJUZE gegevens?

FJUZE deelt met niemand de door haar verworven gegevens.

Op basis van welke grondslag verwerkt FJUZE persoonsgegevens?

We zullen alleen persoonsgegevens verwerken als dit op grond van de wet is toegestaan, waaronder:
Om de overeenkomst met jou, de gebruiker, te kunnen uitvoeren

Als er een wettelijke verplichting is

Als er een gerechtvaardigd belang is voor ons of voor jou

Als je hiervoor toestemming hebt gegeven

Hoe zit het met de beveiliging?

Voor alle gegevens die wij verzamelen en gebruiken geldt een strikt beveiligingsregime. Zo beveiligen wij onze systemen om datalekken te voorkomen en zullen wij gegevens altijd geanonimiseerd of gepseudonimiseerd verwerken indien mogelijk. Verder wordt een retentiebeleid gehanteerd op basis waarvan gegevens worden verwijderd als deze niet meer noodzakelijk zijn.

Het kan zo zijn dat via onze diensten links naar websites van derden worden gedeeld. Wij hebben geen invloed op het verwerken van persoonsgegevens door deze websites en derden en hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. We raden het aan om altijd het privacy statement van deze websites te lezen.

Wat zijn jouw rechten?

Als jouw gegevens door ons worden verwerkt, heb je een aantal rechten waar je altijd (kosteloos) op kunt terugvallen, zoals:
Inzicht in de over jou verzamelde persoonsgegevens

Bezwaar maken

Toestemming intrekken

Toezichthoudende autoriteit

Waar kun je terecht voor meer informatie?

Mochten niet al jouw vragen worden beantwoord in dit privacy statement of heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met ons privacy team via info@healthyfestweekend.nl