Healthy Fest Weekend Programma

Het programma van 2019 is nog niet bekend, maar voor een goede indruk kun je het programma van vorig jaar hieronder doornemen! Rondom de thema’s sport, mind en food kies je voor komende editie ook weer uit tal van nieuwe trainingen, work-outs, lezingen, workshops en veel meer jouw favorieten.

Heb je een suggestie? Mail ons dan even!

Sport

Get To Know Center Parcs / Healthy Fest Run

Get To Know Center Parcs / Healthy Fest Run

Start je weekend goed en voorbereid en ga vrijdagmiddag nog voordat de rest van de programmering start mee met onze hardloopheld Niels van de Vondelgym en ontdek het complete Healthy Festterrein! Je komt langs alle trainingsvelden en leert het terrein gelijk goed kennen. Handig voor de rest van het weekend, want het kennen van Center Parcs is een absolute must! Niels laat geen bocht onbenut in deze run van ruim een uur! Deze run is voor alle levels!

MLAB: Move Lift Act Breathe

MLAB: Move Lift Act Breathe

Move Lift Act Breathe is een nieuwe manier van trainen die jou in je kracht zet. Bevrijd jezelf van de negatieve fitness motivatie van onrealistische doelen, uiterlijke schijn en competitie drang. Doormiddel van natuurlijke beweging, speelse kracht onderdelen, mindset training en ademhalingsoefeningen voel je direct hoe je moeiteloos sterker in je leven kunt staan.

Killer Friday work-out door Larz

Killer Friday work-out door Larz

Begin je weekend met een feestje; there is no party like a LARZ’ Squad Party! Een training speciaal gemaakt voor de benen, buik en billen, maar natuurlijk ook een beetje bovenlichaam. Samen met drummuziek en de onuitputtelijke energie van Larz trap je hem vrijdag lekker af!

SALSATION®

SALSATION®

Sheldon danste jarenlang als professional en nadat hij zijn professionele danscarrière aan de wilgen hing, maakte hij kennis met Alejandro Angulo, oprichter van SALSATION®. Completely hooked aan zijn filosofie en stijl, heeft Sheldon de SALSATION® en CHOREOLOGY® zich eigen gemaakt. Als Master Trainer reist hij de wereld over en vindt hij het nu tijd om deze dansstijlen kenbaar te maken aan het grote publiek van Nederland.

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Tijdens deze mega-energieke intervaltraining maak je verschillende springbewegingen op een speciaal ontworpen trampoline. Trampolinefitness dus! Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Een Jumping Fitnessles begint met een warming-up, waarbij een gecertificeerde instructeur de stappen uitlegt. Na een aantal oefeningen bestaat de les uit een aantal korte en intensieve trainingen, gecombineerd met goede muziek. De training is voor iedereen geschikt, je kunt het namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt en fun staat voorop!

Power Calisthenics

Power Calisthenics

Je kijkt je ogen uit bij deze manier van trainen én gaat het zelf ervaren. De work-out wordt uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Voor de beginners gaan we aan de slag met basisoefeningen als pull-ups, push-ups, en dips. De smaak snel te pakken of al enige ervaring met Calisthenics? Met de gevorderden gaan we een level hoger door stapsgewijs oefeningen uit te voeren als de humanflag, backlever en frontlever. Een intensieve training waarbij je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen.

Buddy Box door Gym3

Buddy Box door Gym3

Sporten doen we samen! Studies tonen aan dat het werken met een partner meer voordelen biedt dan het solo hangen aan gewichten of het alleen doen van cardio in een sportschool. Daarom komt Gym3 met deze work-out die draait om creatieve duo-oefeningen waarbij plezier centraal staat!

The Gladiator Workouts® – ATHLETIC WORKOUT

The Gladiator Workouts® – ATHLETIC WORKOUT

Ook dit jaar komt Train The Trainers, weer naar Healthy Fest met een groot aantal trainers die waanzinnige work-outs geven. The Gladiator Workouts® zijn korte trainingen ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn en spieruithoudingsvermogen. Bij de ATHLETIC WORKOUT wordt beroep gedaan op uithoudingsvermogen, spierkracht, behendigheid en balans. Daag jezelf uit en doe mee en ervaar één van de vele uitdagende work-outs van dit populaire trainingssysteem. Trainer: Bianca Karel.

Mpower Woman door Mom in Balance

Mpower Woman door Mom in Balance

Mpower is een intensieve training voor ambitieuze vrouwen met dezelfde uitdagingen die topfit willen zijn. Met professionele trainers werk je samen met andere inspirerende vrouwen aan het opbouwen van fysieke en mentale power. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren.

BODYPUMP

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze work-out daagt al
je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses,
lifts en curls. De laatste muziek en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te
behalen waar je naar streeft - en snel!

Les Mills SPRINT

Les Mills SPRINT

SPRINT is geen gewone work-out, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De work-out is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke grens!

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT

Een krachtige cardio waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en
energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Met behulp van een enthousiaste instructeur en veel punches en kicks verbrand je veel calorieën!

Zumba door 24FIT DANCE CREW

Zumba door 24FIT DANCE CREW

Hét swingende succes van Healthy Fest mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken. De mannen van 24FIT DANCE CREW zetten de volumeknop omhoog en laten je zweten, lachen, dansen én heel veel bewegen!

Booty Builder door Gym3

Booty Builder door Gym3

Red Cairo geeft een mix van kracht- en grondoefeningen voor een, ja precies, stevige ronde BOOTY! Voor iedereen die met een strakke bips de zomer in wil dus een echte aanrader.

XL Hoelahoep Work-Out

XL Hoelahoep Work-Out

Hoelahoepen is echt goed voor álles! Train je buik, benen en billen, verslank je taille en werk tegelijkertijd aan je core en conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie verbetert, net als je spijsvertering en doorbloeding. Een superwork-out dus. Doe mee met Robin Hoop en swing jezelf in shape!

Les Mills GRIT STRENGTH

Les Mills GRIT STRENGTH

GRIT is High Intensity Interval Training (HIIT) die je uitdaagt om heel hard te werken, waardoor je super snel, super fit wordt! De workout bestaat uit herhalende, korte trainingspieken met een intensiteit van boven de anaerobe drempel. Bij GRIT STRENGTH wordt door middel van kracht oefeningen de conditie verbetert en kracht opgebouwd.

XCORE

XCORE

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt! De XCORE® work-out is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense coretraining. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

Ga voor power, snelheid, uithoudingsvermogen en motivatie op de beat van de muziek die wordt gebruikt als sporttimer. Naast boksen zelf, worden ook HIIT-oefeningen ingezet om het beste resultaat te behalen. De les is zo opgebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is. BodyBoxx is een unieke mix van boksen en muziek.

6k Night Run door de Vondelgym

6k Night Run door de Vondelgym

Niels is een echte runner in hart en nieren. Hij is lid van het Patta Running Team in Amsterdam en werkt voor de Vondelgym als Running Coach! Tijdens de 6K Night Run neemt hij je in het donker mee op avontuur.

Vergeet niet jezelf te kleden op het donker met in ieder geval een hoofdlamp. We hebben een verrassing voor de meest uitgedoste glow-in-the-dark-runner, dus pak uit en shine als geen ander tijdens deze run!

Kari Traa Urban Training

Kari Traa Urban Training

Een initiatief van het Noorse kledingmerk Kari Traa: het snelst groeiende sportmerk voor vrouwen in Europa. Hun motto: Happier, Healthier, Stronger. Een combinatie van hardlopen en oefeningen door de omgeving, waarbij fun centraal staat. De Kari Traa Urban Training is toegankelijk voor ieder fitnessniveau, van beginner tot gevorderde.

Kick-off Minitriatlon (voor deelnemers aan de Minitriatlon)

Kick-off Minitriatlon (voor deelnemers aan de Minitriatlon)

Verplicht voor deelnemers aan de Minitriatlon op vrijdag & zaterdag.
Altijd al een keer een triatlon willen doen? Dit is je kans! Geen ellenlange kilometers, maar wel ervaren hoe de combinatie van zwemmen, fietsen en hardlopen je lichaam versterkt en verbeterd? De Minitriatlon op Healthy Fest bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5,8 kilometer hardlopen.

Tijdens deze kick-off beantwoord Marcel Gierman al jouw vragen over de Minitriatlon en zorgen jullie er samen voor dat alles zaterdag en zondag op rolletjes loopt.
Let op: De kick-off is verplicht voor alle deelnemers van de Minitriatlon.

XCORE® Foute Uur

XCORE® Foute Uur

De reguliere XCORE® bestaat uit veel dynamische oefeningen met een XCO-Trainer®, waarin je uithoudingsvermorgen en spieren traint terwijl je veel calorieën verbrandt. Een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense coretraining. XCORE® Foute Uur is een limited edition work-out op de meest foute hits, waarbij jouw foute outfit niet mag ontbreken!

Suppen*

Suppen*

Bij suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 15 euro voor gevraagd.

Fysiomed

Fysiomed

Fysiomed is er dit jaar weer bij! In de "Sport je wel gezond"-cottage kun je terecht voor verschillende tests, namelijk een core test, FMS, blessurecheck of goed sportadvies.

Core test
Het half uur van de waarheid: hebben al die buikspieroefeningen wel gewerkt eigenlijk?

FMS-test
Functional Movement screening om de kwaliteit van je beweegpatronen te checken.

Alle tests duren 30 minuten.

The Gladiator Workouts® - EXTREME BOOTCAMP

The Gladiator Workouts® - EXTREME BOOTCAMP

TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de sportbranche. Middels verschillende korte opleidingen en workshops, kan een (toekomstig)trainer zich ontwikkelen tot een veelzijdige en kundige aanwinst in de branche.  The Gladiator work-outs is een trainingssysteem welke door TrainTheTrainers is ontworpen en waarbij al duizenden gecertificeerde trainers actief zijn met dit concept! Tijdens Healthy Fest laat TrainTheTrainers jou ervaren hoe het is om een goede en uitdagende work-out te volgen door onze mastertrainers! Zin om lekker te zweten met een veelzijdige groep sporters, onze trainers en benieuwd naar onze vriend Jack? De Extreme Bootcamp is buiten spelen voor volwassenen!

Bungee Dance door Aerial Yoga Nederland*

Bungee Dance door Aerial Yoga Nederland*

Een goede work-out voor je core en kracht, terwijl je los van de grond aan bungee-elastieken hangt. Jumps en turns worden zo makkelijk, dat je op muziek door alle danspassen heenvliegt!

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

ElliptiGO Bike Tour

ElliptiGO Bike Tour

On-road suppen, dat is deze training in het kort. Op de SUB, het nieuwste model van Elliptigo dat staat voor Stand-Up Biking, train je jouw core optimaal. Daarnaast verbrand je ook nog eens ±33% meer calorieën dan op een gewone fiets.

Zitten is het nieuwe roken, SUB het nieuwe fietsen. Kom het uitproberen: let's GO!

Aerial Yoga Acrobatics*

Aerial Yoga Acrobatics*

What goes down, must go up! Bij Aerial Yoga speel je met de zwaartekracht. Al zwevend in een hangmat word je uitgedaagd steeds meer gevorderde yogaposes aan te nemen. Bij deze les ligt de focus op het aannemen van acrobatische houdingen.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

Les Mills GRIT STRENGTH

Les Mills GRIT STRENGTH

GRIT is High Intensity Interval Training (HIIT) die je uitdaagt om heel hard te werken, waardoor je super snel, super fit wordt! De workout bestaat uit herhalende, korte trainingspieken met een intensiteit van boven de anaerobe drempel. Bij GRIT STRENGTH wordt door middel van kracht oefeningen de conditie verbetert en kracht opgebouwd.

Bungee Super Fly*

Bungee Super Fly*

Het opwindende gevoel van zo vrij bewegen als Superwoman, dat is wat je zult ervaren tijdens deze high-intensity work-out. Secret agent tricks, gewichtloos zweven en hoge jumps komen allemaal voorbij. Bungelend aan de bungee-elastieken heb je zoveel plezier, dat je niet eens doorhebt hoeveel je zweet!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

Taijiquan

Taijiquan

Train niet alleen je spieren, maar ook al je organen; tot je hersenen, je geest en misschien zelfs je ziel aan toe. Taijiquan herconditioneert je lichaam en geest. Het doel is niet alleen een betere gezondheid en betere conditie, maar ook het trainen van ontspanning naast inspanning en het efficiënter leren bewegen.

Na een goede taijiquantraining ervaar je direct ontspannenheid en een helderheid in lichaam en geest. Op lange termijn leert het je rustiger in het leven te staan en de doelen te bereiken die jij voor ogen hebt.

Electroden Training

Electroden Training

Wie wil er nou niet binnen 20 minuten strakker en sterker zijn? Het kan met EMS Bodytec Training. Dit is een intensieve manier van trainen, waarbij alle grote spiergroepen van het lichaam worden gestimuleerd voor optimaal resultaat. In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd, de stofwisseling gestimuleerd en de huid verstevigd. Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen, welke wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur.

Laat je verassen door de "schokkende" techniek'.

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.

Workshop Handstanden: kunst van het balanceren op je handen

Workshop Handstanden: kunst van het balanceren op je handen

Wil je de wereld weleens ondersteboven bekijken? Doe dan mee aan de workshop Handenstanden van Vondelgym personal trainer Niradj. Niet alleen is op je handen staan ontzettend leuk om te kunnen, maar ook nog eens een ultieme bodyweight training. Je traint balans, kracht, mobiliteit en controle. Je leert je lichaam beter kennen. In een handstand gebruik je al je spieren in je lichaam. Je versterkt vooral je bovenlichaam en buikspieren.

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting laat je kennis maken met de wijze waarop militairen fit blijven. Van militairen wordt verwacht dat ze fit zijn zodat de militair in elke situatie krachtig, snel maar ook voor langere tijd kan reageren. De fitheid van een militair kan levensbepalend zijn, daarom is het belangrijk dat een militair aan bewegen denkt maar ook vooral aan zijn gezondheid. Omdat zij niet altijd de beschikking hebben over luxe sportfaciliteiten bieden ze een training aan met alternatieve materialen. Voor militairen staat doorzettingsvermogen, discipline en wilskracht voorop. Durf jij het aan?

Los met Carlos in the wild - Predator Edition

Los met Carlos in the wild - Predator Edition

Ga los met Packleader Carlos en waan je in de jungle met deze echte Predator Power workout. De trap en stoot combinaties worden gecombineerd met cardio panther kicks, gorilla jabs, birdjacks, lion lunges en bear punches. Het dak gaat ervan af met Carlos en een live DJ, dat staat garant voor feest.

Brandweer

Brandweer

Altijd al eens willen weten of je fit genoeg bent om als brandweervrouw aan de slag te gaan? Dit is je kans! We dagen je uit om de Fire Fit Challenge te trotseren en je te wagen aan de fysieke onderdelen van het brandweervak. Uiteraard in bijpassend uitrukpak voor het échte brandweergevoel. Een absolute ‘check’ op je bucketlist.
Kom wanneer je er klaar voor bent. De Fire Fit Challenge is namelijk het gehele weekend open! Je vindt ons in het festivalhart

Mind

Yoga Talk door Thirza van de Hoef

Yoga Talk door Thirza van de Hoef

Voordat het weekend echt van start gaat benoemt Thirza alle vormen van yoga. Ze vertelt je waar yoga vandaan komt en welke vorm het beste bij jou past. Zowel voor de beginner als voor de ervaren beoefenaar zijn er op Healthy Fest verschillende soorten yogasessies. Dus: op naar een sterk, gezond en flexibel lichaam én een heldere geest!

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Een update van je leefstijl is geen overbodige luxe in deze dynamische wereld. Soms tolt je hoofd van informatie en kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken. Herken jij het ook? Wil jij je vitaliteit naar een hoger niveau brengen? Dat kan! Naast een gezond bammetje en een blokje om tussen de middag zijn er nog meer elementen die invloed hebben op je vitaliteit. Met een vernieuwde en praktische methodiek richt Marianne richt zich naast voeding en beweging ook op de mentale focus, stress -beleving, ontspanning en sociale energie. De winst? Met vaak kleine praktische aanpassingen ervaar je al meer balans, veerkracht en energie in je dagelijkse dag!

Lezing Biohacking door Kasper van der Meulen

Lezing Biohacking door Kasper van der Meulen

Biohacking is een manier leven waarbij je altijd op zoek bent naar de eenvoudigste tools, technieken en shortcuts om moeiteloos meer uit je leven te halen. Door te doorgronden wat de achterliggende biologie is van jouw energie, focus en fitness kun je je eigen body en mind beter begrijpen en dus optimaliseren. Science Docent en bestseller auteur Kasper van der Meulen was te dik, opgebrand en ongelukkig, maar gebruikte biohacking als methode om elk aspect van zijn leven te upgraden. Hij deelt in deze lezing hoe je de gelukkigste, gezondste en sterkste versie van jezelf kunt creëren als biohacker.

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Vinyasa is het onderdeel van de Ashtanga yoga dat zich meer toespitst op de ademhaling. Hierbij voer je houdingen (Asana’s) in series achter elkaar uit. Tijdens deze dynamische sessie maak zul je veel overgangen maken naar verschillende houdingen. Deze overgang noem je een Vinyasa.

BODYBALANCE

BODYBALANCE

Bij BODYBALANCE combineer je yoga met tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en maakt lichaam en geest sterker, flexibeler en gezonder. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE maakt dat het ook voor ervaren yogi een fijne work-out is.

Kampvuurmeditatie met Afke Reijenga

Kampvuurmeditatie met Afke Reijenga

Lekker onder een kleedje, een knisperend vuur, begeleidende zang door zangeres Anura* en de frisse wind door je haren. Eindig je dag door tot rust te komen op het strand tijdens de Kampvuurmeditatie van Afke Reijenga en Anura.

*Zangeres Anura brengt je met haar engelachtige stem in een bijzondere, ontspannende stemming. Laat je meenemen door de mooie klanken en kom terug bij jezelf. "Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf."

Begeleiding kampvuurmeditatie met Afke

Begeleiding kampvuurmeditatie met Afke

Zangeres Anura brengt je met haar prachtige engelachtige stem in een bijzondere, ontspannende stemming. Ze is bekend van het zingen op evenementen tijdens meditaties en de gayatri mantra die dagelijks door velen wordt beluisterd om de rust te ervaren in hun leven. Laat je meenemen door de mooie klanken en kom terug bij jezelf.
Je voelt de nodige rust en sprankelende helderheid op een mooie wijze wederkeren je lichaam. Ervaar deze beleving tijdens de kampvuurmeditaties met Afke.

Energiewasserette

Energiewasserette

Leer meer over de wereld van energie en intuïtie bij de Energiewasserette. Je onderhoudt je lichaam met voldoende sporten en gezond eten, maar ook je energiesysteem heeft regelmatig een schoonmaakbeurt nodig om oude patronen en energie los te weken. Bezoek de wasserette voor het volgen van een workshop over gronden & loslaten, je aura schoonhouden en het stromen van je energie. Ook kun je een persoonlijk wasje komen draaien, waarbij je door middel van een reading, healing of reiki-behandeling hardnekkige vlekken aanpakt en je weer schoon & fris voelt.

Bad Ass Yoga

Bad Ass Yoga

Een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness. Een work-out waarna jouw Body, Mind en Spirit weer helemaal zen zijn. Bianca Landman daagt je uit het beste in je naar boven te halen. Voel je stoer, voel je sexy, voel je compleet in balans.

Uitdagend en intensief. Move your body, free your mind en join Bianca at Bad Ass Yoga!


Restorative Yoga door Thirza van de Hoef

Restorative Yoga door Thirza van de Hoef

Dit is ontspannen en herstellen in één. Restorative yoga lijkt op de yin, maar er wordt hier nog meer zachtheid in de houdingen gebracht om zo het lichaam op een nog dieper niveau te
kunnen herstellen. Ideaal dus als start of einde van je dag!

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland verzorgt voor onze Mind pijler een drietal onderdelen.

Aerial Yoga: hierbij speel je met de zwaartekracht. Al zwevend in een hangmat word je uitgedaagd steeds meer gevorderde yogaposes aan te nemen. Door het doek is zo’n pose ineens binnen handbereik.

Aerial Restorative Yoga: Een hele relaxte vorm van yoga, dat blokkades kan opheffen en mobiliteit en flexibiliteit terugbrengt in gewrichten, wervelkolom en spieren. Zwevend boven de grond, masseert het doek tegelijkertijd je lichaam. Dé manier om te herstellen.

* Deze onderdelen zijn niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd per onderdeel.

SupYoga*

SupYoga*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Een uitdagende en heerlijke yoga/pilatesles waarbij je de yogamat verruilt voor een surfboard. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 22,50 euro voor gevraagd.

FloatFit*

FloatFit*

Floatfit® combineert yoga met HIIT (High Intensity Interval Training) en laat jou een work-out ervaren die je nog niet eerder hebt gehad. Denk aan burpees, planken en squats, maar dan drijvend op een Aquabase® op het water.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 5 euro voor gevraagd.

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.
Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 30 euro voor gevraagd.

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.
Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Thaise massage van Massagestudio Los*

Thaise massage van Massagestudio Los*

Het krijgen van een Thaise massage wordt ook wel eens lazy men’s yoga genoemd, omdat het na het krijgen van deze massage voelt alsof je yoga hebt gedaan, terwijl je lekker hebt kunnen blijven
liggen. De massage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage en yogastrekkingen en wordt over de kleding heen gegeven, zorg dat je kleding aan hebt waarin je vrij kunt bewegen. De drukpuntmassage van de meridianen zorgt voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam; de yogastrekkingen openen het lichaam en versoepelen de spieren en gewrichten.
De massage heeft een ontspannende werking. Daarnaast werkt het vitaliserend door het stimuleren van de doorstroming van de energiebanen in het lichaam. Je krijgt er nieuwe energie van en kunt de werking vaak nog dagen navoelen.
De masseuse die deze massage geeft, heeft haar opleiding gehad aan de beroemde WatPo Thai Traditional Medical and Massage School in Bangkok.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Facial van Massagestudio Los*

Facial van Massagestudio Los*

Wil je een gezonde en stralende huid? Wij bieden een heerlijke facial treatment van 50 minuten die bestaat uit het volgende:
- oppervlaktereiniging
- dieptereiniging
- peeling
- stoomapparaat
- onzuiverheden verwijderen of wenkbrauwen epileren
- korte massage van decolleté, nek, schouders en gezicht
- gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
- verzorgende dag-/nachtcrème.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Cryotherapie*

Cryotherapie*

Cryotherapie is dé nieuwe hit in Nederland. Geef je lichaam een complete reset in drie minuten door in een cabine van –110°c te staan. Speciaal voor Healthy Fest komt Cryo Company met deze Cryo cabine én als introductie is de behandeling maar liefst 15 euro goedkoper dan normaal!

Door de extreme temperatuur gaat je lichaam allerlei systemen in werking stellen om je vitale organen te beschermen tegen de kou. Onder andere gaat je bloed daarvoor sneller stromen en worden er hormonen en enzymen aan je bloed toegevoegd.
In het proces worden vervolgens afvalstoffen sneller afgevoerd, endorfine en serotonine aangemaakt en zowel je stofwisseling als immuunsysteem krijgen een boost.

-110°c klinkt onmogelijk, maar het is héle droge lucht en je staat slechts 3 minuten in de cabine.
Iedereen kan het!

Vergeet niet om zelf te zorgen voor een droge bikini of short en topje alsmede droge sokken. Uiteraard is de expert van Cryo Company erbij om je alles uit te leggen en te zorgen dat jij alleen maar hoeft te genieten van deze extreme boost.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 25 euro voor gevraagd.

Lezing: Hoe lever je een topprestatie?

Lezing: Hoe lever je een topprestatie?

Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband weet als geen ander hoe je een topprestatie kunt leveren. Met zijn zeven Olympische medailles behoort hij tot de meest succesvolle sporters aller tijden. Maar wat is zijn geheim? Hij verklapt alvast: "het zijn mini-stapjes die uiteindelijk leiden tot een topprestatie."

We kunnen veel leren van de lessen uit de topsport. Pieter van den Hoogenband neemt je tijdens Healthy Fest mee, samen met ONVZ, en deelt de belangrijkste learnings uit zijn topsportcarrière. Zijn doel? Jou inspireren om ook het beste uit jezelf te halen. Sinds 2008 zet Pieter zich in om Nederland gezonder en vitaler te maken, op een slimme manier, zonder dat het belerend wordt. Samen met ONVZ gaat Pieter helpen om iedereen het beste uit zichzelf te laten helpen. “In mijn sport was het maximale olympisch goud, maar ook in je werk kun je een topprestatie leveren. Ik wil helpen dat te bereiken.”

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Altijd al een keer met een coach willen praten? Jeffrey & Anouk van BODI coachen in persoonlijk leiderschap. Ze leren jou op jezelf te vertrouwen, jezelf te zijn, je intuïtie te volgen en jouw doelen te bereiken. Deze coaching sessies zijn 1-op-1, wat betekent: alle aandacht voor jou! Tijdens het gesprek krijg je meteen al feedback en eerste inzichten over jouw vraag waar je in praktijk mee aan de slag kunt.

Je kunt met allerlei vragen terecht binnen de thema’s: werk, liefde, balans, familie of zingeving. Denk aan vragen als: welke baan past bij mij? Hoe ga ik om met bindings- en verlatingsangst? Hoe krijg ik rust in mijn hoofd? Hoe ga ik om met familiegebeurtenissen als dood en scheiding? Of, wie ben ik en wat wil ik in mijn leven?

IJsbad*

IJsbad*

Durf jij het aan? Daag jezelf uit en duik in het ijsbad! Het is wetenschappelijk bewezen dat iedereen met deze methode iedereen het ijsbad aankan. Een ijsbad is niet alleen gezond, maar het versnelt je spierherstel en vetverbranding. Ademoefeningen geven je invloed op je immuunsysteem en controle over je lichaam tijdens het ijsbad en door de professionele training van iCoolsport wordt jouw focus getraind, waardoor je tijdens alle omstandigheden de techniek goed kan toepassen en minder snel verzuurt tijdens het sporten. Wat zal je je fantastisch voelen na deze coole workshop!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 12,50 euro voor gevraagd.

Afternoonmeditatie door Evelien Fokker

Afternoonmeditatie door Evelien Fokker

Begin je Healthy Festweekend ontspannen met behulp van de afternoonmeditatie met Evelien Fokker. Een goed begin van een weekend vol sport, mind, food en friends! Onder begeleiding van prachtige live muziek van de cello kom je geheel tot rust en ben je ready voor het weekend.

Hottub & Sauna

Hottub & Sauna

Sport moet natuurlijk ook worden afgewisseld met ontspanning. Laten we daar nou het hele weekend de perfecte oplossing voor hebben… Dompel je heerlijk onder in de hottub en/of zweet de spierpijn eruit in de sauna. Gun je lichaam en spieren wat rust en kom even heerlijk genieten in de warmte.

Mr Breath

Mr Breath

We ademen onbewust vanzelf, dag en nacht, een leven lang.
Toch denken veel mensen dat het beter kan, maar wat is ‘goed’ ademen precies en waarom is het belangrijk?
Het merendeel van de mensen gebruikt 30% van zijn ademcapaciteit, met bewust ademen valt dus veel te winnen.
Meer energie, een betere gezondheid, diepe ontspanning, het is allemaal mogelijk met iets simpels als ademhalen.
Ademen brengt je 'in contact met je lijf' en minder ‘in je hoofd’, doet spanning ontspannen.
Er is een directe relatie tussen ademhaling en burnout. Hoe dat werkt ga je zelf ervaren en je krijgt de tools om zelf toe te passen.
Mr. Breath neemt je mee langs de mogelijkheden die bewust ademen biedt. Helder en down-to- earth.

Yoga Nidra Crystal Senses Experience

Yoga Nidra Crystal Senses Experience

Betere nachtrust, meer ontspanning, meer rust, meer energie en minder stress. Dat kan je allemaal bereiken door mee te doen aan deze workshop. Yoga nidra gecombineerd met verschillende selfcare producten zoals kristallen en etherische oliën helpen jou om beter in je vel te laten voelen. Je hoeft alleen maar te ontspannen, gewoon lekker te hallen liggen en het over je heen laten komen. Wie wil dat nou niet?

Food

Healthy Foodtruck Festival op <3 of Healthy Fest

Healthy Foodtruck Festival op <3 of Healthy Fest

Op Healthy Fest zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je vrienden. Wij zorgen voor genoeg variatie voor ontbijt, lunch en diner en beide avonden gaan we door met een verrassende avond programmering!

Granola workshop van Jet van Nieuwkerk*

Granola workshop van Jet van Nieuwkerk*

We gaan aan de slag met onze handen en je werkt als duo. Dat is natuurlijk gezellig, maar je leert ook om samen te werken. Granola maken is misschien nog niets eens zo lastig, maar je zult versteld staan hoeveel mensen absoluut niet weten wát er in granola zit. Inderdaad: het ontbijt wat ze elke ochtend zelf eten. Uit een pak. En daar gaat het om: om te laten zien wat je eet en hoe leuk (en véél lekkerder) het is om zelf iets te maken. Tijdens de workshops geeft Jet tips over een leuk leven in balans en er is genoeg ruimte om vragen te stellen over een healthy lifestyle. Je zult zien hoe leuk bakken is en na deze workshop koop je nooit meer granola uit een pak!

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

1-op-1 intakes en dieetadviezen

1-op-1 intakes en dieetadviezen

Jonathan Klaassen is (online) dietist, voedingscoach en schrijver. Enerzijds werkt hij als online diëtist en helpt mensen bij afvallen, aankomen, welvaartsziekten of andere specifieke kwesties. Daarnaast doet hij onderzoek naar voeding en voedingsstoffen, verzet hij zich tegen voedselhypes en schrijft daar artikelen over die je kunt lezen op zijn Instagram en Facebook. Binnenkort verschijnt zelfs zijn eerste boek! Wanneer je hulp nodig hebt rondom voeding, kan je meedoen aan een van zijn online programma's. Tijdens een van deze programma’s krijg je geen dieet. Nee, je mag echt alles eten. Het creëren van de juiste balans, dat gaat hij je leren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de programma's en het online coachen, zoek Jonathan dan op op Healthy Fest voor een 1-op-1 intake of kom naar zijn lezing!

Lezing: Waarom je NIET moet diëten

Lezing: Waarom je NIET moet diëten

De lezing gaat over waarom er zoveel diëten zijn en hoewel ze allemaal anders lijken ze toch erg op elkaar lijken. Weinig calorieën. Dat het afvalproces hard gaat is logisch, je krijgt immers minder calorieën binnen. Echter kleven er veel nadelen aan diëten. Nadelen die eigenlijk wel schadelijk te noemen zijn. Dat iedereen een dieet verzint is dan ook een kwalijke zaak. Het advies is dan ook vooral om geen dieet te volgen en de dieetboeken bij het grofvuil neer te zetten. Op termijn gaat het je namelijk niet helpen en erg gezond is het niet. Hoe het wél moet wordt er in deze lezing ook verteld.

Friends

Healthy Fest Opening 2018

Healthy Fest Opening 2018

Zorg sowieso dat je bij de opening van Healthy Fest bent op vrijdag om 18:45 uur. Hier starten we gezamenlijk het weekend. Laat je inspireren en motiveren door onze motivators onder leiding van Arie Boomsma. 

Signeersessie door Jet van Nieuwkerk

Signeersessie door Jet van Nieuwkerk

In de Healthy store kun je het hele weekend terecht voor leuke items en natuurlijk de boeken van onze motivators. Ontmoet de schrijver en laat je boek signeren door onder andere Wouter de Jong, CHEF met LEF, Jet van Nieuwkerk, Richard de Leth en Kasper van der Meulen.

World Unplugged: Veggie Night

World Unplugged: Veggie Night

Op vrijdagavond barst het foodtruckspektakel los – veggie style. Iedere foodtruck serveert vegetarische gerechten. Go Italian met veggie pasta’s, of proef Mexicaanse burrito’s en taco’s, Aziatische wok of salades: al je favo food bij elkaar én compleet vegetarisch. Natuurlijk kan een lekkere smoothie of biologische wijn niet ontbreken.
Alle foodtrucks werken met munten die je op het <3 of Healthy Fest kunt kopen op de dag of avond zelf.

Tijdens het eten kun je genieten van de muziek van World Unplugged.

Sport

Wakker worden met Larz & Koffie

Wakker worden met Larz & Koffie

Start je dag met een power work-out en word wakker als nooit tevoren! Heerlijke beats, een lekkere training, een snoepje on stage en een dosis energie waar je bang van wordt!

YinYang met Lienke de Jong & Milou Turpijn

YinYang met Lienke de Jong & Milou Turpijn

Good morning! Deze (extreem vroege) training is de perfecte combinatie voor je lichaam en geest. Eerst jezelf uitdagen en je eigen grenzen opzoeken. Daarna geef jij jouw lichaam, maar vooral je mind de rust die nodig is om dit weekend optimaal te genieten. We starten met een HIIT-work-out waarbij de focus vooral ligt op jezelf uitdagen, calorieën verbranden en zweten. We sluiten af met urban yoga, waarbij je lichaam ontspant en je geest kalmeert. Voor de vroege vogels zorgen we na afloop natuurlijk voor de favoriete Body & Fit shake van Milou & Lienke om de dag goed te beginnen!

CHOREOLOGY®

CHOREOLOGY®

CHOREOLOGY® is gericht op hiphop en streetdance. Moves die te moeilijk lijken, worden op een gemakkelijke manier voorgedaan en aangeleerd, zodat jij de vetste choreo’s gewoon mee kunt doen. Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden. Deze training is goed voor je uithoudingsvermogen, mobiliteit, coördinatie, flexibiliteit en je houding!

PILOXING®

PILOXING®

De perfecte combinatie van cardio, kracht en flexibiliteit. Bereid je voor op een pittige training. Deze work-out op blote voeten is een conditietraining waarin pilates, boksen en dans wordt gecombineerd en zo zorgt voor meer kracht, spierversterking en flexibiliteit. De dansbewegingen zorgen voor net dat beetje extra pit to kick up the fun factor. PILOXING® is een complete work-out die je niet wilt missen!

Dance: Disco meets HipHop door Train The Trainers

Dance: Disco meets HipHop door Train The Trainers

Train The Trainers laat je niet alleen zweten met hun The Gladiator Workouts®, maar laat je ook je heupen losswingen op heerlijke beats. Een heerlijke én pittige danswork-out die je zeker niet wilt missen!
Vorig jaar al een grote hit op Healthy Fest, dit jaar verwachten we er weer een knaller van te maken. Kom & DANCE YOUR ASS OFF!

NTC door Larz

NTC door Larz

Een les die je niet mag missen. In samenwerking met Nike (en de NTC APP ) geeft Larz, International Nike Master Trainer, deze explosieve les overal ter wereld en zoals we zeggen: #stopexercising #starttraining.

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

Ga voor power, snelheid, uithoudingsvermogen en motivatie op de beat van de muziek die wordt gebruikt als sporttimer. Naast boksen zelf, worden ook HIIT-oefeningen ingezet om het beste resultaat te behalen. De les is zo opgebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is. BodyBoxx is een unieke mix van boksen en muziek.

PILOXING® KO

PILOXING® KO

Een spannende nieuwe uitvoering van PILOXING®, waarin dezelfde basisprincipes worden gebruikt als in de wereldberoemde fitnessrage. Ter aanvulling op PILOXING® is deze knock-out versie een high intensity total body work-out, waarbij gebruikgemaakt wordt van 250 gram wegende PILOXING® handschoenen gedurende de gehele les. Dit nieuwe programma is een stuk intensiever dan de traditionele les en biedt door het nieuwe format en de nieuwe oefeningen een maximale uitdaging aan elke deelnemer die zijn of haar fitnessniveau wilt verhogen.

Calisthenics

Calisthenics

Je kijkt je ogen uit bij deze manier van trainen én gaat het zelf ervaren. De work-out wordt voornamelijk uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Voor de beginners gaan we aan de slag met basisoefeningen als pull-ups, push-ups, en dips. De smaak snel te pakken of al enige ervaring met Calisthenics? Met de gevorderden gaan we een level hoger door stapsgewijs oefeningen uit te voeren als de humanflag, backlever en frontlever. Een intensieve training waarbij je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen.

90’s Party met Larz

90’s Party met Larz

Lekkere beats, fun en energy zorgen ervoor dat jij de zaterdagavond lekker los in de heupen begint. Een hiphop-danceles waarmee Larz de afgelopen jaren de wereld is over gereisd. Van Londen tot Moscow en van Limburg tot aan Friesland… Lars reist de wereld over en deelt met jullie zijn moves!

Kickboxing door UFW

Kickboxing door UFW

UFW Kickboxing is kickboksen voor iedereen! In 2015 bracht UFW een uniek concept op de markt die kickboksen toegankelijk maakt voor een brede doelgroep, een hoge belevingswaarde heeft en perfect pas binnen de fitnesscultuur. Je traint als een kickbokser, maar dan zonder het sparren. Jong en oud, mannen en vrouwen, beginner en gevorderd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Bij UFW Kickboxing train je met stoot- en traptechnieken in 55 min. effectief aan je conditie. Daarnaast kun je , indien je dit wilt, met diverse kickboxing-sporttesten werken aan een uitdagende doel. Je kunt dus echt ergens naar toe werken!

Booty Builder door Gym3

Booty Builder door Gym3

Red Cairo geeft een mix van kracht- en grondoefeningen voor een, ja precies, stevige ronde BOOTY! Voor iedereen die met een strakke bips de zomer in wil!

Buddy Box door Gym3

Buddy Box door Gym3

Sporten doen we samen! Studies tonen aan dat het werken met een partner meer voordelen biedt dan het solo hangen aan gewichten of het alleen doen van cardio in een sportschool. Daarom komt Gym3 met deze work-out die draait om creatieve duo-oefeningen waarbij plezier centraal staat!

XL Hoelahoepen

XL Hoelahoepen

Hoelahoepen is echt goed voor álles! Train je buik, benen en billen, verslank je taille en werk tegelijkertijd aan je core en conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie verbetert, net als je spijsvertering en doorbloeding. Een superwork-out dus. Doe mee met Robin Hoop en swing jezelf in shape!

The Gladiator Workouts® - BOOTCAMP

The Gladiator Workouts® - BOOTCAMP

The Gladiator workouts® is een trainings systeem welke door TrainTheTrainers is ontworpen en waarbij al duizenden gecertificeerde trainers actief zijn met dit concept. Geef je over aan onze mastertrainers en rol, spring, buig, strek, lach en sprint met een groep gelijkgestemden en laat je gek maken door het trainersteam.

LXR®

LXR®

Niets geeft je zoveel energie als een stevige krachttraining. LXR® is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe. LXR® is een exclusief trainingsprogramma waar de beste ingrediënten van het verleden versmelten met een moderne trainingsaanpak. Het is een training van 30 minuten die je sterker, slanker en fitter maakt. Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen samen in deze functionele workout en geven je snel resultaat; je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie. Tijdens de LXR® workout wordt gebruik gemaakt van de LXR® fitness bag die je uitdaagt je lichaam slimmer te gebruiken en ervoor zorgt dat je je buikspieren voelt bij elke beweging. Squats, lunges, presses en rotaties wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor de intensiteit constant hoog blijft. De uitdagende functionele bewegingen, gecombineerd met lekkere muziek motiveren je om maximaal rendement uit je training te halen!

SUPERSHAPE The Buddy Edition door Train the Trainers

SUPERSHAPE The Buddy Edition door Train the Trainers

SUPERSHAPE maakt duidelijk waar het in groepsfitness om draait, allround conditioning op een gevarieerde manier met verrassende combinaties en oefeningen met heerlijke muziek als basis. TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de sportbranche. Middels verschillende korte opleidingen en workshops, kan een (toekomstig)trainer zich ontwikkelen tot een veelzijdige fitnessprofessional. Denk hierbij aan de anatomie van het menselijk lichaam, hoe om te gaan met speciale situaties zoals blessures en zwangerschap, maar ook aan de telling op de muziek, je teaching skills en de vele lesvormen. Tijdens deze SUPERSHAPE les zullen jij en je buddy samen trainen o.l.v. mastertrainers Maaike Parrel en Bianca Karel. Dat wordt zweten, lachen en opgepompte benen en billen!

Mpower Woman

Mpower Woman

Mpower is een intensieve training voor ambitieuze vrouwen met dezelfde uitdagingen die topfit willen zijn. Met professionele trainers werk je samen met andere inspirerende vrouwen aan het opbouwen van fysieke en mentale power. Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren. Deze total body work-out is een combinatie van kracht, cardio en high intensity-oefeningen die je veelal in teamverband uitvoert om jezelf te blijven pushen. Zo kun je elkaar stimuleren én uitdagen: wie zet net dat stapje extra? Mpower daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Want als je goed in je vel zit, durf je meer, kun je meer én wil je meer. Zo voel je je als drukbezette vrouw altijd on top of the world. Your world.

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Tijdens deze mega-energieke intervaltraining maak je verschillende springbewegingen op een speciaal ontworpen trampoline. Trampolinefitness dus! Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Een Jumping Fitnessles begint met een warming-up, waarbij een gecertificeerde instructeur de stappen uitlegt. Na een aantal oefeningen bestaat de les uit een aantal korte en intensieve trainingen, gecombineerd met goede muziek. De training is voor iedereen geschikt, je kunt het namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt en fun staat voorop!

Kari Traa Urban Training

Kari Traa Urban Training

De Kari Traa Urban Training is een initiatief van het Noorse dames sportkledingmerk Kari Traa: het snelst groeiende sportmerk voor vrouwen in Europa! Door de moderne stijl en de vrolijke kleurencombinaties, maakt het sportmerk Kari Traa het gemakkelijk om je eigen identiteit, sportiviteit en vrouwelijkheid uit te stralen. Happier, Healthier, Stronger; dat is waar Kari Traa voor staat! Regelmatig worden er in samenwerking met retailers Urban Trainingen door het land neergezet. Gedurende de training worden de deelneemsters meegenomen door de omgeving voor een combinatie van hardlopen en oefeningen. Hierbij staat het aspect fun centraal. De Kari Traa Urban Training is toegankelijk voor ieder fitnessniveau, van beginner tot gevorderde.

BODYPUMP

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze work-out daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses,lifts en curls. De laatste muziek en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft!

Les Mills SPRINT

Les Mills SPRINT

SPRINT is geen gewone work-out, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De work-out is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke grens!

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT

Een krachtige cardio waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Met behulp van een enthousiaste instructeur en veel punches en kicks verbrand je veel calorieën!

Les Mills GRIT

Les Mills GRIT

GRIT is een High Intensity Interval Training (HIIT) die je uitdaagt om heel hard te werken, waardoor je supersnel, superfit wordt! De work-out bestaat uit herhalende, korte trainingspieken met een intensiteit van boven de anaerobe drempel.

SH’BAM

SH’BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dancemoves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club! Eenvoudige, maar toffe dansmoves dus waarmee je je conditie verbetert. Kom alvast in de sfeer voor de zaterdagavond en dans je in het zweet!

Interval Run met de Vondelgym

Interval Run met de Vondelgym

Altijd al je hardloopsnelheid willen verhogen? Krijg tips van hardloopspecialist Niels en leer hoe je het beste een intervaltraining kunt inzetten om je hardloopsnelheid geheel naar wens aan te leren. Je kunt meer dan dat je denkt, zeker samen met Niels!

HF Power Battle

HF Power Battle

Een wedstrijd tussen Healthy Fans waarbij het erom gaat wie zoveel mogelijk dips, pull-ups en push-ups. Daag jezelf uit en geef je op!

Mindful Run

Mindful Run

Genieten van hardlopen met een afwisseling aan oefeningen zoals yoga, mediteren, looptechnieken, maar ook wel eens een tikspelletje of touwtjespringen, gewoon voor de fun. Mindful Run zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en je uithoudingsvermogen wordt vergroot. Voordelen die niet alleen tijdens het sporten goed van pas komen, maar ook in het dagelijks leven. Een work-out die je niet mag missen als je een diepe interesse hebt in wie we zijn als mens, of als je door de bomen het bos niet meer ziet door alle drukte en verplichtingen die je hebt.

Minitriatlon

Minitriatlon

Een once in a lifetime experience! Ervaar hoe het eraan toegaat tijdens een echte triatlon. Doe mee aan deze minitriatlon en zwem 500 meter, fiets 20 kilometer en ren 5,8 kilometer op en rond het Healthy Festterrein. Motivator Marcel Gierman deed in zijn leven meer dan 100 triatlons, won er 55 en is er nu bij om jou te begeleiden!

Let op: als je meedoet, schrijf je dan in voor de kick-off van deze Minitriatlon op vrijdagavond om 20:00 uur. Deze is verplicht voor alle Minitriatlon deelnemers!

Barre met Taylor Geiger

Barre met Taylor Geiger

Barre is al even bekend in Nederland, maar wordt nog steeds populairder. Een fantastische work-out; een soort moderne versie van klassiek ballet. Op een hele elegantie manier werken aan voornamelijk je core, billen en bovenbenen, waardoor je fitter en leniger wordt. Het is een uitdagende work-out die je houding verbetert en blessures voorkomt. Je hoeft geen balletachtergrond te hebben om mee te doen aan deze training, dus what are you waiting for?

Bekkenbodemclinic door Sterkher

Bekkenbodemclinic door Sterkher

Romana Serno is personal trainer, online coach en oprichter van Sterkher. Romana's grootste passie is pre- en postnatale vrouwen leren hoe ze op een veilige manier sterk en fit kunnen blijven tijdens de zwangerschap en bij herstel na de bevalling.
Heb je een kinderwens, ben je zwanger of al moeder, dan is deze workshop iets voor jou. De anatomie van de vrouwelijke bekkenbodem wordt besproken en je leert hoe je deze effectief kunt trainen, zodat je geen last meer hebt van urineverlies tijdens het sporten.

Urban CP Run met de Vondelgym

Urban CP Run met de Vondelgym

Center Parcs de Eemhof is groter en verrassender dan je denkt. Ren met Niels door het park en leer het volledige terrein écht kennen.

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.

BLACKROLL®

BLACKROLL®

BLACKROLL® mastertrainer Sylvain Gaspersz laat je kennismaken met het officiële BLACKROLL®MOVES groepsfitnessprogramma. Het combineert een active movements-bindweefseltraining met een intensieve HIIT, klassieke yoga en pilates.
Essentieel is het gebruik van de BLACKROLL® foamrollers. Daarmee geef je jezelf een myofascial release (zelfmassage) over diverse spier- en fasciagroepen en daag je je fasciae (bindweefsel) uit. Het BLACKROLL® MOVES-programma legt een solide basis voor je algehele fitheid, versterkt je core stability, verbetert je cardiovasculaire systeem en vermindert stress. Verder leidt het tot een groter lichaamsbewustzijn, beter herstel na een zware inspanning, voorkomt het blessures en zorgt het voor een groter algemeen gevoel van balans en fitheid.
In deze 60 minuten durende workshop komen Mobility, Flexibility, Core stability, Cardio, Strength en Relaxation aan bod. Ervaar zelf wat BLACKROLL® voor jou kan doen.

Salsa Bachata Match-Up door 24FIT DANCE CREW

Salsa Bachata Match-Up door 24FIT DANCE CREW

Vorig jaar was dit toptrio ook aanwezig op Healthy Fest. Door hun enthousiasme hebben ze toen de volgende dag nog een extra work-out gegeven. Dit jaar zijn ze er gelukkig weer, nu elke dag! Niet alleen met Zumba, maar ook Salsa Bachata Match-Up!

Floatfit®*

Floatfit®*

Floatfit® combineert yoga met HIIT (High Intensity Interval Training) en laat jou een work-out ervaren die je nog niet eerder hebt gehad. Denk aan burpees, planken en squats, maar dan drijvend op een Aquabase® op het water.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 5 euro voor gevraagd.

Suppen*

Suppen*

Bij suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 15 euro voor gevraagd.

F45

F45

F45 is een Australisch fitnessnetwerk dat zich razendsnel verspreidt over de hele wereld. In slechts 4,5 jaar tijd heeft F45 bijna 1200 studio’s in 39 verschillende landen geopend. F45 is de toekomst van de fitness. Weg met die volle, enorme sportscholen met allerlei moeilijke apparaten. Weg met die dagen waarin je met een dure personal trainer aan de slag gaat en minimale resultaten behaalt.
“F” staat voor “Functional” en “45” voor 45 minuten training. F45 is personal training in een groep, waarmee je 700+ kcal verbrandt in slechts drie kwartier!
Er zijn 29 verschillende trainingsmethoden met meer dan 4000 oefeningen. Hartslagmetingen en televisies zorgen ervoor dat je jouw maximale resultaat behaalt zonder in herhaling te vallen. F45 is efficiënt, effectief en het belangrijkste van alles: LOTS OF FUN!

Functional training door Vibram® Fivefingers®

Functional training door Vibram® Fivefingers®

Tijdens de Functional training door Vibram® Fivefingers® gaan je voeten aan het werk. Samen met merk ambassadeur Alex Gijsbers ga je tijdens de 1 uur durende work-out functionele krachtoefeningen doen op Vibram® Fivefingers®. Hierdoor worden niet alleen je voeten sterker maar ook je benen en rug. Deze training is ideaal voor bijvoorbeeld hardlopers maar ook voor iedereen die sterker en leniger wilt worden en het uithoudingsvermogen een extra boost wilt geven. Het is laagdrempelig en de oefeningen voer je uit op je eigen niveau. Reserveer je Vibram® Fivefingers® bij de stand!

Fysiomed

Fysiomed

Fysiomed is er dit jaar weer bij! In de "Sport je wel gezond"-cottage kun je terecht voor verschillende tests, namelijk een core test, FMS, blessurecheck of goed sportadvies.

Core test
Het half uur van de waarheid: hebben al die buikspieroefeningen wel gewerkt eigenlijk?

FMS-test
Functional Movement screening om de kwaliteit van je beweegpatronen te checken.

Alle tests duren 30 minuten.

Bungee Super Fly

Bungee Super Fly

Het opwindende gevoel van zo vrij bewegen als Superwoman, dat is wat je zult ervaren tijdens deze high-intensity work-out. Secret agent tricks, gewichtloos zweven en hoge jumps komen allemaal voorbij. Bungelend aan de bungee-elastieken heb je zoveel plezier, dat je niet eens doorhebt hoeveel je zweet!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

Gewichtheffen met WeLift

Gewichtheffen met WeLift

Een uitdagende, allesomvattende training waar je fitter en strakker van wordt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Gewichtheffen is een perfecte basis om op voort te bouwen als je graag vaker in de sportschool wilt sporten. Leer met WeLift correct en netjes gewicht te heffen, zodat je blessurevrij blijft en snel progressie maakt.
Anders dan velen denken, word je van gewichtheffen niet groot, gespierd en sloom, maar juist fitter, strakker en slanker. Gewichtheffen is de sport waar je leert versnellen en mobieler wordt. In het dagelijks leven kun je van deze trainingsmethode veel profijt hebben. De volgende keer dat jij je volle boodschappentas tilt of naar de bus rent, merk je al het verschil!

Polefitness

Polefitness

Polefitness is een high impact work-out, waarin iedereen in de groep individueel aan zijn eigen niveau werkt. Het maakt je lijf leniger, strakker, sterker en maakt je handiger. Alhoewel je individueel werkt, is het sociale aspect zeer groot; het plezier in de les is zo groot, dat je 'bijna' niet door hebt dat je al je spieren aan het trainen bent.

De les wordt gegeven door Belinda Seine en Denise Mulder van Polefitness Nederland, ervaren trainers en bekend van verschillende tv-programma's. Denise is daarnaast tweevoudig wereldkampioen. Zij helpen je tijdens de les stap voor stap met uitleg en begeleiding bij de oefeningen.

Tip van de experts: draag een lange sportbroek (met eventueel een korte broek eronder), een hemd en do it!

Op zondag je kunsten in praktijk brengen? Dat kan: tussen 10.00 en 16.00 uur op zondag is een pop-up polefitness, waar je zo in kunt lopen als er plek is. Zondag zijn naast Belinda en Denise ook andere pole fitnessinstructeurs en -enthousiastelingen aanwezig om te helpen en te inspireren. Don't miss it!

ElliptiGO Bike Tour

ElliptiGO Bike Tour

On-road suppen, dat is deze training in het kort. Op de SUB, het nieuwste model van Elliptigo dat staat voor Stand-Up Biking, train je jouw core optimaal. Daarnaast verbrand je ook nog eens ±33% meer calorieën dan op een gewone fiets.

Zitten is het nieuwe roken, SUB het nieuwe fietsen. Kom het uitproberen: let's GO!

Electroden Training

Electroden Training

Wie wil er nou niet binnen 20 minuten strakker en sterker zijn? Het kan met EMS Bodytec Training. Dit is een intensieve manier van trainen, waarbij alle grote spiergroepen van het lichaam worden gestimuleerd voor optimaal resultaat. In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd, de stofwisseling gestimuleerd en de huid verstevigd. Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen, welke wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur.

Laat je verassen door de "schokkende" techniek'.

Casall & Gaiam Parachute Work-Out

Casall & Gaiam Parachute Work-Out

Kom jij op Healthyfest samen met jouw sportbuddy trainen tijdens een unieke workout georganiseerd door Casall en Workout Amsterdam? Maak kennis met de populaire trainingstool: de HIIT Parachute.

Dit is een nieuwe manier om je training effectiever en afwisselender te maken. Een uitdagende workout en je kunt mee doen op je eigen niveau.
Verhoog je hartslag maximaal met Jill & Noor en boosten je vetverbranding met hun bekende HIIT & Kracht Circuits. Fun gegarandeerd!

DISQ

DISQ

Train like a star! Madonna & Usher namen deel aan het programma en trainden zich fit voor hun muziektournees. Met deze functional work-out, train je diverse spiergroepen met behulp van de wearable devices van DISQ. Dus get fit 4 summer en train mee met Wendy van Dijk en haar personal trainer Robbert Boekema op muziek van hun dj.

MLAB: Move Lift Act Breathe

MLAB: Move Lift Act Breathe

Move Lift Act Breathe is een nieuwe manier van trainen die jou in je kracht zet. Bevrijd jezelf van de negatieve fitness motivatie van onrealistische doelen, uiterlijke schijn en competitie drang. Doormiddel van natuurlijke beweging, speelse kracht onderdelen, mindset training en ademhalingsoefeningen voel je direct hoe je moeiteloos sterker in je leven kunt staan.

DISCO work-out door Gilton Franklin

DISCO work-out door Gilton Franklin

We gaan terug naar de Motown-tijd en Soultrain! Een leuke swingende Work-Out waar de lekkerste discodeuntjes met bijbehorende bewegingen “onder handen” worden genomen. Als je een liefhebber bent van deze Funky- & Groovy Rhythm sluit je dan aan en ‘do the Locomotion’!

Michael Jackson work-out door Gilton Franklin

Michael Jackson work-out door Gilton Franklin

Een terugblik naar de gouden tijd van MJ. Als je een fan bent moet je beslist aan deze Work-Out meedoen. Naast de bekende hits die de revue passeren worden je ook de bekende moves aangeleerd waar MJ bekend om stond.

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting laat je kennis maken met de wijze waarop militairen fit blijven. Van militairen wordt verwacht dat ze fit zijn zodat de militair in elke situatie krachtig, snel maar ook voor langere tijd kan reageren. De fitheid van een militair kan levensbepalend zijn, daarom is het belangrijk dat een militair aan bewegen denkt maar ook vooral aan zijn gezondheid. Omdat zij niet altijd de beschikking hebben over luxe sportfaciliteiten bieden ze een training aan met alternatieve materialen. Voor militairen staat doorzettingsvermogen, discipline en wilskracht voorop. Durf jij het aan?

Pop-up spellen

Pop-up spellen

Zaterdagmiddag kun je ze niet missen; de Sportmeesters op de Playmobiel. Laat ze niet voorbij gaan zonder een pop-up potje touwtjespringen, badmintonnen, touwtrekken en of een andere welkome verrassing.
Georganiseerd Spelen:
Welkom terug op het sportveldje van de camping. Leef je uit met een potje badminton, volleybal, knotshockey, ultimate frisbee, trefbal of voetbal!

Brandweer

Brandweer

Altijd al eens willen weten of je fit genoeg bent om als brandweervrouw aan de slag te gaan? Dit is je kans! We dagen je uit om de Fire Fit Challenge te trotseren en je te wagen aan de fysieke onderdelen van het brandweervak. Uiteraard in bijpassend uitrukpak voor het échte brandweergevoel. Een absolute ‘check’ op je bucketlist.
Kom wanneer je er klaar voor bent. De Fire Fit Challenge is namelijk het gehele weekend open! Je vindt ons in het festivalhart.

Mind

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Een update van je leefstijl is geen overbodige luxe in deze dynamische wereld. Soms tolt je hoofd van informatie en kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken. Herken jij het ook? Wil jij je vitaliteit naar een hoger niveau brengen? Dat kan! Naast een gezond bammetje en een blokje om tussen de middag zijn er nog meer elementen die invloed hebben op je vitaliteit. Met een vernieuwde en praktische methodiek richt Marianne richt zich naast voeding en beweging ook op de mentale focus, stress -beleving, ontspanning en sociale energie. De winst? Met vaak kleine praktische aanpassingen ervaar je al meer balans, veerkracht en energie in je dagelijkse dag!

Fitgirls.nl

Fitgirls.nl

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform Fitgirls.nl. Met hun platform willen ze vrouwen inspireren en helpen om hun alledaagse, drukke leven te combineren met een gezonde lifestyle. Dagelijks bereiken zij met hun website, televisieprogramma en social mediakanalen duizenden vrouwen in Nederland en België. Ze vertellen je niet wat je moet eten of hoe vaak je moet trainen om je doelen te behalen. Jij gaat dat namelijk, met hun expertise, ervaring en motivatie, vanuit jezelf voor jezelf bepalen. Dani en Lizzy helpen je te vinden wat op lange termijn voor jou kan werken. Een lezing dus waarbij je inzicht krijgt in hoe je lichaam en geest werkt en hoe je de juiste balans kunt vinden in alle passies en ambities, werk en andere zaken die je aandacht vragen.

Lezing: Mindgym met Wouter de Jong

Lezing: Mindgym met Wouter de Jong

Duizendpoot Wouter de Jong komt naar Healthy Fest en geeft een interactieve lezing over hoe je met meer plezier, autonomie en effectiviteit kunt werken en leven. De focus ligt hierbij op je mentale fitheid. Vergeet niet zijn boek Mindgym in de Healthy Store te kopen om ook na het weekend zijn tips & tricks te kunnen toepassen.

Hypnotherapie Emotie-eten met Miranda Meiners

Hypnotherapie Emotie-eten met Miranda Meiners

Als je krachtiger in het leven wilt staan en meer balans wilt hebben tussen mind, body en spirit, dan is dit wat voor jou. Bij hypnose is het jouw mind die de beslissing neemt om de suggesties te aanvaarden. Het is een prachtige zachte therapie met ongekende, snelle resultaten. Na het volgen van de groepshypnose merk je direct positieve verandering(en) in je onbewuste denkpatronen. Deze zullen altijd een onderdeel blijven uitmaken van jouw leven. Zaterdag heeft de hypnotherapie van Miranda het thema: emotie-eten. Tijdens deze sessie ga je op zoek naar de onvervulde emotionele behoeftes van je innerlijke kind.

Wake Up-meditatie met Afke Reijenga

Wake Up-meditatie met Afke Reijenga

Begin je dag op het strand met een bijzondere ochtendmeditatie van Afke Reijenga. Wake up your body en concentreer je op je innerlijk. Jouw dag vanaf het eerste moment volledig in balans.

Yin Yoga door Thirza van de Hoef

Yin Yoga door Thirza van de Hoef

Met Yin Yoga houd je alle yogaposes minimaal drie minuten vast, waardoor je kunt werken aan de diepere lagen van het lichaam. Yin Yoga haalt je uit je comfortzone, het daagt het bindweefsel, de aanhechtingen en de botten van heupen, bekken en onderrug uit en brengt je meer terug in het lichaam.

Yoga Dance door Marina

Yoga Dance door Marina

Bij Yoga Dance gebruiken we het tempo en de sfeer van de muziek om in houdingen te variëren. De yogahoudingen worden op een heldere manier met elkaar verbonden op muziek. Van daaruit is het een kleine stap van yoga naar dans. Het gaat erom dat je bewust bent van hoe je een beweging doet, niet om te voldoen aan een plaatje van hoe het eruit zou moeten zien. Deze flowles begint en eindigt met een rustig yin-deel. Het middelste deel van de les is meer dynamisch; meer yang.

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Een yogales waarbij de focus ligt op het zoeken van rust en ontspanning door middel van de juiste asana’s (bewegingen) en met name op de ademhaling. De asana’s voer je in series achter elkaar uit; een dynamische yogales dus. De overgang tussen de verschillende houdingen noem je vinyasa, vandaar de term.

Sunset Bliss Yoga door Thirza & Marina

Sunset Bliss Yoga door Thirza & Marina

Denk aan palmbomen, een warm strand, het ruisen van de zee en je favoriete cocktail in je hand… Bliss! Deze Sunset Bliss yoga geeft je dezelfde heerlijke ontspanning. Bewegend op muziek gaan we van houding naar houding, als in een dans. Zoals de zon die langzaam ondergaat in de zee bewegen we ons moeiteloos van actieve houdingen naar verstilling en ontspanning. Stap voor stap houdingen die ons lichaam versterken en helen. Na een drukke dag van bewegen, lekker eten en actief zijn, is het tijd voor een welverdiende ontspanning, waarin plezier centraal staat. Een zomerse cocktail van mindfulness, yoga, dans, herstellen, opladen en plezier op relaxte tonen van de muziek.

Kampvuurmeditatie door Afke Reijenga & Wouter de Jong

Kampvuurmeditatie door Afke Reijenga & Wouter de Jong

Neem je kleedje mee aan het einde van een dag vol inspanningen en ga warm bij het vuur zitten voor een ontspannen meditatie. Op vrijdag neemt Afke je mee naar hogere sferen. Op zaterdag geeft eerst Afke deze meditatie, waarna (nog ) later Wouter de tweede les voor zijn rekening neemt onder begeleiding van de prachtige cello klanken van Evelien Fokker.

Meditatie met Afke Reijenga

Meditatie met Afke Reijenga

Afke Reijenga werkte jarenlang als model en actrice, maar heeft de catwalk verruild voor de yogamat en het meditatiekussen. Yoga en meditatie was altijd haar manier om weer tot rust te komen en te helpen haar weer helemaal haar eigen weg te vinden. Nu is ze hier voor jou om je te helpen na een dag vol sportactiviteiten even bij te komen tijdens een ontspannen aardingsmeditatie van Afke Reijenga.

BODYBALANCE

BODYBALANCE

Bij BODYBALANCE combineer je yoga met tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en maakt lichaam en geest sterker, flexibeler en gezonder. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE maakt dat het ook voor ervaren yogi een fijne work-out is.

Energiewasserette

Energiewasserette

Leer meer over de wereld van energie en intuïtie bij de Energiewasserette. Je onderhoudt je lichaam met voldoende sporten en gezond eten, maar ook je energiesysteem heeft regelmatig een schoonmaakbeurt nodig om oude patronen en energie los te weken. Bezoek de wasserette voor het volgen van een workshop over gronden & loslaten, je aura schoonhouden en het stromen van je energie. Ook kun je een persoonlijk wasje komen draaien, waarbij je door middel van een reading, healing of reiki-behandeling hardnekkige vlekken aanpakt en je weer schoon & fris voelt.

7 Day Recharge

7 Day Recharge

Wil jij weer bruisen van de energie? Meer genieten van je leven en je focussen op wat voor jou belangrijk is? Kom dan naar de lezing van Hidde de Vries. Hidde is oprichter van de 7 Day Recharge. Hij helpt teams van onder andere Google en Microsoft optimaal te presteren. Daar kan hij jou ook bij helpen.

Hidde laat je zien hoe je op een eenvoudige manier focus aanbrengt in je leven. Hij laat je zien hoe jij energie overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn. Al tijdens de lezing ga je praktische tools ervaren die je direct kunt toepassen, zodat je erna meteen weer volledig opgeladen bent.

Pilates

Pilates

Wil je ook een soepeler lichaam dat beter in balans is en als kers op de taart een platte buik? Probeer dan deze les van Master Instructor Helga Sylvester van The Pilates Place. Pilates is een full-body work-out die je lichaam sterker maakt en je houding verbetert. Alle bewegingen worden heel gecontroleerd uitgevoerd, waardoor je met minimale herhalingen jouw maximale resultaat halen. Pilates is een full-body work-out die je lichaam sterker maakt en je houding verbetert. Alle bewegingen worden heel gecontroleerd uitgevoerd, waardoor je met minimale herhalingen jouw maximale resultaat halen.

Gongbad

Gongbad

Voer mee op de klanken van grote gongs, klankschalen en andere instrumenten. Voel de pure vibratie van de tonen en laat je meenemen op het ruisen van de zee en andere klanken. Geniet van deze klankervaring; een gongbad, en ervaar wat het met jou en jouw lichaam doet. Waan je letterlijk even in een andere dimensie, een andere wereld. Een wereld zonder druk, geen moeten en alleen maar zijn. Je hoofd leeg en zonder gedachten.

Bad Ass Yoga

Bad Ass Yoga

Een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness. Een work-out waarna jouw Body, Mind en Spirit weer helemaal zen zijn. Bianca Landman daagt je uit het beste in je naar boven te halen. Voel je stoer, voel je sexy, voel je compleet in balans.

Uitdagend en intensief. Move your body, free your mind en join Bianca at Bad Ass Yoga!

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland verzorgt voor onze pijler Mind een tweetal onderdelen.

Aerial Yoga: hierbij speel je met de zwaartekracht.
Al zwevend in een hangmat word je uitgedaagd steeds meer gevorderde yogaposes aan te nemen. Door het doek is zo’n pose ineens binnen handbereik.

Aerial Restorative Yoga: Een hele relaxte vorm van yoga, dat blokkades kan opheffen en mobiliteit en flexibiliteit terugbrengt in gewrichten, wervelkolom en spieren. Zwevend boven de grond, masseert het doek tegelijkertijd je lichaam. Dé manier om te herstellen.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

SupYoga*

SupYoga*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga-experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 22,50 euro voor gevraagd.

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.

Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 30 euro voor gevraagd.

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je
volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.

Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Thaise massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Thaise massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Het krijgen van een Thaise massage wordt ook wel eens lazy men’s yoga genoemd, omdat het na het krijgen van deze massage voelt alsof je yoga hebt gedaan, terwijl je lekker hebt kunnen blijven
liggen. De massage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage en yogastrekkingen en wordt over de kleding heen gegeven, zorg dat je kleding aan hebt waarin je vrij kunt bewegen. De drukpuntmassage van de meridianen zorgt voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam; de yogastrekkingen openen het lichaam en versoepelen de spieren en gewrichten. De massage heeft een ontspannende werking. Daarnaast werkt het vitaliserend door het stimuleren van de doorstroming van de energiebanen in het lichaam. Je krijgt er nieuwe energie van en kunt de werking vaak nog dagen navoelen.
De masseuse die deze massage geeft, heeft haar opleiding gehad aan de beroemde WatPo Thai Traditional Medical and Massage School in Bangkok.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Facial van Massagestudio Los - 50 minuten*

Facial van Massagestudio Los - 50 minuten*

Wil je een gezonde en stralende huid? Wij bieden een heerlijke facial treatment van 50 minuten die bestaat uit het volgende:
- oppervlaktereiniging
- dieptereiniging
- peeling
- stoomapparaat
- onzuiverheden verwijderen of wenkbrauwen epileren
- korte massage van decolleté, nek, schouders en gezicht
- gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
- verzorgende dag-/nachtcrème.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Cryotherapie*

Cryotherapie*

Cryotherapie is dé nieuwe hit in Nederland. Geef je lichaam een complete reset in drie minuten door in een cabine van –110°c te staan. Speciaal voor Healthy Fest komt Cryo Company met deze Cryo cabine én als introductie is de behandeling maar liefst 15 euro goedkoper dan normaal!

Door de extreme temperatuur gaat je lichaam allerlei systemen in werking stellen om je vitale organen te beschermen tegen de kou. Onder andere gaat je bloed daarvoor sneller stromen en worden er hormonen en enzymen aan je bloed toegevoegd.
In het proces worden vervolgens afvalstoffen sneller afgevoerd, endorfine en serotonine aangemaakt en zowel je stofwisseling als immuunsysteem krijgen een boost.

-110°c klinkt onmogelijk, maar het is héle droge lucht en je staat slechts 3 minuten in de cabine.
Iedereen kan het!

Vergeet niet om zelf te zorgen voor een droge bikini of short en topje alsmede droge sokken. Uiteraard is de expert van Cryo Company erbij om je alles uit te leggen en te zorgen dat jij alleen maar hoeft te genieten van deze extreme boost.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 25 euro voor gevraagd.

IJsbad*

IJsbad*

Durf jij het aan? Daag jezelf uit en duik in het ijsbad! Het is wetenschappelijk bewezen dat iedereen met deze methode iedereen het ijsbad aankan. Een ijsbad is niet alleen gezond, maar het versnelt je spierherstel en vetverbranding. Ademoefeningen geven je invloed op je immuunsysteem en controle over je lichaam tijdens het ijsbad en door de professionele training van iCoolsport wordt jouw focus getraind, waardoor je tijdens alle omstandigheden de techniek goed kan toepassen en minder snel verzuurt tijdens het sporten. Wat zal je je fantastisch voelen na deze coole workshop!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 25 euro voor gevraagd.

Lezing: Zo blijf je de hele dag energiek

Lezing: Zo blijf je de hele dag energiek

ONVZ Zorgverzekeraar en Jochem Uytdehaage slaan de handen ineen om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Tegenwoordig zijn we allemaal ‘druk’ we willen iedere dag zoveel mogelijk doen: werken én tijd doorbrengen met familie & vrienden én uitgebreid koken én het huishouden én goed slapen én het liefst hebben we ook nog wat tijd voor onszelf. Voormalig schaatser en Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage weet als geen ander hoe belangrijk het is om je energie te verdelen om een bepaald doel te bereiken. Hoe houd je je batterij de hele dag opgeladen? Hij deelt zijn ervaringen en tips graag met je.

We kunnen veel leren van de lessen uit de topsport. Jochem Uytdehaage brengt je in beweging met zijn inspirerende verhaal. Je voelt letterlijk de energie! Haal samen met Jochem het beste uit jezelf.

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Altijd al een keer met een coach willen praten? Jeffrey & Anouk van BODI coachen in persoonlijk leiderschap. Ze leren jou op jezelf te vertrouwen, jezelf te zijn, je intuïtie te volgen en jouw doelen te bereiken. Deze coaching sessies zijn 1-op-1, wat betekent: alle aandacht voor jou! Tijdens het gesprek krijg je meteen al feedback en eerste inzichten over jouw vraag waar je in praktijk mee aan de slag kunt.

Je kunt met allerlei vragen terecht binnen de thema’s: werk, liefde, balans, familie of zingeving. Denk aan vragen als: welke baan past bij mij? Hoe ga ik om met bindings- en verlatingsangst? Hoe krijg ik rust in mijn hoofd? Hoe ga ik om met familiegebeurtenissen als dood en scheiding? Of, wie ben ik en wat wil ik in mijn leven?

Workshop: Creëer jouw droomleven

Workshop: Creëer jouw droomleven

Wil jij ontdekken wat je wilt en wie je wilt zijn? Jeffrey & Anouk van BODI ontwikkelen mensen in persoonlijk leiderschap: op jezelf vertrouwen, jezelf zijn, je intuïtie volgen en jouw doelen bereiken. Tijdens deze inspirerende workshop krijg je op creatieve wijze inzicht in wie je bent, waar je van droomt en welke eerste stap jij gaat zetten.

Vanuit jouw intuïtie maak je jouw eigen ‘Dreamboard’. Doelen bereik je door te focussen waar je naar toe wil en door dagelijks committed te zijn met het zetten van stappen om daar te komen. Door bewust jouw doelen te visualiseren en vast te leggen versterk je de focus in jouw mindset, zodat jij jouw doelen en dromen waar gaat maken. Je kunt jouw Dreamboard thuis ophangen om committed en gefocust te blijven!

Lezing: Relax your mind and Reset your body met Plantina

Lezing: Relax your mind and Reset your body met Plantina

Wil je naast een sportief en mooi lichaam, ook een body en mind reset ervaren? Vind je het soms lastig om langere tijd iets vol te houden? Of val je niet af ondanks dat je veel sport en gezond leeft? Leef je gezond maar ziet je huid er niet mooi uit? Sport je veel maar je voelt je nog steeds moe? Wil je graag eindelijk de cirkel doorbreken en je gezonde leefstijl kunnen handhaven en je fitter, slanker, mooier en relaxter voelen? Dan is Plantina milde detox kuur echt iets voor jou, reset en herstel van binnenuit, prachtig resultaat van buiten! Nieuwsgierig naar het geheim van Plantina? Kom dan samen met je vrienden naar de Plantina detox lezing!

Latifa Meditatie door Evelien Fokker

Latifa Meditatie door Evelien Fokker

De celloklanken en zang van Evelien Fokken brenen je naar een diepe ontspanning. De prachtige mantra’s en muziek zorgen ervoor dat je optimaal kan herstellen en kan voelen wat jij nodig hebt. Tijdens de Latifa Meditatie maak je een reis door jouw lichaam en geest op basis van 7 stappen: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en wil. Terwijl je ultiem ontspant, voel je inspiratie en weet je wat de volgende stap is in jouw leven.

Hottub & Sauna

Hottub & Sauna

Sport moet natuurlijk ook worden afgewisseld met ontspanning. Laten we daar nou het hele weekend de perfecte oplossing voor hebben… Dompel je heerlijk onder in de hottub en/of zweet de spierpijn eruit in de sauna. Gun je lichaam en spieren wat rust en kom even heerlijk genieten in de warmte.

Lezing: SPORT kracht & geslacht

Lezing: SPORT kracht & geslacht

Deze lezing geeft een inzicht in welke verschillen er zijn tussen man en vrouw op het gebied van training, voeding en suppletie en wat krachtraining feitelijk is.
TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de sportbranche. Middels verschillende korte opleidingen en cursussen, kan een (toekomstig)trainer zich ontwikkelen tot een veelzijdige en kundige aanwinst in de branche. Deze lexzing geeft een klein inkijkje in lesstof van de FITNESS A opleiding.

Food

The Breakfast Club powered by Bolletje

The Breakfast Club powered by Bolletje

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag en zondag pakt Healthy Fest uit met een heerlijk ontbijt. Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten worden onder leiding van Arie Boomsma feiten en fabels besproken tijdens The Breakfastclub Talkshow met onder andere Wouter de Jong, Richard de Leth, Kasper van der Meulen en Charlie's Kitchen. Zorg dat je een van de twee ochtenden dit ontbijt boekt; dan pas is je Healthy Festweekend echt compleet!
Let op: het programma van The Breakfast Club is op zaterdag gelijk aan op zondag. Voor het ontbijt zal een vergoeding worden gevraagd.

Lezing: Intermittent Fasting door Gwendala Gosliga

Lezing: Intermittent Fasting door Gwendala Gosliga

Steeds meer mensen doen aan intermittent fasting, oftewel periodiek vasten, omdat ze merken dat ze zich gezonder en fitter gaan voelen. Door regelmatig even te vasten zorg je ervoor dat je lichaam beter in staat is vet te verbranden. De vraag is natuurlijk of vasten met tussenpozen eigenlijk wel gezond is en of je er inderdaad mee kunt afvallen. Nieuwsgierig of intermittent fasting iets voor jou is? Kom dan naar deze inspirerende lezing!

Lezing: Eet als een Expert door I'm a Foodie

Lezing: Eet als een Expert door I'm a Foodie

Marijke, Gaby en Liesbeth auteurs van Eet als een expert, vertellen over de fabels en feiten over gezondheid en leggen uit waarom de meeste voedingshypes niet zo gezond zijn als ze lijken. Op basis van wetenschappelijk onderzoek laten ze zien hoe het nu echt zit. Met praktische tips om gezonder te eten.

Lezing: Richard de Leth, Persoonlijk Leefstijlplan

Lezing: Richard de Leth, Persoonlijk Leefstijlplan

In zijn lezing vertelt Richard waarom voeding, beweging en ontspanning altijd samengaan met het versterken van gezondheid en geluk. Het wordt ook duidelijk waarom het de meeste mensen niet lukt om te veranderen: we zijn slachtoffer van onze zwakke plekken, onze instincten. Richard laat vanuit verschillende invalshoeken nieuwe inzichten zien in hoe voeding, beweging en ontspanning als medicijn in je leven geïntegreerd kan worden. In de huidige maatschappij is een leefstijl essentieel om geluk en gezondheid te behouden en te versterken.
''Is je lijf je lief, leef dan preventief!''

Healthy Foodtruck Festival op <3 of Healthy Fest

Healthy Foodtruck Festival op <3 of Healthy Fest

Op Healthy Fest zorg je tussen al het sporten door natuurlijk goed voor jezelf. Wij zorgen voor genoeg variatie om lekker te ontbijten, lunchen en dineren. Op allebei de avonden gaan we door met een verrassende avondprogrammering!

Workshop: Gezonde Smoothies door Enerjoy*

Workshop: Gezonde Smoothies door Enerjoy*

Iedereen kent het: geen tijd om te ontbijten en met lege maag de deur uit rennen voor werk, sport of een afspraak. Of zo’n volgestouwde tas mee moeten nemen, dat de ingrediënten voor die gezonde lunch die je mee wilde nemen, gewoon in de koelkast blijven staan.
Marijn van Meel, bedrijfsdiëtiste bij Enerjoy, helpt je vandaag inzien hoe makkelijk het is een gezonde maaltijd mee te nemen. Maak in deze workshop samen gezonde groene smoothies en leer hoe je hier een volwaardige maaltijd uit kunt halen; door het toevoegen van havermout, pindakaas of powerfoods bijvoorbeeld.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 20 euro voor gevraagd.

Raw taarten maken met Food your life*

Raw taarten maken met Food your life*

Kim van Food your life leert je in deze workshop niet alleen hoe je raw taarten maakt, maar ook waarom het zoveel beter is. Voeding en lifestyle zoals de natuur dat ooit bedoeld heeft, is waar Kim dagelijks mee bezig is. Met haar Foodtruck en als orthomoleculair therapeut probeert Kim iedereen te helpen de balans in hun lichaam (terug) te vinden.

In deze workshop leer je een voedzame, maar briljante taarten te maken die je zo op tafel kunt zetten bij de grootste zoetekauwen. Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij; veel, zo niet alles, kan!

*Dit onderdeel is niet inclusief, er wordt een vergoeding van 15 euro voor gevraagd.

Friends

Signeersessies in Healthy Store

Signeersessies in Healthy Store

In de Healthy store kun je het hele weekend terecht voor leuke items en natuurlijk de boeken van onze motivators. Ontmoet de schrijver en laat je boek signeren door onder andere Wouter de Jong, CHEF met LEF, Jet van Nieuwkerk, Richard de Leth en Kasper van der Meulen.

Healthy Roast, Snacks, Bites & Beatz

Healthy Roast, Snacks, Bites & Beatz

Op de tweede avond van Healthy Fest pakken we uit met de Healthy Roast, Snacks, Bites en Beatz! Je kan genieten van heerlijke en gezonde roasts, snacks en bites. Het zijn kleine porties, zodat je van al het lekkers kan proeven. Muntjes hiervoor zullen tegen betaling verkrijgbaar zijn op het festival terrein.  

Ook gaat het dak eraf! Verschillende DJ’s zullen een feestje komen bouwen, waaronder onze Gilton Franklin en DJ Aiscream. Je kan los gaan op verschillende soorten muziek; van 70’s tot nu, van R&B naar top 40 en van latin tot lekkere dansbare, maar vooral muzikale, house onder begeleiding van een saxofonist en een MC.

Iedereen is welkom om lekker mee te genieten en te swingen.

Tipsy Wine Yoga

Tipsy Wine Yoga

Wat een feest! Wijn kunnen drinken terwijl je een work-out doet. Wie had dat voor mogelijk gehouden? Bij Tipsy Wine Yoga kan dit! Dit is namelijk yoga met een glas wijn in je hand. En nee, je hoeft er niet alleen maar mee te balanceren, maar je mag en tussendoor ook van drinken.
In samenwerking met het Girls Who magazine heeft Healthy Fest deze mega trend uit New York naar Nederland gehaald. Met onze top trainers Bianca Landman en Chris Hettinga en onder het genot van een glaasje witte wijn, rode wijn of rosé van Blooming is de Tipsy Wine Yoga de perfecte overgang van jouw intensieve sportdag naar de Healthy Roast, Snacks, Bites and Beatz op de zaterdagavond.

World Unplugged

World Unplugged

Een bijzondere toevoeging aan onze agenda op muzikaal vlak is World Unplugged. In 2015 gestart en inmiddels een absolute hype op het mooie Ibiza. Founder Justin Manville voelde op de juiste tijd en plaats aan dat er vraag was naar een ander geluid dan dat vanuit de super clubs. Intiem, akoestisch en magisch. Artiesten vanuit de hele wereld sloten zich aan bij World Unplugged en treden op tijdens
de inmiddels befaamde boutique concert series waar ‘heartfelt music’ op een bijzondere manier ten gehore wordt gebracht. Op Ibiza ontwikkelt het platform zich verder tot een festival format waarop een ‘unplugged lifestyle’ centraal staat. Een dag of weekend lang geen telefoon, unplugged muziek, activiteiten rondom een peaceful mind (yoga, meditatie, speaker series over toffe onderwerpen, etc) en
gezond lekker eten en drinken.

Sport

Wakker worden met Larz & Koffie

Wakker worden met Larz & Koffie

Start je dag met een power work-out en word wakker als nooit tevoren! Heerlijke beats, een lekkere training, een snoepje on stage en een dosis energie waar je bang van wordt! Na de training staat er een kopje koffie voor jullie klaar!

YinYang met Lienke de Jong & Milou Turpijn

YinYang met Lienke de Jong & Milou Turpijn

Good morning! Deze (extreem vroege) training is de perfecte combinatie voor je lichaam en geest. Eerst jezelf uitdagen en je eigen grenzen opzoeken. Daarna geef jij jouw lichaam, maar vooral je mind de rust die nodig is om dit weekend optimaal te genieten. We starten met een HIIT-work-out waarbij de focus vooral ligt op jezelf uitdagen, calorieën verbranden en zweten. We sluiten af met urban yoga, waarbij je lichaam ontspant en je geest kalmeert. Voor de vroege vogels zorgen we na afloop natuurlijk voor de favoriete Body & Fit shake van Milou & Lienke om de dag goed te beginnen!

PILOXING®

PILOXING®

De perfecte combinatie van cardio, kracht en flexibiliteit. Bereid je voor op een pittige training. Deze work-out op blote voeten is een conditietraining waarin pilates, boksen en dans wordt gecombineerd en zo zorgt voor meer kracht, spierversterking en flexibiliteit. De dansbewegingen zorgen voor net dat beetje extra pit to kick up the fun factor. PILOXING® is een complete work-out die je niet wilt missen!

NTC door Larz

NTC door Larz

Een les die je niet mag missen. In samenwerking met Nike (en de NTC APP ) geeft Larz, International Nike Master Trainer, deze explosieve les overal ter wereld en zoals we zeggen: #stopexercising #starttraining.

XL Hoelahoep Work-Out

XL Hoelahoep Work-Out

Hoelahoepen is echt goed voor álles! Train je buik, benen en billen, verslank je taille en werk tegelijkertijd aan je core en conditie. Niet alleen de buitenkant wordt er beter van, ook je coördinatie verbetert, net als je spijsvertering en doorbloeding. Een superwork-out dus. Doe mee met Robin Hoop en swing jezelf in shape!

PILOXING® KO

PILOXING® KO

Een spannende nieuwe uitvoering van PILOXING®, waarin dezelfde basisprincipes worden gebruikt als in de wereldberoemde fitnessrage. Ter aanvulling op PILOXING® is deze knock-out versie een high intensity total body work-out, waarbij gebruikgemaakt wordt van 250 gram wegende PILOXING® handschoenen gedurende de gehele les. Dit nieuwe programma is een stuk intensiever dan de traditionele les en biedt door het nieuwe format en de nieuwe oefeningen een maximale uitdaging aan elke deelnemer die zijn of haar fitnessniveau wil verhogen.

XCORE®

XCORE®

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-trainer® waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCO-trainer® is en buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt! De XCORE® work-out is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense coretraining. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

MLAB: Move Lift Act Breathe

MLAB: Move Lift Act Breathe

Move Lift Act Breathe is een nieuwe manier van trainen die jou in je kracht zet. Bevrijd jezelf van de negatieve fitness motivatie van onrealistische doelen, uiterlijke schijn en competitie drang. Doormiddel van natuurlijke beweging, speelse kracht onderdelen, mindset training en ademhalingsoefeningen voel je direct hoe je moeiteloos sterker in je leven kunt staan.

BodyBoxx Boxing Bootcamp

BodyBoxx Boxing Bootcamp

Verbeter je boxing skills met eze High Intensity Interval Training! BodyBoxx Boxing Bootcamp is een (kick)bokstraining waarbij je meer aandacht besteed aan de techniek samen met Bootcamp oefeningen.

Functional training door Vibram® Fivefingers®

Functional training door Vibram® Fivefingers®

Tijdens de Functional training door Vibram® Fivefingers® gaan je voeten aan het werk. Samen met merk ambassadeur Alex Gijsbers ga je tijdens de 1 uur durende work-out functionele krachtoefeningen doen op blote voeten of op Vibram® Fivefingers®. Hierdoor worden niet alleen je voeten sterker maar ook je benen en rug. Deze training is oeaal voor bijvoorbeeld hardlopers maar ook voor iedereen die sterker en leniger wilt worden en het uithoudingsvermogen een extra boost wilt geven. Het is laagdrempelig en de oefeningen voer je uit op je eigen niveau. Reserveer je Fivefingers bij de stand!

UFW BOXING45 door Esther Schouten

UFW BOXING45 door Esther Schouten

Een te gekke bokstraining in exact vijfenveertig minuten. Dat is waar boxing-45 voor staat! Boksprogramma’s en workouts van korte duur zijn momenteel de trend binnen fitnessland en nu is er de perfecte mix. Bokscombinaties gecombineerd met High Intensity Interterval Training maakt deze les in 45 minuten zeer effectief voor afvallen, conditieverbetering en krijgen van een sterk lichaam. Je vecht niet tegen elkaar, maar werkt wel met elkaar samen op elkaars bokshandschoenen. De les wordt ondersteund met bijpassende muziek, maar je werkt zeker niet op de maat. Dit maakt de les daarom toegankelijk voor iedereen, zowel vrouwen als mannen.

BRN®

BRN®

Tijd om de laatste hand te leggen aan jouw gewenste summer body! Dat doe je met BRN® (Body u Really Need). Een effectieve en motiverende work-out die er in 45 minuten voor zorgt dat je conditie verbetert, je jouw core traint en je spieren verstevigt. Maar wat moet je nou precies eten na een BRN®-les om jouw lichaam weer in top shape te krijgen? Voor het allerbeste resultaat ben je na jouw les namelijk nog niet klaar: de belangrijkste maaltijd van de dag staat voor de deur. Wat jouw doel ook is, het is belangrijk om altijd te eten na het sporten. Je lichaam heeft voeding nodig met goede energie en bouwstoffen, zodat het zich kan herstellen. Kies er daarom voor om complexe koolhydraten te eten, zoals zilvervliesrijst en volkoren pasta, om jouw glycogeenvoorraad aan te vullen. Eiwitten zijn belangrijk om spieropbouw te stimuleren en zo een strakker lichaam te krijgen; een goede optie is dus een eiwitshake direct na de training om je lichaam te laten herstellen. Vergeet deze tips niet en onthoud dat het niet moeilijk hoeft te zijn.

Calisthenics

Calisthenics

Je kijkt je ogen uit bij deze manier van trainen én gaat het zelf ervaren. De work-out wordt voornamelijk uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Voor de beginners gaan we aan de slag met basisoefeningen als pull-ups, push-ups, en dips. De smaak snel te pakken of al enige ervaring met Calisthenics? Met de gevorderden gaan we een level hoger door stapsgewijs oefeningen uit te voeren als de humanflag, backlever en frontlever. Een intensieve training waarbij je uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen.

The Gladiator Workouts® - EXTREME BOOTCAMP

The Gladiator Workouts® - EXTREME BOOTCAMP

TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de sportbranche. Middels verschillende korte opleidingen en workshops, kan een (toekomstig)trainer zich ontwikkelen tot een veelzijdige en kundige aanwinst in de branche.  The Gladiator work-outs is een trainingssysteem welke door TrainTheTrainers is ontworpen en waarbij al duizenden gecertificeerde trainers actief zijn met dit concept! Tijdens Healthy Fest laat TrainTheTrainers jou ervaren hoe het is om een goede en uitdagende work-out te volgen door onze mastertrainers! Zin om lekker te zweten met een veelzijdige groep sporters, onze trainers en benieuwd naar onze vriend Jack? De Extreme Bootcamp is buiten spelen voor volwassenen! Bij deze extreme work-out zal je middels lange trainingintervals flink aan het werk worden gezet, maar staat natuurlijk ook verantwoord sporten en plezier voorop!

Buddy Box met Gym3

Buddy Box met Gym3

Sporten doen we samen! Studies tonen aan dat het werken met een partner meer voordelen biedt dan het solo hangen aan gewichten of het alleen doen van cardio in een sportschool. Daarom komt Gym3 met deze work-out die draait om creatieve duo-oefeningen waarbij plezier centraal staat!

FIGHT door Train The Trainers

FIGHT door Train The Trainers

Ook dit jaar komt Train The Trainers weer naar Healthy Fest met een groot aantal trainers die waanzinnige work-outs geven. The Gladiator Workouts® zijn korte trainingen ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn en spieruithoudingsvermogen. Mis deze Fight work-out van Train The Trainers niet.

Lezing: 5 Tools voor een strakker lijf

Lezing: 5 Tools voor een strakker lijf

Als je ECHT fit wilt worden, dan is sporten alleen niet genoeg. Leer van Renata Jarz (House of Workouts) en Lienke de Jong (Dear GoodMorning) hoe je voeding, ontspanning en training op de juiste manier combineert en topfit wordt.

BODYPUMP

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. Deze work-out daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. De laatste muziek en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft!

Les Mills GRIT

Les Mills GRIT

GRIT is High Intensity Interval Training (HIIT) die je uitdaagt om heel hard te werken, waardoor je super snel, super fit wordt! De workout bestaat uit herhalende, korte trainingspieken met een intensiteit van boven de anaerobe drempel.

SH’BAM

SH’BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dancemoves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club! Simpele, maar toffe dansmoves dus waarmee je je conditie verbetert. Kom alvast in de sfeer voor de zaterdagavond en dans je in het zweet!

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT

Een krachtige cardio waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Met behulp van een enthousiaste instructeur en veel punches en kicks verbrand je veel calorieën!

Les Mills SPRINT

Les Mills SPRINT

SPRINT is geen gewone work-out, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De work-out is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke grens!

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Tijdens deze mega-energieke intervaltraining maak je verschillende springbewegingen op een speciaal ontworpen trampoline. Trampolinefitness dus! Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Een Jumping Fitnessles begint met een warming-up, waarbij een gecertificeerde instructeur de stappen uitlegt. Na een aantal oefeningen bestaat de les uit een aantal korte en intensieve trainingen, gecombineerd met goede muziek. De training is voor iedereen geschikt, je kunt het namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt en fun staat voorop!

Minitriatlon met Marcel Gierman en zijn team

Minitriatlon met Marcel Gierman en zijn team

Een once in a lifetime experience! Ervaar hoe het eraan toegaat tijdens een echte triatlon. Doe mee aan deze minitriatlon en zwem 500 meter, fiets 20 kilometer en ren 5,8 kilometer op en rond het Healthy Festterrein. Motivator Marcel Gierman deed in zijn leven meer dan 100 triatlons, won er 55 en is er nu bij om jou te begeleiden!

Let op: als je meedoet, schrijf je dan in voor de kick-off van deze Minitriatlon op vrijdagavond om 20:00 uur. Deze is verplicht voor alle deelnemers!

Mindful Run

Mindful Run

Mindful Run is innovatief op het gebied van Bewegen in combinatie met Mindfulness. Duizenden mensen hebben afgelopen jaren al mogen ervaren hoe effectief deze technieken kunnen zijn in het sporten maar zeker ook in het dagelijkse leven. Genieten van het hardlopen met een afwisseling aan oefeningen zoals yoga, mediteren, looptechnieken, maar ook wel eens een tikspelletje of touwtjespringen, gewoon fun!

Booty Builder door Gym3

Booty Builder door Gym3

Red Cairo geeft een mix van kracht- en grondoefeningen voor een, ja precies, stevige ronde BOOTY! Voor iedereen die met een strakke bips de zomer in wil dus een echte aanrader.

Kari Traa Urban Training

Kari Traa Urban Training

De Kari Traa Urban Training is een initiatief van het Noorse dames sportkledingmerk Kari Traa: het snelst groeiende sportmerk voor vrouwen in Europa! Door de moderne stijl en de vrolijke kleurencombinaties, maakt het sportmerk Kari Traa het gemakkelijk om je eigen identiteit, sportiviteit en vrouwelijkheid uit te stralen. Happier, Healthier, Stronger; dat is waar Kari Traa voor staat! Regelmatig worden er in samenwerking met retailers Urban Trainingen door het land neergezet. Gedurende de training worden de deelneemsters meegenomen door de omgeving voor een combinatie van hardlopen en oefeningen. Hierbij staat het aspect ‘fun’ centraal. De Kari Traa Urban Training is toegankelijk voor ieder fitnessniveau, van beginner tot gevorderde.

Sunday Zumba

Sunday Zumba

Hét swingende succes van Healthy Fest mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken. De mannen van 24FIT DANCE CREW zetten de volumeknop omhoog en laten je zweten, lachen, dansen én heel veel bewegen!

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

BodyBoxx Boxing & Kickboxing

BodyBoxx Boxing/Kickboxing is toegankelijk voor iedereen. Trainingspartners geven de combinaties in elkaars handschoenen. De tijd wordt bijgehouden met muziek als sporttimer.

Urban CP Run met de Vondelgym Running Club

Urban CP Run met de Vondelgym Running Club

Center Parcs de Eemhof is groter en verrassender dan je denkt. Ren met Niels door het park en leer het volledige terrein écht kennen.

Dancehall

Dancehall

Deze dans- en muziekstijl uit Jamaica is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek- en danswereld!

Laat je meeslepen door de lekkere beats tijdens de workshop DANCEHALL die gegeven wordt door Stone. Stone heeft zich onlangs bij 24FIT DANCECREW gevoegd. Zijn unieke stijl is een aanwinst voor de crew! Al vanaf zijn vierde danst hij. Tegenwoordig verzorgt hij op internationaal niveau verschillende dans- en fitnessworkshops.

SUPERSHAPE door Train the Trainers

SUPERSHAPE door Train the Trainers

SUPERSHAPE is een waanzinnige allround conditioning work-out met verrassende combinaties en oefeningen met heerlijke muziek als basis. TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de sportbranche. In een SUPERSHAPE les kun je ervaren welke lesgeefvaardigheden onze top mastertrainers hebben. Trainer: Danny Rust

IDÕ Drum Workouts

IDÕ Drum Workouts

IDÕ is een intensieve total body work-out gebaseerd op het spectaculaire Japanse taikodrummen en op duizenden jaren oude Oosterse trainingsmethodes zoals Do-In (Japanse yoga).

In tegenstelling tot andere trainingsmethodes train je in IDÕ niet op muziek maar ontstaat de muziek vanuit jouw beweging. Dit werkt heel inspirerend en motiverend. Overigens hoef je niet muzikaal aangelegd te zijn voor deze work-out.

In deze les leer je je eigen lijf kennen; je traint binnen je eigen mogelijkheden en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

IDÕ is voor iedereen, van jong tot oud en groot tot klein. Uiteindelijk is het 'jij tegen jij'...

Barre met Taylor Geiger

Barre met Taylor Geiger

Barre is al even bekend in Nederland, maar wordt nog steeds populairder. Een fantastische work-out; een soort moderne versie van klassiek ballet. Op een hele elegantie manier werken aan voornamelijk je core, billen en bovenbenen, waardoor je fitter en leniger wordt. Het is een uitdagende work-out die je houding verbetert en blessures voorkomt. Je hoeft geen balletachtergrond te hebben om mee te doen aan deze training, dus what are you waiting for?

Salsa Bachata Match-Up door 24FIT DANCE CREW

Salsa Bachata Match-Up door 24FIT DANCE CREW

Vorig jaar was dit toptrio ook aanwezig op Healthy Fest. Door hun enthousiasme hebben ze toen de volgende dag nog een extra work-out gegeven. Dit jaar zijn ze er gelukkig weer, nu elke dag! Niet alleen met Zumba, maar ook Salsa Bachata Match-Up!

F45

F45

F45 is een Australisch fitnessnetwerk dat zich razendsnel verspreidt over de hele wereld. In slechts 4,5 jaar tijd heeft F45 bijna 1200 studio’s in 39 verschillende landen geopend. F45 is de toekomst van de fitness. Weg met die volle, enorme sportscholen met allerlei moeilijke apparaten. Weg met die dagen waarin je met een dure personal trainer aan de slag gaat en minimale resultaten behaalt.
“F” staat voor “Functional” en “45” voor 45 minuten training. F45 is personal training in een groep, waarmee je 700+ kcal verbrandt in slechts drie kwartier!
Er zijn 29 verschillende trainingsmethoden met meer dan 4000 oefeningen. Hartslagmetingen en televisies zorgen ervoor dat je jouw maximale resultaat behaalt zonder in herhaling te vallen. F45 is efficiënt, effectief en het belangrijkste van alles: LOTS OF FUN!

Interval Run met Vondelgym

Interval Run met Vondelgym

Altijd al je hardloopsnelheid willen verhogen? Krijg tips van hardloopspecialist Niels en leer hoe je het beste een intervaltraining kunt inzetten om je hardloopsnelheid geheel naar wens aan te leren. Je kunt meer dan dat je denkt, zeker samen met Niels!

Gewichtheffen met WeLift

Gewichtheffen met WeLift

Een uitdagende, allesomvattende training waar je fitter en strakker van wordt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Gewichtheffen is een perfecte basis om op voort te bouwen als je graag vaker in de sportschool wilt sporten. Leer met WeLift correct en netjes gewicht te heffen, zodat je blessurevrij blijft en snel progressie maakt.
Anders dan velen denken, word je van gewichtheffen niet groot, gespierd en sloom, maar juist fitter, strakker en slanker. Gewichtheffen is de sport waar je leert versnellen en mobieler wordt. In het dagelijks leven kun je van deze trainingsmethode veel profijt hebben. De volgende keer dat jij je volle boodschappentas tilt of naar de bus rent, merk je al het verschil!

Fysiomed

Fysiomed

Fysiomed is er dit jaar weer bij! In de "Sport je wel gezond"-cottage kun je terecht voor verschillende tests, namelijk een core test, FMS, blessurecheck of goed sportadvies.

Core test
Het half uur van de waarheid: hebben al die buikspieroefeningen wel gewerkt eigenlijk?

FMS-test
Functional Movement screening om de kwaliteit van je beweegpatronen te checken.

Alle tests duren 30 minuten.

Suppen*

Suppen*

Bij suppen, kort voor Stand Up Paddling, beweeg je jezelf voort op een surfboard met behulp van een lange peddel. Ontstaan vanuit Hawaii als afgeleide van het golfsurfen, groeit deze watersport razendsnel in Nederland: op zee, in meren en zelfs in grachten zie je ze tegenwoordig; de suppers. Verken het water op een surfboard en train gelijk je balans en kracht in deze intensieve work-out.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 15 euro voor gevraagd.

Floatfit*

Floatfit*

Floatfit® combineert yoga met HIIT (High Intensity Interval Training) en laat jou een work-out ervaren die je nog niet eerder hebt gehad. Denk aan burpees, planken en squats, maar dan drijvend op een Aquabase® op het water.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 5 euro voor gevraagd.

Bungee Dance door Aerial Yoga Nederland*

Bungee Dance door Aerial Yoga Nederland*

Een goede work-out voor je core en kracht, terwijl je los van de grond aan bungee-elastieken hangt. Jumps en turns worden zo makkelijk, dat je op muziek door alle danspassen heenvliegt!

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

Aerial Yoga Acrobatics*

Aerial Yoga Acrobatics*

What goes down, must go up! Bij Aerial Yoga speel je met de zwaartekracht. Al zwevend in een hangmat word je uitgedaagd steeds meer gevorderde yogaposes aan te nemen. Bij deze les ligt de focus op het aannemen van acrobatische houdingen.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

Bungee Super Fly*

Bungee Super Fly*

Het opwindende gevoel van zo vrij bewegen als Superwoman, dat is wat je zult ervaren tijdens deze high-intensity work-out. Secret agent tricks, gewichtloos zweven en hoge jumps komen allemaal voorbij. Bungelend aan de bungee-elastieken heb je zoveel plezier, dat je niet eens doorhebt hoeveel je zweet!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd.

ElliptiGO Bike Tour

ElliptiGO Bike Tour

On-road suppen, dat is deze training in het kort. Op de SUB, het nieuwste model van Elliptigo dat staat voor Stand-Up Biking, train je jouw core optimaal. Daarnaast verbrand je ook nog eens ±33% meer calorieën dan op een gewone fiets.

Zitten is het nieuwe roken, SUB het nieuwe fietsen. Kom het uitproberen: let's GO!

Electroden Training

Electroden Training

Wie wil er nou niet binnen 20 minuten strakker en sterker zijn? Het kan met EMS Bodytec Training. Dit is een intensieve manier van trainen, waarbij alle grote spiergroepen van het lichaam worden gestimuleerd voor optimaal resultaat. In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd, de stofwisseling gestimuleerd en de huid verstevigd. Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen, welke wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur.

Laat je verassen door de "schokkende" techniek'.

DISQ

DISQ

Train like a star! Madonna & Usher namen deel aan het programma en trainden zich fit voor hun muziektournees. Met deze functional work-out, train je diverse spiergroepen met behulp van de wearable devices van DISQ. Dus get fit 4 summer en train mee met Wendy van Dijk en haar personal trainer Robbert Boekema op muziek van hun dj.

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hecktiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je Les Mills BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.

Latin Fest door Gilton Franklin

Latin Fest door Gilton Franklin

Het mooie weer brengt ons naar het Caribische gebied! Hier laten we ons leiden door de Latijns Amerikaanse klanken (merengue) en zwoele (heup)bewegingen die door deze opzwepende muziek wordt opgewekt!

WildSwim Clinic powered by RudeHealth door Suzanne Brummel

WildSwim Clinic powered by RudeHealth door Suzanne Brummel

Voormalig Nationaal kampioene open water zwemmen Suzanne Brummel en Healthy Fest Partner RudeHealth verzorgen een toffe openwater training waarbij je aan de slag gaat met jouw borstcrawl techniek. Er zijn maar weinig sporten zo gezond voor je lijf als zwemmen! Je werkt namelijk aan je conditie, gebruikt bijna al je spieren, verbrandt relatief veel in korte tijd én het risico op blessures is heel laag. Ben je aan het trainen voor je eerste triatlon en verbeter je graag je zwemtechniek en -snelheid? Wil je graag werken aan je gezondheid? Of wil je lekker baantjes kunnen trekken maar beheers je de borstcrawl (nog) niet zo goed? Dan is deze training geschikt voor jou! Als klapper op de vuurpijl sluit je de training af met een heerlijke turmeric latte gemaakt door RudeHealth.

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting door de Koninklijke Landmacht

Army Beasting laat je kennis maken met de wijze waarop militairen fit blijven. Van militairen wordt verwacht dat ze fit zijn zodat de militair in elke situatie krachtig, snel maar ook voor langere tijd kan reageren. De fitheid van een militair kan levensbepalend zijn, daarom is het belangrijk dat een militair aan bewegen denkt maar ook vooral aan zijn gezondheid. Omdat zij niet altijd de beschikking hebben over luxe sportfaciliteiten bieden ze een training aan met alternatieve materialen. Voor militairen staat doorzettingsvermogen, discipline en wilskracht voorop. Durf jij het aan?

CARDIO FIGHT door Train the Trainers

CARDIO FIGHT door Train the Trainers

Let’s FIGHT! Mastertrainer Danny Rust zal jou met zijn humor en skills laten zien hoe
gaaf een FIGHT workout kan zijn. Stoten en trappen op snoeiharde beats, mis deze
workout niet!
TrainTheTrainers is een opleidingsinstituut voor beginnende en gevorderde trainers in de
sportbranche. Middels verschillende korte opleidingen en cursussen, kan een
(toekomstig)trainer zich ontwikkelen tot een veelzijdige en kundige aanwinst in de
branche. Denk hierbij aan de anatomie van het menselijk lichaam, hoe om te gaan met speciale
situaties zoals blessures en zwangerschap, maar ook aan de telling op de muziek, je
teaching skills en de vele lesvormen.

Brandweer

Brandweer

Altijd al eens willen weten of je fit genoeg bent om als brandweervrouw aan de slag te gaan? Dit is je kans! We dagen je uit om de Fire Fit Challenge te trotseren en je te wagen aan de fysieke onderdelen van het brandweervak. Uiteraard in bijpassend uitrukpak voor het échte brandweergevoel. Een absolute ‘check’ op je bucketlist.
Kom wanneer je er klaar voor bent. De Fire Fit Challenge is namelijk het gehele weekend open! Je vindt ons in het festivalhart.

Secret Workout

Op de spannendste locatie van het Healthy Fest wordt je weer kind. Hoe? Ontdek het, laat het gebeuren en geniet ervan. De meest ontspannende inspanning die je kan bedenken!

Mind

Mom in Balance, Be The Best You

Mom in Balance, Be The Best You

Esther van Diepen, oprichter van Mom in Balance en moeder van vier kids, woonde samen met haar man en kinderen een tijd in New York waar ze kennismaakte met de cultuur van sportende (soon to be) moeders in stadsparken. Zo kwam zij op het idee voor Mom in Balance. In samenwerking met diverse deskundigen heeft ze de basis gelegd voor dit unieke sportprogramma. In deze sessie staan de volgende vragen centraal: Hoe creëer jij de juiste balans in je leven? Hoe vul jij jouw rol als vrouw/moeder/werknemer in? Wat gaat er goed? Waar zijn er mogelijkheden tot verbetering? Esther geeft je handvatten hoe je in hectische periodes in je kracht kunt blijven staan en een omgeving kunt creëren waarin je optimaal kunt presteren.

Poweryoga door Barbara Schriek

Poweryoga door Barbara Schriek

Lekker de dag beginnen doe je met Power Yoga! Power Yoga is een vorm van yoga waarbij je je inspant om te ontspannen. Je werkt aan je conditie en kracht van je spieren en tegelijkertijd aan je flexibiliteit en mindset. Iedereen kan meedoen aan deze vorm van yoga. Dus wees welkom en join de class!

Wake Up-meditatie door Afke Reijenga

Wake Up-meditatie door Afke Reijenga

Begin je dag op het strand met een bijzondere ochtendmeditatie van Afke Reijenga. Wake up your body en concentreer je op je innerlijk. Jouw dag vanaf het eerste moment volledig in balans.

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Lifestyle Consultancy met Marianne Antuma

Een update van je leefstijl is geen overbodige luxe in deze dynamische wereld. Soms tolt je hoofd van informatie en kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken. Herken jij het ook? Wil jij je vitaliteit naar een hoger niveau brengen? Dat kan! Naast een gezond bammetje en een blokje om tussen de middag zijn er nog meer elementen die invloed hebben op je vitaliteit. Met een vernieuwde en praktische methodiek richt Marianne richt zich naast voeding en beweging ook op de mentale focus, stress -beleving, ontspanning en sociale energie. De winst? Met vaak kleine praktische aanpassingen ervaar je al meer balans, veerkracht en energie in je dagelijkse dag!

Restorative Yoga door Thirza van de Hoef

Restorative Yoga door Thirza van de Hoef

Restorative yoga lijkt op de yin, maar er wordt hier nog meer zachtheid in de houdingen gebracht om zo het lichaam op een nog dieper niveau te kunnen herstellen.

Hack Your Mind door Bart Heijting

Hack Your Mind door Bart Heijting

Deze sessie is de ultieme lifehack voor iedereen die (nog) beter in zijn vel wil zitten. Wil je meer ontspanning, energie of je gelukkiger voelen, dan is deze sessie de eerste stap! Het is een meditatiemethode die direct impact heeft op je onderbewuste brein en hier fysiek nieuwe gedachtes en emotionele patronen inslijpt. Hierdoor ga je de wereld ervaren vanuit rust, plezier en balans in plaats van stress. En het mooie is: het is allemaal wetenschappelijk bewezen

Meditatie met Afke Reijenga

Meditatie met Afke Reijenga

Afke Reijenga werkte jarenlang als model en actrice, maar heeft de catwalk verruild voor de yogamat en het meditatiekussen. Yoga en meditatie was altijd haar manier om weer tot rust te komen en te helpen haar weer helemaal haar eigen weg te vinden. Nu is ze hier voor jou om je te helpen na een dag vol sportactiviteiten even bij te komen tijdens een ontspannen aardingsmeditatie van Afke Reijenga.

Hypnotherapie met Miranda Meiners

Hypnotherapie met Miranda Meiners

Als je krachtiger in het leven wilt staan en meer balans wilt hebben tussen mind, body en spirit, dan is dit wat voor jou. Bij hypnose is het jouw mind die de beslissing neemt om de suggesties te aanvaarden. Het is een prachtige zachte therapie met ongekende, snelle resultaten. Na het volgen van de groepshypnose merk je direct positieve verandering(en) in je onbewuste denkpatronen. Deze zullen altijd een onderdeel blijven uitmaken van jouw leven. Op zondag neemt Miranda je mee in jouw reis naar “zelfliefde, zelfrespect en zelfvertrouwen”. Volg Miranda tijdens deze sessie naar het pure gevoel van geluk.

BODYBALANCE®

BODYBALANCE®

Bij BODYBALANCE® combineer je yoga met tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en maakt lichaam en geest sterker, flexibeler en gezonder. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is BODYBALANCE® een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE® maakt dat het ook voor ervaren yogi een fijne work out is.

Yin Yoga door Thirza van de Hoef

Yin Yoga door Thirza van de Hoef

Met yin yoga houd je alle yogaposes minimaal drie minuten vast, waardoor je kunt werken aan de diepere lagen van het lichaam. Yin yoga haalt je uit je comfortzone, het daagt het bindweefsel, de aanhechtingen en de botten van heupen, bekken en onderrug uit en brengt je meer terug in het lichaam.

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Vinyasa Yoga door Thirza van de Hoef

Een licht-dynamische yogales waarbij de focus ligt op het zoeken van rust en ontspanning door middel van de juiste asana’s (bewegingen) en met name op de ademhaling. De asana’s voer je in series achter elkaar uit; een dynamische yogales dus. De overgang tussen de verschillende houdingen noem je vinyasa, vandaar de term.

Pilates

Pilates

Wil je ook een soepeler lichaam dat beter in balans is en als kers op de taart een platte buik? Probeer dan deze les van Master Instructor Helga Sylvester van The Pilates Place. Pilates is een full-body work-out die je lichaam sterker maakt en je houding verbetert. Alle bewegingen worden heel gecontroleerd uitgevoerd, waardoor je met minimale herhalingen jouw maximale resultaat halen.

Energiewasserette

Energiewasserette

Leer meer over de wereld van energie en intuïtie bij de Energiewasserette. Je onderhoudt je lichaam met voldoende sporten en gezond eten, maar ook je energiesysteem heeft regelmatig een schoonmaakbeurt nodig om oude patronen en energie los te weken. Bezoek de wasserette voor het volgen van een workshop over gronden & loslaten, je aura schoonhouden en het stromen van je energie. Ook kun je een persoonlijk wasje komen draaien, waarbij je door middel van een reading, healing of reiki-behandeling hardnekkige vlekken aanpakt en je weer schoon & fris voelt.

Gongbad

Gongbad

Voer mee op de klanken van grote gongs, klankschalen en andere instrumenten. Voel de pure vibratie van de tonen en laat je meenemen op het ruisen van de zee en andere klanken. Geniet van deze klankervaring; een gongbad, en ervaar wat het met jou en jouw lichaam doet. Waan je letterlijk even in een andere dimensie, een andere wereld. Een wereld zonder druk, geen moeten en alleen maar zijn. Je hoofd leeg en zonder gedachten.

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland*

Aerial Yoga Nederland verzorgt tijdens het weekend een tweetal work-outs.

Aerial Yoga: What goes down, must go up! Bij Aerial Yoga speel je met de zwaartekracht. Al zwevend in een hangmat word je uitgedaagd steeds meer gevorderde yogaposes aan te nemen. Door het doek is zo’n pose ineens binnen handbereik.

Aerial Restorative Yoga: Een hele relaxte vorm van yoga, dat blokkades kan opheffen en mobiliteit en flexibiliteit terugbrengt in gewrichten, wervelkolom en spieren. Zwevend boven de grond, masseert het doek tegelijkertijd je lichaam. Dé manier om te herstellen.

* Deze onderdelen zijn niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 10 euro voor gevraagd per onderdeel.

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 25 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.
Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 30 euro voor gevraagd.

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Massagestudio Los staat klaar om je een heerlijke massage te geven, geheel afgestemd op jouw wensen.
Keuze uit: sport-, ontspannings-, hotstone- of wellnessmassage. Je kunt je keuze maken op locatie.

Ontspanningsmassage
Een massage die gebruikmaakt van diverse technieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Een ontspanningsmassage is bedoeld voor het masseren van de opperlagen van de huid. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel zit.

Sportmassage
Een stevige massage waarbij aan de opbouw en conditie van de spieren wordt gewerkt. Het is een therapeutische massage en heeft een ondersteunend effect bij het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage worden de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel afgevoerd en wordt de spierpijn zoveel mogelijk voorkomen.

Hotstonemassage
Tijdens de hotstonemassage wordt gebruikgemaakt van basaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium. De warmte van de stenen dringt tot diep in de spieren en botten door, waardoor vermoeidheid en spanningen in het lichaam verdwijnen.

Wellnessmassage
De wellnessmassage combineert maar liefst drie verschillende massagetechnieken; sport-, klassiek- en hotstone massage. Dit alles volledig naar je eigen wensen en behoeften.
Tijdens de massage wordt er gebruikgemaakt van warme basaltstenen en aromatische olie.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Thaise massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Thaise massage van Massagestudio Los - 50 minuten*

Het krijgen van een Thaise massage wordt ook wel eens lazy men’s yoga genoemd, omdat het na het krijgen van deze massage voelt alsof je yoga hebt gedaan, terwijl je lekker hebt kunnen blijven
liggen. De massage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage en yogastrekkingen en wordt over de kleding heen gegeven, zorg dat je kleding aan hebt waarin je vrij kunt bewegen. De drukpuntmassage van de meridianen zorgt voor een goede doorstroming van de energie in het lichaam; de yogastrekkingen openen het lichaam en versoepelen de spieren en gewrichten.
De massage heeft een ontspannende werking. Daarnaast werkt het vitaliserend door het stimuleren van de doorstroming van de energiebanen in het lichaam. Je krijgt er nieuwe energie van en kunt de werking vaak nog dagen navoelen.
De masseuse die deze massage geeft, heeft haar opleiding gehad aan de beroemde WatPo Thai Traditional Medical and Massage School in Bangkok.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

Facial van Massagestudio Los - 50 minuten*

Facial van Massagestudio Los - 50 minuten*

Wil je een gezonde en stralende huid? Wij bieden een heerlijke facial treatment van 50 minuten die bestaat uit het volgende:
- oppervlaktereiniging
- dieptereiniging
- peeling
- stoomapparaat
- onzuiverheden verwijderen of wenkbrauwen epileren
- korte massage van decolleté, nek, schouders en gezicht
- gezichtsmasker afgestemd op uw huidtype
- verzorgende dag-/nachtcrème.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 50 euro voor gevraagd.

SupYoga*

SupYoga*

Ben jij op zoek naar de ultieme yoga-experience in de open lucht? Dan is SupYoga iets voor jou! Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft. Volgens kenners is dit een totaal andere ervaring dan een standaard yogales, omdat je buiten op het water één bent met de elementen wat een super rustgevend gevoel geeft. Ervaar de flow en kom helemaal tot rust.

* Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 22,50 euro voor gevraagd.

Cryotherapie*

Cryotherapie*

Cryotherapie is dé nieuwe hit in Nederland. Geef je lichaam een complete reset in drie minuten door in een cabine van –110°c te staan. Speciaal voor Healthy Fest komt Cryo Company met deze Cryo cabine én als introductie is de behandeling maar liefst 15 euro goedkoper dan normaal!

Door de extreme temperatuur gaat je lichaam allerlei systemen in werking stellen om je vitale organen te beschermen tegen de kou. Onder andere gaat je bloed daarvoor sneller stromen en worden er hormonen en enzymen aan je bloed toegevoegd.
In het proces worden vervolgens afvalstoffen sneller afgevoerd, endorfine en serotonine aangemaakt en zowel je stofwisseling als immuunsysteem krijgen een boost.

-110°c klinkt onmogelijk, maar het is héle droge lucht en je staat slechts 3 minuten in de cabine.
Iedereen kan het!

Vergeet niet om zelf te zorgen voor een droge bikini of short en topje alsmede droge sokken. Uiteraard is de expert van Cryo Company erbij om je alles uit te leggen en te zorgen dat jij alleen maar hoeft te genieten van deze extreme boost.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 25 euro voor gevraagd.

IJsbad*

IJsbad*

Durf jij het aan? Daag jezelf uit en duik in het ijsbad! Het is wetenschappelijk bewezen dat iedereen met deze methode iedereen het ijsbad aankan. Een ijsbad is niet alleen gezond, maar het versnelt je spierherstel en vetverbranding. Ademoefeningen geven je invloed op je immuunsysteem en controle over je lichaam tijdens het ijsbad en door de professionele training van iCoolsport wordt jouw focus getraind, waardoor je tijdens alle omstandigheden de techniek goed kan toepassen en minder snel verzuurt tijdens het sporten. Wat zal je je fantastisch voelen na deze coole workshop!

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 25 euro voor gevraagd.

Lezing: Vetlekker en toch gezond koken!

Lezing: Vetlekker en toch gezond koken!

ONVZ slaat de handen ineen met cardioloog en hoogleraar Leonard Hofstra en meesterkok Rudolph van Veen om een heerlijke kookdemo te verzorgen tijdens Healthy Fest.

Te veel zout is niet gezond. Dat weten we allemaal. Maar wat is eigenlijk te veel? Jaarlijks krijgen we gemiddeld een kilo te veel zout binnen. En dat zit ‘m niet alleen in wat je bijvoorbeeld over je gekookte eitje strooit. “Het zit vooral in kant-en-klaarproducten uit de supermarkt”, weet cardioloog en hoogleraar Leonard Hofstra. Zelf koken is veel beter, vindt ook meesterkok Rudolph van Veen. “Samen met Leonard ga ik je laten zien dat koken met verse en onbewerkte ingrediënten leuk, lekker en makkelijk is”, aldus Rudolph van FoodFirst Network.

Lezing: Voeding, Gewicht en suppletie door tweelingzussen Lieke en Sanne Wevers

Lezing: Voeding, Gewicht en suppletie door tweelingzussen Lieke en Sanne Wevers

De tweelingzussen Lieke en Sanne Wevers (27) groeiden, met dank aan beide ouders, op in de turnzaal. Van meekijken naar spelenderwijs de weg vinden op toestellen als de balk en brug met ongelijke leggers. Het lukte Sanne en Lieke, na 40 jaar van afwezigheid als Nederlandse turndelegatie op de Spelen, om zich met de turnploeg te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio.

Waar Sanne er met het goud vandoor ging na haar fenomenale toestelfinale op de balk. Sanne en Lieke zullen vertellen wat er ten grondslag ligt aan de prestaties van deze succesvolle Plantina ambassadrices? Welke rol speelt voeding, gewicht en suppletie bij het realiseren van hun sportprestaties. En hoe ziet de weg naar Tokio 2020 eruit?

Hottub & Sauna

Hottub & Sauna

Sport moet natuurlijk ook worden afgewisseld met ontspanning. Laten we daar nou het hele weekend de perfecte oplossing voor hebben… Dompel je heerlijk onder in de hottub en/of zweet de spierpijn eruit in de sauna. Gun je lichaam en spieren wat rust en kom even heerlijk genieten in de warmte.

Inspiratiesessie: Een Healthy Lifestyle met Naomi van As en Proglasur

Inspiratiesessie: Een Healthy Lifestyle met Naomi van As en Proglasur

Altijd al gedacht dat je super gezond bezig bent doordat je light frisdrank drinkt en veel fruit eet? Naomi van As en wetenschapper Adriaan laten je in deze interactieve inspiratiesessie graag zien hoe jouw gezonde levensstijl minder leuk kan zijn voor je gebit. Samen met Proglasur helpen zij jou graag op weg met een aantal tips & tricks waardoor je gezond kunt genieten, met een witte glimlach en sterke tanden!

Food

The Breakfast Club powered by Bolletje*

The Breakfast Club powered by Bolletje*

Tijdens The Breakfast Club op zaterdag en zondag pakt Healthy Fest uit met een heerlijk ontbijt. Terwijl je geniet van met zorg samengestelde gerechten worden onder leiding van Arie Boomsma feiten en fabels besproken tijdens The Breakfastclub Talkshow met onder andere Richard de Leth, Kasper van der Meulen, Charlie's Kitchen en de turn tweelingzussen Wevers. Zorg dat je een van de twee ochtenden dit ontbijt boekt; dan pas is je Healthy Festweekend echt compleet!
*Let op: het programma van The Breakfast Club is op zaterdag gelijk aan op zondag. Voor het ontbijt zal een vergoeding worden gevraagd.

Lezing: Eet als een Atleet door I'm a Foodie

Lezing: Eet als een Atleet door I'm a Foodie

Sarai, Titia en Vera, auteurs van Eet als een Atleet, geven een lezing waarin ze jou leren wat belangrijk is op het gebied van voeding om het meest uit je training of wedstrijd te halen, ook voor de vegetarische en veganistische sporters onder ons.

Foodtruck Festival op <3 Healthy Fest

Foodtruck Festival op <3 Healthy Fest

Op Healthy Fest zorg je niet alleen goed voor jezelf maar ook voor je vrienden. Wij zorgen voor genoeg variatie om lekker te ontbijten, te lunchen en te dineren! Op allebei de avonden gaan we door met een verrassende avond programmering!

Workshop: Meer energie met voeding door Foodsisters*

Workshop: Meer energie met voeding door Foodsisters*

De Foodsisters zijn al 10 jaar actief op het gebied van koolhydraatarm en suikervrij eten. Tijdens deze workshop leren ze je gemakkelijke én gezonde lunches te maken. Met één basisrecept laten ze je zien hoe je in een handomdraai drie verschillende lunchgerechten to go maakt. Én ze geven je de vijf veelgemaakte fouten bij koolhydraatarm eten.
lunchen. Ondertussen geven ze je tips over alle do's en don'ts van koolhydraatarm eten en als klapper op de vuurpijl mag je ook nog eens jouw zelf gemaakte en overheerlijk lunch TO GO meenemen!

*Dit onderdeel is niet inclusief; er wordt een vergoeding voor gevraagd.

Workshop: Thee*

Workshop: Thee*

Bijna niemand weet hoe je een goede kop thee zet. Wat ook bijna niemand weet, is hoe goed thee combineert met eten: minstens zo goed als wijn, vaak zelfs beter.
Leer van Nederlands Theekampioen 2013 Mariëlla Erkens hoe je de allerlekkerste kop zet en hoe je daar het beste van kunt genieten.
Mariëlle is theesommelier en gespecialiseerd in tea & food pairing, geeft lezingen, trainingen en inspiratiesessies.

*Dit onderdeel is niet inclusief. Er wordt een vergoeding van 15 euro voor gevraagd.

Friends

Stretch & Release met Arie Boomsma and Friends

Stretch & Release met Arie Boomsma and Friends

Gezamenlijk sluiten we het weekend af tijdens de Stretch & Release met Arie Boomsma en zijn Heatlhy Fest vrienden. Zorg ervoor dat je dit niet mist om spierpijn op maandag te voorkomen!

Signeersessie in Healthy Store

Signeersessie in Healthy Store

In de Healthy store kun je het hele weekend terecht voor leuke items en natuurlijk de boeken van onze motivators. Ontmoet de schrijver(s) en laat je boek signeren door onder andere Foodsisters, Wouter de Jong, CHEF met LEF, Jet van Nieuwkerk, Richard de Leth en Kasper van der Meulen.

Foodtruck Specialties

Foodtruck Specialties

Gedurende het weekend hebben jullie al van allerlei lekkernijen van onze Healthy Foodtrucks kunnen genieten. Maar wat maken deze chefs nou zelf eigenlijk het liefst? Proef op de laatste dag van het weekend de favoriete gerechten van onze Foodtrucks. Je hoeft je toch geen zorgen meer te maken over die calorieën – die heb je er toch al afgesport!

Boek nu je dagticket(s)

Zaterdag 13 juni uitverkocht!

zondag 14 juni nog beschikbaar

Healthy Fest bestaat 5 jaar
Om dat te vieren, zijn er voor het eerst in de geschiedenis een beperkt aantal dagtickets beschikbaar.

Je kunt nog bestellen voor zondag 14 juni.

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je meedoen aan alle programma-onderdelen van Healthy Fest.

Klik hier voor het volledige programma.

Veel gestelde vragen
Healthy Fest weekend 2021

Healthy Fest Weekend 2021 vindt plaats op 11, 12 en 13 juni 2021.

Tickets zullen online verkrijgbaar zijn vanaf 10 januari 10:00 uur. Early bird ticket verkoop begint op 6 januari om 18:00 uur, schrijf je in om een unieke code te ontvangen!

Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je vrienden. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, de nieuwste workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond én lekker eten waarbij er genoeg tijd is om te relaxen, een biertje of wijntje te drinken bij ondergaande zon en bij te praten met je vrienden! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Healthy Fest Weekend bestaat dit jaar 5 jaar, Omdat Healthy Fest Weekend elkaar jaar snel uitverkocht is, introduceren we dit jaar dagtickts op zaterdag en zondag. Schrijf je in op de HOME pagina van deze website want de dagtickets gaan wat later in de verkoop.

Dat kan! Wil jij graag naar Healthy Fest Weekend, maar zijn jouw vrienden niet zo sportief? Geen zorgen! Wij krijgen veel berichten van sportievelingen die graag naar Healthy Fest Weekend willen komen maar alleen zijn. Boeken kan vanaf 2 personen, dus team up & boek jullie kamer in een van de shared cottages! Op onze Facebook pagina brengen we jullie bij elkaar en vind jij binnen ‘no time’ een cottagemaatje. Plaats een oproep, maak kennis met anderen & boek samen een Healthy Fest huisje! Daarnaast hebben we dit jaar dagtickets voor zowel de zaterdag als de zondag: deze geven je toegang tot het Healthy Fest terrein van 08:00-00:00 en zijn individueel te bestellen!

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Vanaf € 249,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd, denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programmaonderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Op deze website onder het kopje “Programma 2020” kan je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden. We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor The Healthy Breakfast Club op zaterdag en zondag ochtend. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Dat mag zeker! Op onze Facebook pagina kunnen sportievelingen die op zoek zijn naar een plekje in een cottage zich aanmelden. Op deze pagina kun je een oproep plaatsen en vind je binnen ‘no time’ een cottagemaatje!

Stond jouw vraag er niet tussen of wil je nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@healthyfestweekend.nl

Algemene voorwaarden Healthy Fest weekend 2020

 • 1. Je kunt alleen maar toegang krijgen tot healthy Fest Weekend als je het kaartje hebt gekocht via Healhy Fest Weekend. Elders gekochte kaartjes geven geen toegang tot Healthy Fest Weekend. Healthy Fest Weekend tickets zijn niet door verkoopbaar.
 • 2. De genoemde prijzen zijn exclusief reserveringskosten & toeristenbelasting.
 • 3. De meeste onderdelen van het Healthy Fest Weekend en basisfaciliteiten en services van Center Parcs De Eemhof zijn inbegrepen in het toegangsbewijs. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het programma is 1 maand voor eventdatum bekend. Voor sommige onderdelen van het Healthy Fest Weekend vragen we een extra bijdrage, bijvoorbeeld 1 op 1 behandelingen of programma’s waar maar een beperkt aantal materialen voor beschikbaar zijn. Wanneer er een extra financiële bijdrage in rekening wordt gebracht, wordt dit expliciet vermeld.
 • 4. De organisator heeft in geval van overmacht het recht het evenement te verplaatsen of te annuleren; bij annulering zal de organisator de door de organisator gehanteerde aankoopprijs van het toegangsbewijs (inclusief de servicekosten) restitueren.
 • 5. Tijdens het verblijf in Center Parcs De Eemhof dienen alle gasten zich te houden aan de vastgestelde (gedrags)regels, zoals neergelegd in het Huishoudelijk Reglement. Het Huishoudelijk Reglement is bij aankomst op te vragen bij de Receptie. Indien gewenst, kan het Huishoudelijk Reglement op verzoek kosteloos worden toegezonden.
 • 6. Controleer bij aankomst je huisje goed op gebreken en of schade, meld dit direct bij de receptie van Center Parcs om aansprakelijkheid op de juiste manier vast te leggen.
 • 7. Het is verboden filmopnames te maken tijdens de workshops, seminars en trainingen.
 • 8. De organisatie vindt het prettig dat rolstoelgebruikers van tevoren hun deelname kenbaar maken aan workshops,seminars en trainingen, zodat we een passende plek creëren. Rolstoelgebruikers kunnen dit kenbaar maken door een reactie achter te laten door te mailen naar info@healthyfestweekend.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN – HEALTHY FJUZE – HEALTHY FEST 2020

1. Toepasselijkheid

 • 1.1 Deze algemene voorwaarden toegangsbewijzen evenementen HEALTHY FJUZE (Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand komt tussen
  HEALTHY FJUZE B.V. (HEALTHY FJUZE) en degene die een toegangsbewijs ter zake een door HEALTHY FJUZE georganiseerd evenement bestelt of koopt (Klant). Deze Algemene Voorwaarden gelden ook indien deze overeenkomsten tot stand komen via een door HEALTHY FJUZE voor het betreffende evenement ingeschakeld officiële (voor)verkooporganisatie (Verkoopadres).
 • 1.2 Onder evenement wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: (muziek)-uitvoeringen, opnames van (live) televisieprogramma’s, andersoortige manifestaties en evenementen in de ruimste zin des woords.
 • 1.3 Onder plaats waar het evenement wordt gehouden, wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan de feitelijke plaats van het evenement evenals alle terreinen, ruimten, velden etc. eromheen, die deel uitmaken van het complex, waarbinnen het evenement plaatsvindt.
 • 1.4 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de Klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2. Totstandkoming van de overeenkomst/toegangsbewijzen

 • 2.1 De overeenkomst inzake het bezoeken van een evenement tussen HEALTHY FJUZE en de Klant komt tot stand op het moment dat de Klant een toegangsbewijs voor het evenement bij HEALTHY FJUZE dan wel een door HEALTHY FJUZE ingeschakeld Verkoopadres bestelt of koopt.
 • 2.2 Een toegangsbewijs kan bestaan uit een door of vanwege HEALTHY FJUZE verstrekt document of een barcode. De barcode is een unieke code.
 • 2.3 Het toegangsbewijs wordt eenmalig verstrekt en geeft toegang aan één persoon.
 • 2.4 De toegangsbewijzen zijn en blijven eigendom van HEALTHY FJUZE. Het toegangsbewijs geeft de houder recht op bijwonen van het evenement. Alleen de houder van het toegangsbewijs dat als eerste wordt gescand bij aanvang van het evenement of die het toegangsbewijs als eerste toont bij aanvang van het evenement krijgt toegang tot het evenement. HEALTHY FJUZE mag ervan uitgaan dat de houder van dit toegangsbewijs ook de rechthebbende daarop is (de Klant is). HEALTHY FJUZE is niet gehouden ten aanzien van geldige toegangsbewijzen nadere controle te verrichten. De Klant dient er zelf voor zorg te dragen dat hij de houder wordt en blijft van het door HEALTHY FJUZE dan wel een door HEALTHY FJUZE ingeschakeld Verkoopadres verstrekt toegangsbewijs.
 • 2.5 Vanaf het moment dat het toegangsbewijs aan de Klant ter beschikking is gesteld, rust derhalve op de Klant het risico van verlies, diefstal, beschadiging of misbruik van het toegangsbewijs.
 • 2.6 Alleen aanschaf bij de door HEALTHY FJUZE ingeschakelde Verkoopadressen of bij HEALTHY FJUZE zelf garandeert de geldigheid van het toegangsbewijs. De bewijslast dienaangaande rust op de Klant.
 • 2.7 Het toegangsbewijs dat bestaat uit een barcode wordt via elektronische communicatie (e-mail) aan de Klant verstrekt. Indien de Klant ervoor heeft gekozen het toegangsbewijs op deze wijze te ontvangen dient de Klant ervoor zorg te dragen dat dit toegangsbewijs via elektronische communicatie (e-mail) kan worden verstrekt en dat deze op een veilige wijze kan worden verstrekt. HEALTHY FJUZE kan noch de vertrouwelijkheid van het verstrekte toegangsbewijs noch de ontvangst van het toegangsbewijs garanderen.
 • 2.8 Het toegangsbewijs kan niet worden geruild of ter restitutie worden aangeboden.

3. Verbod doorverkoop

 • 3.1 De Klant is gehouden om het toegangsbewijs voor een evenement voor zichzelf te houden en derhalve niet op enigerlei wijze aan derden door te verkopen of in het kader van commerciële doeleinden te verstrekken.
 • 3.2 De Klant is jegens HEALTHY FJUZE gehouden om op geen enkele wijze reclame of enige (andere) vorm van publiciteit te maken in verband met het evenement en ieder onderdeel daarvan.
 • 3.3 De Klant die zijn toegangsbewijs om niet en niet in het kader van commerciële doeleinden aan derden ter beschikking stelt is verplicht om de aan hem als klant opgelegde verplichtingen zoals verwoord in voorgaande leden van dit artikel ook op te leggen aan degene aan wie hij het toegangsbewijs ter beschikking stelt en staat er jegens HEALTHY FJUZE voor in dat deze perso(o)n(en) deze verplichtingen nakomen.

4.0 Verplichtingen van de klant

De huurder verplicht zich te conformeren aan het huishoudelijk regelement van Center Parcs. Als klant zich niet conformeert aan het huishoudelijk regelement, is klant volledig aansprakelijk. De klant is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken. De huurder dient bij inchecken van de cottage de volledige cottage te controleren en gebreken direct te melden bij de receptie van Center Parcs.

 • 4.1 De Klant is verplicht indien daarom verzocht wordt mee te werken aan fouillering bij bezoek van het evenement.
 • 4.2 De Klant dient in het bezit te zijn van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs zowel vóór aanvang als tijdens het evenement en zolang hij zich op de plaats waar het evenement wordt gehouden bevindt. Hij is verplicht om op verzoek van de exploitant van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel en andere bevoegden, zijn toegangsbewijs te tonen.
 • 4.3 De Klant is verplicht om op eerste verzoek, zowel tijdens het bezoek van evenement als bij bestellen van het toegangsbewijs, zich te identificeren om HEALTHY FJUZE onder meer in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen in het kader van evenementen, waaronder de verplichting van het niet verstrekken van alcohol aan bij wet en regelgeving aangewezen personen.
 • 4.4 Het is verboden professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur mee te nemen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname voor de duur van het evenement.
 • 4.5 Het is verboden glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur)- wapens en/of gevaarlijke voorwerpen en/of alcoholhoudende dranken mee te brengen naar de plaats waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname van deze zaken.
 • 4.6 Registratie van het evenement in welke vorm dan ook, waaronder begrepen professioneel fotograferen, filmen en het maken van (andere) geluids-, en/of beeldopnamen, is verboden, alsook nadruk van en/of overname uit het programma (-boekje), posters en andere drukwerken. Alle zodanige registraties zullen in beslag worden genomen en zonder meer worden vernietigd.
 • 4.7 Indien de Klant na het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt, deze plaats verlaat, verliest het toegangsbewijs zijn geldigheid.
 • 4.8 De Kant is verplicht zich te houden aan de voorschriften en/of aanwijzingen van HEALTHY FJUZE, de exploitanten van de plaats waar het evenement wordt gehouden, het ordepersoneel, de brandweer en andere bevoegden. In dat kader beseft de Klant zich dat tevens aanvullende voorwaarden of regelementen van de exploitant van de plaats waar van het evenement wordt gehouden van toepassing kunnen zijn (denk aan gebruik garderobe, kluisjes of consumptiemunten).

5. Rechten van HEALTHY FJUZE

 • 5.1 Bij overtreding door de Klant van (één of meer van) de bepalingen zoals genoemd in de in de artikelen 3 en 4 van deze Algemene Voorwaarden is HEALTHY FJUZE gerechtigd de klant de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren zonder dat de klant recht heeft op restitutie van het bedrag dat hij voor het toegangsbewijs (waaronder begrepen servicekosten) aan HEALTHY FJUZE al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan.
 • 5.2 HEALTHY FJUZE behoudt zich het recht voor de klant de (verdere) toegang tot het evenement te ontzeggen of van de plaats waar het evenement plaatsvindt te verwijderen indien HEALTHY FJUZE dit redelijkerwijs nodig acht ter handhaving van de rust en orde tijdens het evenement.
 • 5.3 Indien aannemelijk is dat er sprake is van een vervalsing van het toegangsbewijs is HEALTHY FJUZE gerechtigd de houder van dit toegangsbewijs de (verdere) toegang tot het evenement te weigeren, zonder dat de klant c.q. deze houder aanspraak kan maken op schadevergoeding ten aanzien van enige schade die hij hierdoor lijdt.
 • 5.4 HEALTHY FJUZE behoudt zich het recht voor een toegangsbewijs te annuleren, in geval van (maar niet gelimiteerd tot): (i) verdenking van wederverkoop door de Klant of gelieerdheid van de Klant aan een wederverkoper, (ii) verdenking van doorgeven van een pre-sale code aan derden door de Klant, (iii) verdenking dat de Klant meer dan het maximaal toegestaan aantal toegangsbewijzen bestelt.
 • 5.5 HEALTHY FJUZE is gerechtigd beeld- en/of geluidsopnames (Opnames) van het evenement te (laten) maken. Door het bezoeken van het evenement stemt de Klant er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijke Opnames van hem worden gemaakt. Voor zover noodzakelijk, geeft de Klant HEALTHY FJUZE – thans bij voorbaat – onvoorwaardelijke toestemming om de Opnames wereldwijd en onbeperkt te gebruiken en te exploiteren in de ruimste zin deze woords. Klanten die in de Opnames voorkomen kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding.

6. Overmacht

 • 6.1 Ingeval van overmacht in de ruimste zin des woords, waaronder in dit verband mede begrepen ziekte en/of afzegging van de artiest(en), stakingen, brand, slechte weersomstandigheden et cetera, heeft HEALTHY FJUZE het recht naar eigen inzicht het evenement te verschuiven naar een andere datum, het evenement te verplaatsen naar een andere locatie of het evenement te annuleren. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de Klant om na te gaan of een evenement is afgelast of verschoven en wat de nieuwe tijd en/of locatie zal zijn. Hoewel HEALTHY FJUZE zal proberen de Klant hiervan zo tijdig mogelijk op de hoogte te stellen middels digitale communicatie, media en social media, kan HEALTHY FJUZE niet garanderen dat de Klant van de afgelasting op de hoogte gebracht zal worden vóór de datum van het evenement. Klant is verantwoordelijk voor het opgeven van de juiste contactgegevens bij het bestellen van het toegangsbewijs. HEALTHY FJUZE is niet gehouden tot vergoeding van kosten die de Klant in dit kader heeft gemaakt.
 • 6.2 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt geannuleerd, zal HEALTHY FJUZE uitsluitend verplicht zijn de vergoeding die de Klant voor het toegangsbewijs aan HEALTHY FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan te restitueren. Restitutie vindt uiterlijk binnen twaalf weken na de geannuleerde datum plaats bij een Verkoopadres, na overhandiging door de Klant aan dit Verkoopadres van een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs voor het (geannuleerde) evenement. Overige schade zal niet worden vergoed. Evenmin kan de Klant aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten).
 • 6.3 Indien het evenement als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt verschoven naar een andere datum blijft het toegangsbewijs geldig voor de nieuwe datum waarop het evenement zal plaatsvinden. Mocht de Klant het evenement op de nieuwe datum niet kunnen of willen bezoeken dan is hij gerechtigd zijn toegangsbewijs in te leveren bij een Verkoopadres tegen restitutie van de vergoeding die de Klant voor dit toegangsbewijs aan HEALTHY FJUZE, al dan niet via een Verkoopadres, heeft voldaan. Deze restitutie zal alleen plaatsvinden indien de Klant tijdig een geldig en onbeschadigd toegangsbewijs aan het Verkoopadres overlegt. Indien het evenement verplaatst is naar een latere datum kan de Klant geen aanspraak maken op restitutie van de voornoemde vergoeding als hij het betreffende toegangsbewijs niet heeft ingeleverd bij het Verkoopadres binnen vier weken na de verplaatste (nieuwe) datum waarop het evenement plaatsvindt. Indien het evenement is verplaatst naar een eerdere datum dan vermeld op het toegangsbewijs vervalt het recht van de klant op teruggave van de vergoeding als hij zijn toegangsbewijs niet binnen vier weken na de (oude) datum zoals vermeld op het toegangsbewijs, inlevert bij een Verkoopadres. Servicekosten of overige schade zullen nimmer worden vergoed. Er vindt geen restitutie plaats ten aanzien van zogenaamde 0-euro tickets (vrijkaarten). Ook kan de klant geen aanspraak maken op (vervangende) toegang tot een ander evenement.
 • 6.4 Indien het evenement op dezelfde datum als gevolg van of in verband met overmacht door HEALTHY FJUZE wordt verplaatst naar een andere locatie blijft het toegangsbewijs geldig voor de vervangende locatie waarop het evenement zal plaatsvinden. Er vindt geen restitutie plaats. HEALTHY FJUZE is verplicht de locatiewijziging tijdig te maken, zowel op de oorspronkelijke evenementlocatie als in de regionale media en voor zover bekend via sms en e-mail.

7. Aansprakelijkheid HEALTHY FJUZE

 • 7.1 HEALTHY FJUZE is alleen aansprakelijk voor directe schade die de Klant lijdt en die het rechtstreeks en uitsluitend gevolg is van een aan HEALTHY FJUZE toe te rekenen tekortkoming. Voor vergoeding komt echter alleen in aanmerking die schade waartegen HEALTHY FJUZE is verzekerd en maximaal tot het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitgekeerd onder de verzekering van HEALTHY FJUZE. Niet voor vergoeding in aanmerking komt:
  • 1. gevolgschade;
  • 2. immateriële schade; en
  • 3. schade veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van hulppersonen van HEALTHY FJUZE.
 • 7.2 Het betreden van de plaats waar het evenement plaatsvindt en het bijwonen van het evenement, geschiedt door de Klant voor eigen risico, in die zin dat HEALTHY FJUZE geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor schade ontstaan door genoemd betreden of bijwonen zoals bijv. gehoor-, gezichts- en andere lichamelijke stoornissen.
 • 7.3 HEALTHY FJUZE zal ernaar streven dat het programma van het evenement zoveel mogelijk volgens het aangekondigde tijdschema zal worden uitgevoerd. Zij is echter niet aansprakelijk voor afwijkingen daarin en voor de (eventuele) schade welke daardoor voor de klant en/of derden mocht ontstaan.
 • 7.4 HEALTHY FJUZE is voorts niet aansprakelijk voor de inhoud en de wijze van uitvoeren van het programma van het evenement, waaronder uitdrukkelijk begrepen de lengte van het programma.
 • 7.5 HEALTHY FJUZE is ook niet aansprakelijk voor schade van de Klant die is ontstaan door verlies of beschadiging van het toegangsbewijs.
 • 7.6 HEALTHY FJUZE aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de door de Klant bij derde partijen – anders dan de door HEALTHY FJUZE op haar website vermelde officiële Verkoopadressen – verkregen toegangsbewijzen. HEALTHY FJUZE kan evenmin de echtheid hiervan garanderen.

8. Slotbepalingen

 • 8.1 Op deze Algemene Voorwaarden en op iedere overeenkomst die tussen de Klant en HEALTHY FJUZE ontstaat is Nederlands recht van toepassing.
 • 8.2 Alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van de overeenkomst tussen HEALTHY FJUZE en de Klant of enige overeenkomst die daarvan het gevolg mocht zijn, zullen uitsluitend worden beslecht door de bevoegde rechter te Amsterdam.

HUISREGLEMENT CENTER PARCS DE EEMHOF

Dit Huishoudelijk Reglement is van toepassing op alle parken van Center Parcs (hierna te noemen verhuurster) en bestemd voor de huurder van cottages, hun gezelschap en in het algemeen voor alle bezoekers van de parken van Center Parcs.

 • 1. Afspraken, die afwijken van de bepalingen van dit reglement, zijn slechts geldig indien en voor zoverre deze schriftelijk en uitdrukkelijk tussen huurder en verhuurster zijn vastgelegd.
 • 2. Huurder, zijn gezelschap en in het algemeen alle bezoekers van de parken van Center Parcs zijn gehouden zich correct te gedragen en alles na te laten wat aan verhuurster of bezoekers redelijkerwijs aanstoot kan geven.
 • 3. Huurder is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken.
 • 4. Huurder is aansprakelijk voor alle schade, door hem, zijn gezelschap of de hem bezoekenden aan personen en/of eigendommen van verhuurster of derden op het park c.a. veroorzaakt. Hetgeen de huurder als vergoeding aan verhuurster wegens schadevergoeding schuldig wordt, is huurder verplicht op de eerste daartoe bestemde strekkende eenvoudige schriftelijke aanschrijving van verhuurster over te maken.
 • 5. Het is de huurder niet toegestaan op het park dieren te houden die last of ongerief veroorzaken: hetzelfde geldt voor motoren, werktuigen, gereedschappen of dergelijke, welke naar de mening van de beheerder overlast kunnen veroorzaken. Radiotoestellen of andere geluid producerende apparaten dienen zodanig gebruikt te worden dat het geluid buiten de gehuurde cottage niet hoorbaar is.
 • 6. Verhuurster heeft te allen tijde het recht de cottage te betreden voor inspectie en/of onderhoudswerkzaamheden te (doen) verrichten, zonder de huurder daardoor het recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van de betaalde of nog te betalen huursommen.
 • 7. Gemechaniseerde voertuigen mogen op het terrein van het park niet harder rijden dan 15 km per uur. Motorrijwielen, bromfietsen, rijwielen met hulpmotor e.d. mogen niet op het park komen of zijn, anders dan met buiten werking gestelde motoren.
 • 8. Gemechaniseerde vervoermiddelen op meer dan twee wielen van huurder of diens gezelschap of bezoekers van het park mogen niet op het terrein worden gestald.
 • 9. Huurder, diens gezelschap en/of bezoekers zijn gehouden alle aanwijzingen en voorschriften gegeven door of vanwege verhuurster overeenkomstig de bedoeling van dit reglement zulks ter uitsluitende beoordeling van verhuurster stipt na te komen.
 • 10. Verhuurster en/of de met het toezicht op de nakoming van dit reglement belaste persoon (personen) is/zijn gerechtigd – al dan niet na voorafgaande waarschuwing – degene die enige bepaling van dit reglement niet nakomt of overtreedt van het park te (doen) verwijderen en verdere toegang te ontzeggen, zonder gehouden te zijn tot gehele/gedeeltelijke restitutie van betaalde of nog te betalen huursommen en/of entreegelden.
 • 11. De op het park aanwezige cottages zullen niet als hoofdverblijf mogen worden bewoond. Huurder dient te allen tijde elders een vaste woonplaats te hebben.
 • 12. De huurder is verplicht de cottage van binnen en rondom schoon en vrij van afval te houden. De huurder is verplicht afval in de daarvoor bestemde containers te deponeren.
 • 13. Huurder en in het algemeen elke bezoeker is gehouden op het park alle door of vanwege de Overheid te geven voorschriften stipt na te komen. Op het watergedeelte van het park mag niet met gemotoriseerde vaartuigen worden gevaren. Tevens is het niet toegestaan te zwemmen in het buitenwater, tenzij dit uitdrukkelijk anders is aangegeven.
 • 14. Honden mogen niet buiten de gehuurde cottage komen anders dan aangelijnd. Hondenbezitters dienen er zorg voor te dragen dat hun hond zijn/haar behoeften doen in de op het park aanwezige hondentoiletten. Ingeval hiervan wordt afgeweken, dient de desbetreffende hondenbezitter dit zelf direct op te ruimen.
 • 15. Verhuurster is niet aansprakelijk voor schade en/of ongevallen als gevolg van deelname aan activiteiten en/of gebruik van faciliteiten e.d.
 • 16. Huurders moeten 18 jaar of ouder zijn.
 • 17. Verhuurster heeft te allen tijde het recht gebouwen en installaties voor onderhoudswerkzaamheden tijdelijk buiten bedrijf te stellen, zonder dat huurder/bezoeker daardoor het recht krijgt op gehele of gedeeltelijke restitutie van betaalde of nog te betalen huursommen.
 • 18. Verhuurster behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de uitrusting van het park, in de werkzaamheden van haar personeel en de aan huurder/bezoeker te verlenen diensten, alsmede in de door haar berekende prijzen en de door haar gemaakte of gepubliceerde plannen.
 • 19. Het verkeerd opgeven van naam en/of adres door de huurder/bezoeker kan leiden tot onmiddellijke annulering van de huur/verhuurovereenkomst of reservering.
 • 20. De huurders van cottages dienen zich bij aankomst en vertrek te houden aan de aangegeven tijden. Bij afwijking hiervan door de huurder kan verhuurster hieraan extra financiële consequenties verbinden.
 • 21. In de slaapvertrekken van de cottages en op alle overige brandgevaarlijke plaatsen, is het niet toegestaan te roken.

De rechtsvorm van de verhuurster is N.V. en zij behoudt zich het recht voor ook in de toekomst haar rechtsvorm te wijzigen of haar rechten op het park en uit dit contract over te dragen.

Aldus gedeponeerd ter griffier van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam.

Boek nu je weekendticket(s)

Beleef drie dagen vol sport, food, friends, feest en ontspanning.Boek een cottage voor jou en je vrienden en vriendinnen voor een heel weekend. Er is keuze uit verschillende cottages, vanaf 2 (shared) tot 8 personen. 

De weekendtickets gaan hard (al meer 70% uitverkocht),
ben je minimaal met 2 personen maar zit je cottage er niet (meer) bij?

Mail ons dan even met je verzoek dan kunnen wij proberen je wellicht te helpen en ben jij straks aanwezig bij het meest sportieve Festival van Nederland. info@healthyfestweekend.nl

Dit jaar hebben voor het eerst ook dagtickets. Boek ze via de onderstaande knop!

Privacy statement
van FJUZE

We verzamelen en gebruiken deze gegevens onder andere om onze websites en apps te verbeteren en deze nog beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kunnen we je content en advertenties aanbieden die beter passen bij jouw wensen.

We willen je zo goed mogelijk informeren over het gebruik van jouw persoonsgegevens. Hieronder kun je lezen welke informatie we verzamelen, hoe we dit doen en uiteraard hoe we ervoor zorgen dat jouw privacy wordt beschermd.

Op welke diensten van FJUZE is dit statement van toepassing?

Het privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door FJUZE B.V. en haar dochterondernemingen (hierna gezamenlijk te noemen: ‘HEALTHYFEST, ‘We‘ of ‘Wij‘). De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is FJUZE B.V.

Het privacy statement is van toepassing op alle diensten die wij aanbieden op internet waaronder Healthy Fest Weekend.

Welke definities gebruiken jullie en wat betekenen die?

Healthy Fest Account: hiermee registreer je je bij ons. Door het invoeren voor een gebruikersnaam en e-mailadres en wachtwoord krijg je toegang tot onze diensten.

Apparaten: de apparaten, zoals PCs, tablets, laptops en smartphones, die je gebruikt om toegang te krijgen tot onze diensten.

Diensten: de dienstverlening die wij op internet, op onze domeinen en via apps aanbieden aan gebruikers, al dan niet tegen betaling, zowel via het Healthy Fest Account als via ongeregistreerd website-bezoek of via app-gebruik.

Domeinen: de (tv)apps, websites en platforms waarop we onze diensten aanbieden, zoals healthyfestweekend.nl en healthyfest.nl.

Gebruiker: dit ben jij, als de natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die diensten afneemt van FJUZE.

Persoonsgegevens: alle gegevens waarmee een persoon (direct of indirect) te herleiden is, zoals een e-mailadres, telefoonnummer, naam, adres, rekeningnummer, IP-adres, device identifier (zoals ADid’s of IDFA’s) of andere online identifiers, leeftijd, geslacht, psychische, economische, sociale of culturele omstandigheden, locatie, surfgedrag, kijkgedrag etc., of een combinatie van deze gegevens.

FJUZE: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, FJUZE B.V., statutair gevestigd aan de Anthony Fokkerweg 21 te Amsterdam en alle aan haar gelieerde ondernemingen.

Hoe en wanneer verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

 • Direct via de gebruiker
 • Door het gebruik van onze diensten
 • Persoonsgegevens verkregen van derden

Wat zijn cookies?

Cookies en soortgelijke technieken, zoals scripts, zijn kleine bestandjes die vanuit onze domeinen kunnen worden geplaatst op de apparaten van de gebruiker. Op basis van cookies kun je bij een volgend bezoek worden herkend en kan informatie worden verzameld over jouw gebruik van onze domeinen.

Er zijn verschillende soorten cookies. In sommige gevallen worden cookies automatisch verwijderd als je je browser afsluit. In andere gevallen blijven deze cookies langer bewaard en kunnen die ook bij een volgend gebruik van de diensten worden uitgelezen.

De verwerking van persoonsgegevens met behulp van cookies gebeurt altijd conform de bepalingen van dit privacy statement.

Waarvoor verzamelt FJUZE persoonsgegevens?

We verzamelen en verwerken persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, die allemaal gerelateerd zijn aan het leveren van onze diensten waaronder:
Om onze diensten aan te kunnen bieden
Om nieuwsbrieven en acties te kunnen toezenden

Voor marktonderzoek

Om profielen en doelgroepen op te stellen

Het tegengaan van misbruik

Om onze diensten te verbeteren en algemene trends te identificeren

Voor de naleving van wet- en regelgeving

Met wie deelt FJUZE gegevens?

FJUZE deelt met niemand de door haar verworven gegevens.

Op basis van welke grondslag verwerkt FJUZE persoonsgegevens?

We zullen alleen persoonsgegevens verwerken als dit op grond van de wet is toegestaan, waaronder:
Om de overeenkomst met jou, de gebruiker, te kunnen uitvoeren

Als er een wettelijke verplichting is

Als er een gerechtvaardigd belang is voor ons of voor jou

Als je hiervoor toestemming hebt gegeven

Hoe zit het met de beveiliging?

Voor alle gegevens die wij verzamelen en gebruiken geldt een strikt beveiligingsregime. Zo beveiligen wij onze systemen om datalekken te voorkomen en zullen wij gegevens altijd geanonimiseerd of gepseudonimiseerd verwerken indien mogelijk. Verder wordt een retentiebeleid gehanteerd op basis waarvan gegevens worden verwijderd als deze niet meer noodzakelijk zijn.

Het kan zo zijn dat via onze diensten links naar websites van derden worden gedeeld. Wij hebben geen invloed op het verwerken van persoonsgegevens door deze websites en derden en hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. We raden het aan om altijd het privacy statement van deze websites te lezen.

Wat zijn jouw rechten?

Als jouw gegevens door ons worden verwerkt, heb je een aantal rechten waar je altijd (kosteloos) op kunt terugvallen, zoals:
Inzicht in de over jou verzamelde persoonsgegevens

Bezwaar maken

Toestemming intrekken

Toezichthoudende autoriteit

Waar kun je terecht voor meer informatie?

Mochten niet al jouw vragen worden beantwoord in dit privacy statement of heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je altijd contact opnemen met ons privacy team via info@healthyfestweekend.nl