ABOUT

ABOUT

Healthy Fest Weekend. Wat is het?

Healthy Fest Weekend is het perfecte moment om weer met elkaar het maximale uit je leven te halen, even weg van huis en werk, alleen met je vriend(inn)en een weekend dat volledig in het teken staat van jou.

Voor sommigen is Healthy Fest Weekend de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven, voor anderen een verdieping op waar ze al heel lang mee bezig zijn. Maar voor iedereen geldt dat bij Healthy Fest iedereen boven zichzelf uitstijgt! De vele workouts zorgen ervoor dat je totaal geïnspireerd raakt.  Met gave nieuwe inzichten in health, met de nieuwste sport en fitnesssessies , met genieten van gezond en eerlijk eten, maar ook met elkaar genieten van ontspannen bij de after workout party. En dat allemaal heerlijk in de buitenlucht!

Je maakt kennis met:

Festival je Fit met Healthy Fest!

Hoe werkt het?

Het overvolle programma van Healthy Fest Weekend bestaat uit ruim 250 unieke onderdelen. Met het boeken van een cottage krijg je samen met je cottage genoten toegang tot alle onderdelen van het festival. Kies jouw favoriete trainingen, workouts, lezingen, workshops, meditatiesessies, yogalessen en nog veel meer. Wij bieden het allemaal aan tijdens het weekend!
Ongeveer een maand voor het event krijg jij je eigen Healthy Fest Weekend account, waarmee je je kunt inschrijven voor de verschillende onderdelen. Weet je niet wat je moet kiezen? Geen probleem! Probeer zo veel uit als jij wilt. Zorg voor voldoende afwisseling tussen sport en ontspanning, zodat je ook op dag 3 nog lekker fanatiek mee kunt doen en boven jezelf uitstijgt!

Sport

Sporten was nog nooit zo leuk, uitdagend en gezellig tegelijk! Daag jezelf uit en ga tot het gaatje, ontdek nieuwe trainingen of workouts. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat, of waar je aan mee doet. Zowel als beginnende sporter, als ervaren sporter, haal je je hart op tijdens Healthy Fest Weekend. Je kiest uit wel 250 sport-onderdelen jouw favorieten, altijd onder begeleiding van de beste specialisten van Nederland.

Mind

Kom volledig tot jezelf, door ruimte in je hoofd en in je programma te maken. Maak kennis met de verschillende stijlen yoga en/of meditatie. Is je koppie leeg? Bezoek dan ook een lezing of workshop. Raak geïnspireerd door de frisse ideeën en mooie inzichten die je hier opdoet.

Food & drinks

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest! Hoe zorg je ervoor dat je het juiste binnenkrijgt? Wat is nou écht gezond? Bekende specialisten zijn er het hele weekend voor deskundig advies tijdens lezingen, maar natuurlijk kun je zelf ook van alles proeven en proberen. De ochtenden starten we met een gezond ontbijt tijdens The Breakfast Club en terwijl je zit te smikkelen, praat een panel van onze specialisten je bij over alles dat je wilde weten over voeding en gezondheid! De Breakfast Club kan je boeken tegen een kleine vergoeding.

Friends

Healthy Fest Weekend is een heerlijke mini-vakantie voor jou en jouw vrienden en vriendinnen! Na je een dag met z’n allen in het zweet te hebben gewerkt, is het tijd om jouw sociale gezondheid ook een boost te geven. Zo blijven body en mind in balans. Plof met een hapje en een drankje neer in het avondzonnetje, maar let op! Zodra de zon zakt gaat de volumeknop omhoog, de voetjes van de vloer en draait de wijnbar op volle toeren! Hoe fijn: daarna rol je zo jullie cottage in. Kortom, een goed gevuld programma van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor jou en je vriend(inn)en. Zo haal jij het maximale uit je dag! De gezonde hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar op het festival terrein en kunnen worden gekocht met muntjes.