Kaartverkoop start over:

dag(en)
uren
minuten
seconden
Klik hier om kaartjes te kopen!

10 januari 2020
om 10.00 uur

MELD JE AAN

Wil jij hét leukste weekend van de komende zomer niet missen? Zet dan alvast een groot kruis in je agenda én die van je vrienden op 12-13-14 juni 2020 en verblijf samen in een gezellige cottage middenin de natuur, geniet van de lekkerste (en gezondste) foods & drinks uit één van de vele food trucks, probeer de nieuwste trends op sportgebied uit of geniet van een yoga-sessie en dans samen tot de zon ondergaat!

Registreer je nu om in aanmerking te komen voor de EARLY BIRD tickets van Healthy Fest Weekend 2020 en ontvang als eerste een mailtje als de EARLY BIRD ticketverkoop start! En na 4 jaar op rij uitverkocht te zijn hebben we dit jubileumjaar iets nieuws in petto! Raad jij wat? Dan maak je kans op te gekke prijzen, waaronder een VIP HealthyFestweekend voor jou en 3 vrienden/vriendinnen!

Wil je niks missen en
kans maken op
nog meer prijzen?

Volg ons dan nu op Instagram & Facebook
@healthyfest en blijf op de hoogte!

Heb jij een leuk idee / healthy product
of wil je met ons samenwerken?
Say hello via
info@healthyfestweekend.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN
HEALTHY FEST WEEKEND 2020

Healthy Fest Weekend 2020 vindt plaats op 12, 13 en 14 juni 2020.

Tickets zullen online verkrijgbaar zijn vanaf 10 januari 10:00 uur

Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je vrienden. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, de nieuwste workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond én lekker eten waarbij er genoeg tijd is om te relaxen, een biertje of wijntje te drinken bij ondergaande zon en bij te praten met je vrienden! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Healthy Fest Weekend bestaat dit jaar 5 jaar! Omdat Healthy Fest Weekend elkaar jaar snel uitverkocht is introduceren we dit jaar iets nieuws… Benieuwd wat dat is? Doe dan mee met de prijsvraag op onze website of volg ons op Instagram of Facebook en blijf als eerste op de hoogte!

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Vanaf € 249,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd, denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programmaonderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Op deze website onder het kopje “Programma 2020” kan je, in de aanloop naar het festival de diverse programmaonderdelen vinden. We vullen de programmering regelmatig aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor The Healthy Breakfast Club op zaterdag en zondag ochtend. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Stond jouw vraag er niet tussen of wil je nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@healthyfestweekend.nl

EARLY BIRD tickets
Healthy Fest Weekend 2020
Laat hieronder je gegevens achter, raad wat dit jaar hét ‘nieuwtje’ is & WIN weekend-tickets voor jou en 4 vrienden!